Drikkeflasker og termokopper for de på farten

Drikkeflasker, termokrus og termoser med logotrykk er flotte gaver til både ansatte og kunder, samtidig som de er en profileringsartikkel som skaper synlighet igjen og igjen. Her er et utvalg av våre mest populære artikler, både for varm og kald drikke, som alle kan fås med ønsket logotrykk. 

Kontakt gjerne vårt kundeteam for å få skisser for å se hvordan produktene kan se ut med ditt ønsket logotrykk via kundeteamet@xpressprofil.no

600ml sportsflaske med stor dekorasjonsflate

Vår SPRING sportsflaske er en absolutt bestselger. Flasken er BPA fri, lett, slitesterk og slagfast. Flasken er enkeltvegget, rommer 600 ml, og det rustfrie skrulokket sørger for enkel åpning og lukking. Flasken har en stor dekorasjonsflate hvor du kan trykke logo eller ønsket melding. 

500ml trendy termosflaske for kalde og varme drikker

Hold drikket varmt i 12 timer eller kaldt i 48 timer med VASA kobberprikkete termosflaske. Doble vegger, vakuumisolasjon og kobberbelagt innervegg betyr drikket holdes kokvarmt eller iskaldt etter behov. Få ønsket logo trykket på flasken. Flasken leveres i en gaveeske.

350ml termokrus med kobberisolert vakuumfunksjon

Dette GEO termokruset har en dobbeltvegget vakuum konstruksjon med kobberisolasjon som gjør at den holder drikkevarer både varmt og kaldt. Kruset har et enkelt lokk med skyve mekanisme og stor åpning for enkel fylling og tapping. Leveres i gaveeske.

410 ml termobeger med logotrykk

Enten du drikker en morgenkaffe når du er på farten eller nyter en god kopp te på kontoret, er ELWOOD termobeger et flott produkt. Koppens isolerte doble vegger holder drikker kalde eller varme i lang tid. Skrulokkets åpne-/lukkemekanisme gjør det lett å drikke. En kombinasjonen av rustfritt stål og plast gjør koppen veldig sterk, korrosjonsbestandig og lett å rengjøre. 

650ml klar sportsflaske

Den klare SKY colour-pop sportsflasken er en annen populær sportsflaske. Flasken er BPA fri, lett, holdbar og slagfast. Flasken er enkeltvegget, har et volum på 650 ml og den passer i sidelommen på de fleste ryggsekker, så vel som i de fleste bilkoppholdere. Skrulokket sørger for enkel åpning og lukking, og har et innebygd bærehåndtak. Perfekt både på tur og på kontoret. 

400 ml matt drikkeflaske til trening med karabinkrok

Vår OREGON 400 ml drikkeflaske kan brukes under trening, på tur og på kontoret. Flasken har et trendy matt utseende, og et skrulokk med en påfestet karabinkrok som gjør at flasken kan festes sikkert til enhver bag eller sekk. Få ønsket logotrykk på flasken. 

700 ml sportsflaske med tut lokk

Vår H2O Active® Tempo sportsflaske har et stilig, slankt design. Flasken er laget av resirkulerbart PET-materiale, og har et sølesikkert lokk og flipp-topp drikketut. Du kan mikse og matche farger på flaske og topp for å lage din perfekte flaske.