Penner med logo

En Effektiv Markedsføringsstrategi

Penner med logo har lenge vært en bestselger innen reklame og markedsføring. Som et produkt som er både praktisk og rimelig, fungerer de som en utmerket måte å få bedriftens navn og logo spredt på. I en tid der digital markedsføring dominerer, er fysiske reklameartikler som penner med trykk fortsatt en svært effektiv og direkte form for reklame.

Denne artikkelen tar for seg hvorfor penner med logo er et smart valg, hvilke typer penner som finnes, og hvordan du kan bestille de mest populære modellene for din bedrift.

Hvorfor velge penner med logo?

Penner er noe vi alle bruker daglig, enten vi er på jobb, hjemme eller på farten. Ved å bruke kulepenner med trykk i markedsføringen din, vil du sørge for at bedriften din er synlig hver gang noen griper etter en penn. Sammenlignet med andre reklameartikler er penner rimelige å produsere i store kvanta, noe som gjør dem ideelle for bred distribusjon.

Her er noen av de viktigste fordelene med å bruke penner med logo i markedsføringen:

– Langvarig eksponering: En penn kan vare i flere måneder, kanskje til og med år, og gi kontinuerlig eksponering for din merkevare.
– Bred distribusjon: Penner er små, lette og enkle å dele ut på messer, arrangementer eller som vedlegg til kundebrev.
– Kostnadseffektivt: Sammenlignet med andre reklameartikler er penner svært rimelige, spesielt når de bestilles i store kvanta.
– Daglig bruk: Pennen er et praktisk verktøy som folk flest bruker ofte. Dette gjør det sannsynlig at bedriftens navn blir sett flere ganger daglig.

Typer penner med trykk

Når det gjelder reklamepenner, finnes det et stort utvalg av forskjellige typer penner du kan velge mellom. Ulike typer har forskjellige egenskaper, avhengig av bruksområde, design og budsjett. Her er en oversikt over de mest populære typene penner:

1. Kulepenner med trykk
Den mest vanlige typen reklamepenner er kulepenner med trykk. Kulepenner er rimelige, pålitelige og enkle å tilpasse med både logo og firmainformasjon. De er tilgjengelige i en rekke materialer, inkludert plast, metall og resirkulerte materialer, noe som gjør det enkelt å finne en penn som passer til din bedrifts stil og verdier.

Kulepenner er kjent for sin lange levetid og jevne skriveopplevelse. De er spesielt populære på kontorer og møter, noe som betyr at din logo får mye synlighet når den blir delt ut til kunder og partnere.

 2. Gel-penner
Gel-penner har blitt mer populære de siste årene på grunn av deres smidige skriveopplevelse og levende farger. Gel-blekket gir skarpere og jevnere linjer sammenlignet med tradisjonelle kulepenner, noe som kan gjøre dem til et mer luksuriøst valg for spesielle anledninger eller som en gave til viktige kunder.

3. Metallpenner
For de som ønsker å gi et mer profesjonelt og eksklusivt inntrykk, kan penner med logo i metall være det beste alternativet. Metallpenner har en mer solid og luksuriøs følelse, og de gir et klart signal om at du verdsetter kvalitet. Disse pennene kan også inngravert med kulepenn med navn, noe som gjør dem til en perfekt gave til ansatte eller lojale kunder.

4. Flerfunksjonelle penner
En annen type penner som har vokst i popularitet, er flerfunksjonelle penner. Dette kan inkludere penner som også fungerer som stylus for nettbrett og smarttelefoner, eller penner med innebygd laserpeker eller lommelykt. Disse gir en ekstra dimensjon av funksjonalitet og kan skille deg ut fra konkurrentene.

 5. Økologiske penner
I takt med økt miljøbevissthet, har det blitt populært å bruke reklamepenner laget av resirkulerte eller miljøvennlige materialer. Bedrifter som ønsker å markedsføre seg som miljøbevisste, kan velge å bestille penner i tre eller resirkulert plast. Disse produktene sender et tydelig budskap om at du bryr deg om bærekraft og miljøet.

