8 varme ideer til vinteren

Kalde vinter dager er rundt hjørne, men det er ingen grunn til å fryse unødvendig. Her er våre vinterfavoritter som vil hjelpe deg, dine ansatte og/eller kunder å holde på varmen både utendørs og innendørs når kulden kommer krypende. 

Du kan merke produktene med din logo eller ønsket trykk. 

 

1. Superlight Down Hood Jacket

Sporty unisex dunjakke som kan brukes året rundt, alene eller som ekstra isolering sammen med en ytterjakke. De mindre størrelsene er tilpasset damefasongen. En lett jakke som er lett å ta med i bagasjen eller sekken.

Jakken er sertifisert i henhold til Responsible Down Standard (RDS). RDS sertifiseringen garanterer at dun og fjær brukt i produktet kommer fra dyr som har blitt behandlet bra. Du kan lese mer her www.responsibledown.org.

 

 

 

2. Original Down Parka

Et annet alternativ om en ser etter en jakke til seg selv, ansatte og/eller kunder er en sporty og elegant dunparkas. Denne jakken er laget i et mykt og supermatt materiale. Dette er en vinterjakke som vil holde deg god og varm gjennom hele sesongen med sin lange passform og varme dunfyll.

Jakken er RSD sertifisert og har to dype og lommer foran, og en praktisk innvendig lomme hvor en kan oppbevare verdisaker, 2-veis glidelås i front.

 

 

 

3. Eksklusivt Noceno Ullpledd

En skal også være god og varm innendørs på kalde dager og dette nydelige pleddet er laget av ull fra New Zealand.

Mønsteret, kombinert med materialvalget, gir pleddet et eksklusivt preg. Ull er et biologisk, nedbrytbar, bærekraftig, naturlig selvrensende og temperatur regulerende materiale.

Et skikkelig deilig pledd å ha i sofaen, i god stolen foran peisen eller hvor en ønsker å kose seg i vinter.

 

 

 

4. Impact Polylana®-lue med AWARE-sporer

En klassisk lue som vil hjelpe deg å holde deg varm på de kalde dagene. Luen bruker unikt Polylana®-garn. Polylana® er laget av en blanding av ubehandlede og resirkulerte AWARE-sporer.

AWARE garanterer er bruk av bærekraftige materialer og garanterer også at en holder vannforbruket under produksjon minimalt.

2% av inntekten fra salg av Impact-produkter blir donert til organisasjonen Water.org som jobber for å sikre rent vann og sanitære forhold til alle.

 

 

 

5. Termokopp med sølesikkert lokk laget av resirkulerte materialer

Hva med å varme seg selv innenfra med en kopp kaffe på veien? Denne termokoppen laget av 100% resirkulerte PP-plast (for matoppbevaring) og har et sikkert og sølefritt skrulokk. Volum er 350 ml.

En fin og enkel gave til ansatte og/eller kunder, samtidig som den bistår miljøet gjennom å redusere forbruket av engangsplast (samt øke etterspørselen etter resirkulert plast).

 

 

6. Bilton badekåpe

Det er vanskeligere å komme seg ut av senga på kalde vinterdager, men det blir enklere med denne deilige unisex morgenkåpe i stilig og behagelig fleece. Morgenkåpen kommer i en stor hettefri modell med et klassisk belte i midjen. Sjal-kragen er forsterket med dekorativ overlock-søm i en kontrastfarge som toner ut på en diskret måte. Kåpen har to store lommer på forsiden, slik at du får plass til alle dine små nødvendigheter for en komfortabel morgen eller dag hjemme.

 

 

 

7. Sheldon Pile Rpet Tøfler

Hold føttene varme med disse hehagelige og søte tøflene med sklisikring på fotsålen. Tøflene er laget av 70 % resirkulert PET plast.

Tøflene er vacuumpakket under frakt for å redusere karbonavtrykket.

Bruk av resirkulert plast betyr mindre plast som ligger igjen i naturen eller søppeldynga, eller som bli brent OG redusert behov for å utvinne nye materialer. Vinn-vinn for miljøet!

Tøflene er sertifisert av OEKO-TEX, det vil si de inneholder ikke allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser og mer.

 

 

8. Lette og behagelige dunvotter 

Disse deilige dunvottene er RDS sertifisert, en sertifisering som sikrer human behandling av gjess og ender i hele produksjonsprosessen, og impregnert med Bionic Finish Eco. 

Kan merkes med ønsket trykk.