Blog

Utforsk Verden av Handlenett med Trykk: En Guide til Materialer, Størrelser og Typer

 

Handlenett har blitt en integrert del av moderne hverdag, og utvalget av alternativer er mer variert enn noensinne. Fra premium handlenett med luksuriøs estetikk til miljøvennlige alternativer som fremmer bærekraft, sammenleggbare design for plassbesparelse, og naturlige alternativer som jute og strie, er det et handlenett for enhver smak og preferanse.

Premium Handlenett: Eleganse og Kvalitet i Én Pakke

Premium handlenett skiller seg ut med sitt førsteklasses design, materialer og håndverk. Laget av luksuriøse stoffer som lær, silke eller høykvalitets bomull, har disse nettene en elegant estetikk som skiller seg ut fra mengden. Med detaljer som fine sømmer, polerte metallbånd og skreddersydde trykk, er premium handlenett ikke bare et praktisk redskap, men også et statement om stil og raffinement.

Miljøvennlige Handlenett: Bærekraft i Hver Handlepose

Miljøvennlige handlenett er laget av materialer som bidrar til å redusere miljøbelastningen. Bomull, jute og resirkulerte materialer er populære valg for de som ønsker å minske bruken av engangsplastposer og fremme bærekraftig forbruk. Disse nettene er ikke bare bra for planeten, men de er også holdbare og funksjonelle, og kan brukes om og om igjen uten å miste form eller styrke.

Sammenleggbare Handlenett: Praktisk Plassbesparelse på Farten

Sammenleggbare handlenett er perfekte for de som er på farten og ønsker en plassbesparende løsning. Disse nettene kan enkelt brettes eller rulles sammen til en kompakt størrelse når de ikke er i bruk, og er ideelle for oppbevaring i vesker, lommer eller bilens hanskerom. Til tross for deres sammenleggbare design, er de likevel holdbare og sterke nok til å bære dagligvarer og andre innkjøp på en pålitelig måte.

Handlenett av Strie/Jute: Naturlig Estetikk og Bærekraftig Stil

Handlenett laget av strie eller jute bringer med seg en rustikk og naturlig estetikk som er perfekt for de som verdsetter organisk skjønnhet. Disse nettene er laget av naturlige fibre som er biologisk nedbrytbare og fornybare, og er et ideelt valg for de som ønsker å redusere sitt fotavtrykk på planeten. Med deres grove tekstur og jordnære farger, tilfører de en unik og autentisk sjarm til enhver handleopplevelse.

Bra Handlenett: Kvalitet, Pris og Funksjonalitet i Én Pakke

Uansett hvilken type handlenett du velger, er det viktig å sikre at det oppfyller dine behov når det gjelder kvalitet, pris og funksjonalitet. Et bra handlenett bør være holdbart, praktisk og rimelig priset, samtidig som det reflekterer dine personlige verdier og preferanser. Utforsk det brede utvalget av handlenett på markedet, sammenlign materialer, størrelser, design og priser, og velg det som passer best til dine behov og livsstil.

Høst fordelene med miljøvennlige handlenett uten å tømme lommeboken

Å velge det riktige handlenettet handler ikke bare om å bære dagligvarer; det handler også om å ta et skritt mot en mer bærekraftig livsstil. Men trenger du virkelig å sprenge budsjettet for å skaffe deg et handlenett av høy kvalitet? Svaret er nei! Det finnes mange alternativer som kombinerer både rimelig pris og solid kvalitet, og her er noen tips for å finne dem.

Søk etter holdbare materialer

Når du ser etter et handlenett som varer, er materialet avgjørende. Velg nett laget av sterke og slitesterke stoffer som bomull, jute eller resirkulerte materialer. Disse materialene tåler vekten av tunge dagligvarer og kan vaskes og brukes om igjen mange ganger uten å miste form eller styrke.

Gå etter gode sømmer og bæreevne

Sørg for at handlenettet har solide sømmer og sterke håndtak som tåler vekten av handlevarer. Et godt konstruert handlenett vil kunne bære tunge laster uten å revne eller miste formen, og det vil gjøre handleopplevelsen både enklere og mer pålitelig.

