11 profileringsprodukter til høstens arrangementer 

Human branding ved hjelp av profilprodukter har blitt en kraftig metode for å skape en sterk personlig merkevare. Ved å skape en visuell identitet som er gjennomtenkt og sammenhengende, kan enkeltpersoner forme sin egen merkevare og utstråle sine verdier på en unik måte. Tre eksempler på slike profilieringsprodukter er: T-skjorter, nøkkelringer og kortholdere. T-skjorter blir mer enn bare klær; de blir en plattform for personlig uttrykk og tilhørighet. Nøkkelringer og kortholdere, som bæres daglig, blir ikke bare praktiske gjenstander, men også små bærere av en identitet. Ved å bære merkevaren bokstavelig talt på brystet eller rundt halsen kan man skape sterke gjenkjennlige forbindelser med andre, bygge tillit og skille seg ut fra mengden.

Heros kortermet T-skjorte med trykk

Heros kortermet T-skjorte med trykk er en ideell løsning for å implementere human branding i ditt firma. Med sin tubestrikkede design og klassiske rund hals gir den et moderne og tidløst utseende. Ribbestrikket krage og bånd i samme stoff legger til ekstra detaljer som fremhever kvaliteten. Denne t-skjorten er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, slik at du kan velge den som best representerer din bedriftsidentitet. Videre gir muligheten til å tilpasse logoen på ulike steder som liten på brystet, full logo foran, bak, på innsiden og ermet.

Bestselger Nøkkelbånd med trykk eller logo

Nøkkelbånd med logo er en ypperlig måte å fremme menneskelig merkevarebygging for din virksomhet. Du kan trykke din logo eller design på dette nøkkelbåndet, og det er også tilgjengelig matchende tilbehør, som for eksempel navneholder, klips, krok, mobilholder og flaskeåpner med mer, som gjør det funksjonelt i ulike sammenhenger. Når du bestiller dette nøkkelbåndet, kan du velge fargen på snoren slik du ønsker, noe som betyr at du kan velge den som best gjenspeiler bedriftens identitet. Logotrykk er inkludert i prisen.

Johan- kortholder

Denne kortholderen er 8,8 x 10 cm med innstikk på baksiden og åpning på toppen for feste på nøkkelbånd eller lignende. Kortholderen er laget av PVC-materiale.

Å skape en sterk og minneverdig tilstedeværelse på messer og arrangementer er avgjørende for å promotere merkevaren din og sette seg i minnet til målgruppen din. Sett sammen roll-ups, messevegg, messebord og reklameballonger, for å formidle bedriftens identitet på en imponerende måte. Med disse produktene kan du skape en sammenhengende merkevareopplevelse som engasjerer besøkende og setter tonen for bedriftsprofilen din. Disse profileringsproduktene gir ikke bare synlighet, men også en mulighet til å skape en unik atmosfære som styrker opplevelsen av din merkevare.

Roll-up plus

Vår Roll-up plus er en stilren og stabil roll-up som ikke bare er enkel å bruke, men også gir et profesjonelt inntrykk på messer, arrangementer og i bedriftens egne lokaler. Med en størrelse på 85×200 cm gir vår Roll-up plus god synlighet og kan enkelt tilpasses med bedriftens logo, budskap og grafiske elementer. Den leveres i en praktisk vattert bæreveske, som gjør den enkel å transportere og oppbevare. Dette gjør den ideell for bedrifter som er på farten og trenger en rask og effektiv måte å markedsføre seg på.

Rett messevegg -Superlett

Vår messevegg er en ideell profilieringsløsning for bedrifter som ønsker å fremme sin merkevare. Den er enkel å montere med nummererte deler, og duken er laget av stretchmateriale som gjør den enkel å sette på rammen. Duken trykkes med sublimeringstrykk, noe som gir høy kvalitet og fantastisk fargegjengivelse. Her kan du trykke både bilder og logoer i ubegrensede farger. Den leveres komplett med ramme, trykk og en praktisk oppbevaringsbag. Denne messeveggen gir en effektiv og imponerende måte å styrke din bedrifts merkevare på messer og arrangementer.