Bestille penner med logo: Hvordan komme i gang

Når du har bestemt deg for hvilke typer penner du ønsker å bruke i din markedsføringsstrategi, er neste steg å bestille dem. Det finnes mange leverandører som spesialiserer seg på å lage penner med trykk, og det er viktig å finne en som leverer høy kvalitet til riktig pris. Her er noen viktige steg du bør følge når du skal bestille penner:

1. Velg riktig type penn
Som nevnt tidligere, finnes det mange forskjellige typer penner å velge mellom. Tenk på din målgruppe, budsjett og hva slags budskap du ønsker å sende med dine penner. Skal de være enkle og rimelige, eller ønsker du å investere i noe mer eksklusivt?

 2. Design og tilpasning
Når du har valgt pennen, er neste steg å designe den. Dette inkluderer å bestemme hvor logoen din skal plasseres, samt hvilke farger du ønsker å bruke. De fleste leverandører tilbyr enkle designverktøy på sine nettsider som lar deg se hvordan pennen vil se ut med din logo på.

Det er også viktig å sikre at logoen din blir tydelig og lett leselig, selv på små overflater som en penn. Fargekontrast og plassering er avgjørende for at logoen din skal få den nødvendige synligheten.

 3. Bestillingsmengde
En av de største fordelene med å bestille penner som reklameartikler er at de ofte blir billigere per stykk jo flere du bestiller. Det kan derfor være lurt å bestille i større kvanta for å få mest mulig verdi for pengene. Tenk også på hvor og hvordan du planlegger å distribuere pennene; dette kan hjelpe deg med å bestemme hvor mange du trenger.

4. Leveringstid og distribusjon
Avhengig av hvor mange penner du bestiller, og hvor tilpasset designet er, kan leveringstiden variere. Planlegg derfor i god tid, spesielt hvis du trenger pennene til et spesifikt arrangement eller kampanje. Mange leverandører tilbyr også ekspresslevering hvis du har hastverk.

De mest populære bruksområdene for penner med logo

Penner med logo  kan brukes i en rekke sammenhenger og markedsføringskampanjer. Her er noen av de mest populære bruksområdene:

Messer og arrangementer
På messer og store arrangementer hvor bedrifter konkurrerer om oppmerksomheten, kan reklame kulepenner være en enkel måte å gi noe håndfast til potensielle kunder. Mange besøkende samler opp visittkort og brosjyrer, men en penn er noe de umiddelbart kan bruke, noe som øker sjansen for at de husker deg.

Firmagaver
Penner med logo er også populære som firmagaver, spesielt når de kombineres med andre kontorartikler som notatblokker eller kalendere. Ved å lage en tilpasset gavepakke med bedriftens logo, kan du vise både ansatte og kunder at du setter pris på dem.

Kontorbruk
Å bruke penner med logo internt på kontoret kan bidra til å styrke merkevareidentiteten blant ansatte. Ved å utstyre kontoret med kulepenner med trykk fra din egen bedrift, skaper du en helhetlig og profesjonell atmosfære som også kan imponere besøkende.

Reklame kulepenner: Et kraftfullt verktøy for merkevarebygging

Til slutt er det viktig å understreke at reklame kulepenner har stått tidens test som et effektivt verktøy for markedsføring. De er små, rimelige og utrolig funksjonelle, noe som gjør dem til et ideelt valg for enhver bedrift som ønsker å bygge merkevarebevissthet.

Med et stort utvalg av forskjellige typer penner, fra kulepenner til mer eksklusive metallpenner, kan du enkelt finne en modell som passer til din bedrift. Når du kombinerer det med muligheten til å skreddersy designet med både logo og farger, får du en reklameartikkel som er både funksjonell og minneverdig.

Så hvis du ser etter en rimelig, effektiv og praktisk måte å markedsføre bedriften din på, bør du definitivt vurdere å bestille penner med logo. Det er en investering som kan gi langvarig eksponering og bidra til å styrke merkevaren din over tid