Årets julegavetips til ansatte

Desember nærmer seg og vi har samlet sammen våre beste tips til julegaver blant våre profileringsartikler som også gir fin synlighet for bedriften. Husk å bestille i god tid!

 

Stor rullekoffert med logo

En smart og romslig weekend bag med stort område for logotrykk eller brodering. Utvendig finnes det en stor framlomme med to nettinglommer, samt en mindre organiseringslomme til verdisaker. Innvendig finnes det et romslig bunnrom som kan lukkes med glidelås.Hjul og teleskophåndtak gjør at du kan dra bagen bak deg og avlaste skuldre og armer. Flere håndtak for enkel håndtering.

Sammenleggbar håndbagasje

XD justerbar reiseveske / trillekoffert.  Det unike sammenleggbare designet gjør at du kan utvide vesken eller du kan spare opptil 50% plass. Åpning på framsiden gir deg rask tilgang til din laptop og hygieneartikler. Laget av resirkulerte vannflasker og Aware® -teknologi. 

Fleece jakke med logo

Fasongsydd strikkefleece-jakke. Behagelig mellomlagsplagg med børstet innside. Sidelommer med glidelås. Fleecejakker finnes i både dame og herremodell. 

Elektrisk vinåpner med vinverktøy

Pino elektrisk vinåpner i kombinasjon med en foliekutter, helletut og stopper. Den fungerer med 4 AA-batterier (ikke inkludert).

Grillsett  med logotrykk

3-delers grillsett av bambus med en spade, tang, og gaffel. Settet leveres i en gaveeske. Både håndtakene og gaveesken er laget av bambus som er høstet og produsert etter bærekraftige standarder.

Utendørs IPX6-høyttaler med RGB-stemningslys

Kraftig 7W IPX6-sertifisert trådløs høyttaler, perfekt for utendørsaktiviteter som piknik, grill, strand eller bassengfest. Det innebygde 1500 mAh-batteriet sørger for opptil 4,5 timers avspillingstid ved max volum, med RGB-stemningslys på. Bluetooth®-5.0 med avstand på opptil 10 meter. Innebygd mikrofon, hentefunksjon og stemmeassistent for håndfri kontroll. Høyttaleren har AUX-kontakt og TF-kortspor. Levert i en gaveeske.

Laptop bag/ PC-veske med logotrykk

Stilren og elegant PC-veske med polstret laptop lomme, egen lomme for dokumenter og utvendig lomme med glidelås. Siderom med åpning for feste til trillekoffert. Justerbar og avtakbar skulderrem.

Peeta termokopp med logotrykk

Slitesterk og lekker termokopp som er ideell for reise og som passer i de fleste koppholdere. Lekkasjesikkert lokk med enkel flip åpning. Kppen har dobbeltvegget vakuumkonstruksjon med kobberisolasjon som holder drikken varm i 8 timer og kald i 24 timer. Leveres i gaveeske.

Vasa marmor termosflaske med logotrykk

Elegant marmos termosflaske laget av rustfritt stål med vakuumisolasjon og kobberbelagt innervegg, noe som betyr at drikken holdes kokvarmt eller iskaldt etter behov. Flasken har et naturlig stein-utseende. Volumet er 500ml. Leveres i en gaveeske.

Vil du gi en spiselig julegave? Sjekk ut våre gavesett på vår nettside.