Vurder flerbruksalternativer

Noen handlenett er designet med ekstra funksjoner som lommer eller glidelåser, noe som gjør dem enda mer allsidige. Disse flerbruksnettene kan være ideelle for å organisere små gjenstander eller for å holde telefonen eller lommeboken trygt under handleturen.

Sammenlign priser og les anmeldelser

Før du kjøper et handlenett, ta deg tid til å sammenligne priser og lese anmeldelser fra andre kunder. Dette vil hjelpe deg med å finne et nett som gir deg mest verdi for pengene dine og som har fått gode tilbakemeldinger fra andre som allerede har prøvd det.

Miljøvennlig trenger ikke å være dyrt

Med disse tipsene i bakhodet kan du enkelt finne et handlenett av høy kvalitet til en rimelig pris. Ved å investere i et holdbart og miljøvennlig alternativ, kan du glede deg over fordelene ved å redusere plastforbruket ditt og bidra til å bevare planeten vår, uten å tømme lommeboken din. Så neste gang du går på handletur, husk å ta med deg ditt pålitelige og prisvennlige handlenett – det er et enkelt skritt mot en grønnere fremtid for oss alle.

Avsluttende Tanker: Velg Det Perfekte Handlenettet for Deg

Uansett om du foretrekker et premium handlenett med luksuriøs estetikk, et miljøvennlig alternativ som fremmer bærekraft, et sammenleggbart design for plassbesparelse, eller et naturlig nett av jute eller strie, er det viktig å velge det handlenettet som passer best til dine behov og verdier. Med riktig valg vil handlenettet ditt ikke bare være et praktisk redskap, men også et statement om din personlighet, stil og engasjement for en bedre verden.

10 Grunner til å velge termosflaske med logo

Her er ti gode grunner til å velge en termosflaske med logo:

1. **Markedsføring:** Termosflasken med logo fungerer som en mobil markedsføringskanal når den brukes på jobb, skole, reise eller utendørsaktiviteter, og bidrar til å øke synligheten til bedriftens merkevare.

2. **Merkevarebygging:** Ved å trykke bedriftens logo på termosflasken, kan man øke merkebevisstheten og assosiere bedriften med kvalitet, nytte og omtanke for miljøet.

3. **Praktisk og funksjonell:** Termosflasker holder drikken varm eller kald i lengre perioder, noe som gjør dem ideelle for å nyte varme kaffe eller te på jobben eller forfriskende kalde drikker på farten.

4. **Miljøvennlig:** Ved å velge en gjenbrukbar termosflaske reduserer man behovet for engangsplastflasker og bidrar dermed til å redusere plastavfall og miljøpåvirkningen.

5. **Kostnadseffektivt:** Termosflasker er en langsiktig investering, og ved å velge en med logo kan man oppnå langvarig markedsføringseffekt til en rimelig pris per trykk.

6. **Gavepotensial:** Termosflasker med logo kan også fungere som flotte gaver til kunder, ansatte eller samarbeidspartnere, og viser omtanke samtidig som de promoterer bedriftens merkevare.

7. **Allsidighet:** Termosflasker kan brukes i en rekke situasjoner, fra kontoret til utendørsaktiviteter som camping eller turer, og er dermed et nyttig og allsidig markedsføringsprodukt.

8. **Langvarig synlighet:** Ettersom termosflasker brukes regelmessig over tid, gir de langvarig synlighet for bedriftens logo eller budskap hver gang de tas i bruk.

9. **Kundetilfredshet:** Å gi bort termosflasker med logo kan bidra til å styrke forholdet til kunder ved å tilby dem et praktisk og nyttig produkt som de vil sette pris på.

10. **Støtte til et grønt budskap:** Bruk av termosflasker fremmer et grønt budskap om miljøvennlighet og bærekraftighet, noe som kan appellere til kunder som verdsetter bedriftens engasjement for miljøvern.