Messebord Easy Large

Messebord Easy Large er den ideelle løsningen for bedrifter som ønsker å skape synlighet for sin merkevare på messer og arrangementer. Dette enkle og stabile messebordet gir deg en praktisk og smidig måte å presentere din bedrift på. Det er lett å sette opp og pakke ned, og det gir et profesjonelt inntrykk på standen din. Dette bordet gir deg muligheten til å markedsføre bedriftens logo og budskap på en effektiv måte.

Xpressprofil tilbyr også ferdige messesett som gjør det enkelt for bedriften din å delta på messer. Disse settene inneholder alt du trenger for en vellykket messeopplevelse, inkludert messevegger, bord, bannere og annet utstyr som kan tilpasses med din bedrifts logo og merkevare.

Klikk her for å se våre ulike messesett. 

Reklameballong – Pastel 33 cm i diam

Reklameballonger er en uslåelig måte å formidle budskapet ditt på! Ballonger utgjør det ideelle reklameformatet, med sin gode synlighet på avstand og evne til å tiltrekke seg oppmerksomhet når de beveger seg. Det ekstra spesielle er at budskapet ofte blir båret frem av glade barn, noe som skaper en positiv kobling til merket ditt. Vi benytter silketrykk for å sikre høykvalitets trykk. Disse ballongene er en rimelig og morsom måte å forvandle et kjedelig sted til en vakker og festlig arena. Vi tilbyr et bredt spekter av farger i størrelse 30 cm i diameter, inkludert standard, spesialfarger og krystallvarianter. For de som ønsker ekstra glans, har vi også metalliske ballonger i 33 cm diameter.

Små gaver å gi bort er flotte markedsføringsverktøy for bedrifter under arrangementer og messer. Ved å trykke bedriftens logo på disse gavene, skaper man umiddelbar merkevarebevissthet og minner hos deltakerne. Dette gjør at bedriften skiller seg ut og blir husket etter arrangementet. Gjennom gavene kan man også kommunisere bedriftens verdier og budskap på en positiv måte. Gratis gaver fungerer som en form for takknemlighet overfor kunder og potensielle kunder, samtidig som de hjelper til med å bygge en langsiktig relasjon.

Tvistet drops Standard

Våre tvistede drops er en utmerket profilieringsløsning for bedrifter. Ved å trykke bedriftens logo og budskap på disse godbitene, gir du kundene og samarbeidspartnerne dine en positiv opplevelse som bokstavelig talt kan smakes. Dette er en svært effektiv måte å spre merkevaren din på. Omslagene kan tilpasses med trykk på hvitt eller sølvfarget cellofanpapir for å øke den visuelle appell. Dropsene er skapt med vår unike oppskrift og gir en eksklusiv og deilig smak som kundene vil uunngåelig assosiere med nettopp din varemerke.

Castor nøkkelring med LED lys

Vår Castor nøkkelring med LED-lys er en flott profilieringsgave for bedrifter. Den har et klart, hvitt LED-lys som enkelt aktiveres med en trykknapp, noe som gjør det praktisk for mottakerne å finne nøkkelen sin i mørket. Ved å trykke bedriftens logo på denne nøkkelringen, kan du gi en nyttig og minneverdig gave som holder bedriftens merkevare i fokus hver gang mottakeren bruker nøkkelen sin.

Zeus non woven handlenett 6L

Vårt Zeus handlenett er en utmerket profilieringsgave for bedrifter å bruke på messer og konferanser. Det slanke designet gir det et elegant utseende, og det er ideelt for å bære lette gjenstander som notatbøker og penner. Med praktiske håndtak på 29 cm kan det enkelt bæres over skulderen. Dette handlenettet er robust og kan bære vekter opptil 5 kg. Ved å trykke bedriftens logo på dette nettet, kan du gi en praktisk og stilfull gave som hjelper med å fremme bedriftens merkevare og gir mottakerne en nyttig løsning for å bære med seg viktige ting, i tillegg til å spre synlighet for din merkevare i konferanseområdet og utenom.

Nash transparent kulepenn med farget gummigrep

Vår Nash Transparent kulepenn med farget gummigrep er ikke bare prisgunstig, men også en av våre bestselgende modeller. Pennen er et utmerket valg for å markedsføre din bedrift, spesielt som en brukernyttig gave på messer og andre arrangementer. Den finnes i flere farger, slik at du kan velge den som passer best til din merkevare.