Samlet sett gir termosflasker med logo en rekke fordeler, inkludert effektiv markedsføring, merkevarebygging, praktisk nytte, miljøvennlighet og gode gaver til kunder eller ansatte.

 

Her er en forklaring på de ulike typene termosflasker:

  1. Vakuumisolerte termosflasker: Disse flaskene har en dobbel veggkonstruksjon der luften mellom veggene er fjernet for å skape et vakuum. Dette reduserer varmeoverføringen gjennom konveksjon og varmeledning, noe som bidrar til å holde væsken varm eller kald i lengre perioder.
  2. Kobberisolerte termosflasker: Kobberisolerte flasker har en ekstra lag av kobber som er belagt på innsiden av veggene. Kobber er en god varmeleder, og dette laget bidrar til å forbedre termisk effektivitet ved å raskt overføre varmen fra væsken og holde den varm i lengre perioder.
  3. Stålisolerte termosflasker: Disse flaskene er vanligvis laget av rustfritt stål og har en dobbel veggkonstruksjon, lignende vakuumisolerte flasker. Rustfritt stål er et godt isolerende materiale som bidrar til å holde væsken varm eller kald.
  4. Glassisolerte termosflasker: Noen termosflasker har en indre flaske laget av glass som er belagt med et isolerende materiale som holder varmen eller kulden inne. Disse flaskene er ofte mer skjøre enn andre typer termosflasker, men kan være effektive for å holde væsken varm eller kald.
  5. Plastisolerte termosflasker: Disse flaskene har en plastindre flaske som er belagt med et isolerende materiale. Mens de kanskje ikke er like effektive som andre typer termosflasker, kan de være et rimeligere alternativ og er vanligvis lettere å bære.

Hver type termosflaske har sine egne fordeler og egenskaper, og valget avhenger ofte av preferanser som termisk effektivitet, holdbarhet, pris og bærbarhet.

Løpesesong 2024

Klær med logotrykk har mange fordeler! Nå er det sesong for utetrening og en investering i løpeutstyr med logotrykk kan være en smart strategi for enhver virksomhet for å styrke bedriftens merkevare og forbedre ansattes trivsel.

Hvorfor profilere din bedrift gjennom treningsklær med logotrykk? 

 – En vandrende reklameplakat

Først og fremst gir løpeutstyr med bedriftslogo en effektiv måte å markedsføre bedriftens navn og identitet på. Når ansatte bruker plagg med logotrykk under løping eller andre aktiviteter, fungerer de som vandrende reklamebannere og øker bedriftens synlighet i samfunnet. Dette kan føre til økt merkebevissthet og til og med potensielle nye kunder eller samarbeidspartnere.

 – Styrket felleskap

Videre kan investeringen i løpeutstyr med bedriftslogo bidra til å styrke fellesskapet og samhørigheten blant ansatte. Når alle har på seg det samme utstyret med bedriftens logo, kan det skape en følelse av tilhørighet og teamånd. Dette kan igjen føre til økt motivasjon og produktivitet på arbeidsplassen.

 – Helse og velvære 

I tillegg til de eksterne og interne fordelene, kan det å tilby løpeutstyr med bedriftslogo være en del av en helhetlig helse- og velværestrategi for de ansatte. Å oppmuntre til fysisk aktivitet som løping kan bidra til å forbedre den generelle helsen og trivselen til de ansatte, noe som igjen kan føre til lavere sykefravær og økt arbeidskapasitet.

Våre mest populære treningsutstyr til løpesesongen

Craft matchtrøye med korte ermer

En flott matchtrøye fra CRAFT i et godt og funksjonelt stretchmateriale. God fukttransport for optimal prestasjon. Meshpaneler under armene gir effektiv regulering av kroppstemeraturen. Finnes i en rekke ulike farger. Perfekt for logotrykk på rygg. Tilgjengelig i både dame og herremodell

CRAFT matchtrøye med lange ermer 

På litt kjøligere morgenen er det perfekt med ermer! Denne CRAFT trøya har lange ermer, og god elastisitet og ergonomisk design gir en komfortabel passform og optimal bevegelsesfrihet. Finnes også i en rekke farger. Tilgjengelig i både dame og herremodell

Niagara kortermet t-skjorte 

En rimelig og flott t-skjorte. T-skjorten er laget av 100 % pustende og fukttransporterende 145 g/m² polyester som holder deg kjølig og tørr. Finnes i dame og herremodell.

Langley softshelljakke

Det kan være kjølig på morgenene og en god jakke er god å ha. Vår Langley jakke har også en vanntetthet på 5000 mm, noe som holder en tørr og beskyttet mot vær og vind. Finnes i dame og herremodell.

Svettebånd med lomme

Komfortabelt armbånd med glidelåslomme for trygg oppbevaring av penger under trening. Kan logomerkes, og er slik en fin og rimelig profileringsgave. 

Urban Vitamin Napa ørepropper

Musikk i ørene gir et boost! Disse behaglige øreproppene har opptil 5 timer lyttetid og ladeetuiet gir opp til 20 timer playback. IPX 5 – beskyttelsen gjør øreproppene vær-, svette-, og sprutsikker så det er ingen fare å ta dem med ut.Kan logomerkes. 

 

 

22. april er Earth Day! / Planet vs Plastic

Earth Day er en årlig begivenhet som feires 22. april for å øke bevisstheten om miljøspørsmål og fremme miljøvern. Markeringen startet i 1970 etter et massivt oljeutslipp i Santa Barbara i California i 1969. Siden den gang har Earth Day blitt en global bevegelse som nå involverer over 190 land, med fokus på å fremme bærekraft og håndtere miljøutfordringer.

Årets tema er Planet vs Plastic, og hvilken skade plastikk har på naturen, hvorav et av målene er å eliminere bruk av engangsplast. Omfanget av engangsplast er enormt, med produkter som plastposer, plastflasker, engangsbestikk, sugerør, og emballasje som brukes daglig over hele verden.

Plast tar hundrevis av år å brytes ned, og selv da forblir små partikler kjent som mikroplast som forurenser jord, vann og luft. Dette forårsaker alvorlige konsekvenser for dyrelivet, inkludert fisk, fugler og marine dyr som kan svelge plast eller bli fanget i det.

Derfor er det et akutt behov for å redusere bruken av engangsplast gjennom tiltak som gjenbruk, resirkulering, og overgang til mer bærekraftige alternativer.

Les om våre mer miljøvennlige profileringsprodukter HER

Under finner du en rekke produkter som kan bistå med å eliminere engangsplast hos mottaker i mange år fremover. 

Americano termokopp

Erstatt engangskoppen med en termokopp! Americano switch kan brukes igjen og igjen, og finnes i en rekke ulike farger. En kan legge til lokk og hank etter behov. Koppen kan merkes med ønsket logotrykk. 

Mepal Vita vannflaske

Spar penger og miljøet og ta med deg drikke på tur. Hold deg hydrert med stil med denne elegante drikkeflasken, uansett om du befinner deg på jobb, på treningssenteret eller ute på tur. Flaskene er BPA-fri og kan logomerkes. 

Pheebs handlenett i resirkulert bomull 

Plastposer er helt unødvendige. Pheebs 150 g/m² handlenett i bomull er laget av miljøvennlig resirkulert bomull. Den har 27 cm vevhåndtak i slitesterk bomull, et åpent hovedrom og en skråstilt frontlomme. Tåler vekt opp til 10 kg. Nettet har stor trykkflate. 

Gjenbrukbart bambus bestikk sett

Ta med dine egne gjenbrukbare bambusbestikk hvor som helst du går og reduser behovet for engangsbestikk i plast. Settet inkluderer skje, gaffel, kniv, sugerør og rengjøringsbørste, og kommer vakkert pakket i en canvaspose som kan logomerkes. 

 

Se våre mest populære profileringsprodukter laget av resirkulert plastikk HER