Forbered deg til Refleksens dag 19. oktober.

I år faller Refleksens dag på 19. oktober. Dette er en betydningsfull dag som minner oss om hvorfor reflekser er en viktig del av vår sikkerhet. Dagen oppfordrer oss til å ta ekstra tiltak for å forbedre synligheten vår i trafikken, spesielt nå som dagene blir kortere og kveldene blir mørkere. Forbered din bedrift for denne dagen og benytt anledningen til å øke merkevarens synlighet ved å trykke firmalogoen på reflekser, samtidig som du øker sikkerheten til dine ansatte og andre.

Refleksens dag markerer starten på den mørkere årstiden i Norge, hvor synlighet blir kritisk for å redusere risikoen for ulykker langs veien. Bruk av reflekser øker sjansen for at syklister og fotgjengere blir sett av bilister og reduserer dermed risikoen for ulykker. I tillegg er det en juridisk plikt i Norge å bruke refleks når du ferdes til fots langs veien i dårlige lysforhold for å beskytte fotgjengere. Å ha reflekser på deg gir personlig trygghet og lar deg ferdes trygt i trafikken uten bekymring for å bli oversett.

Å trykke logoen din på refleksene gir en rekke fordeler som går utover det å bare øke synligheten i trafikken. Det fungerer som en form for mobil markedsføring og merkevarebygging, da refleksene fungerer som reklamebannere når folk bruker dem. Dette gir en mulighet til å spre budskapet om din virksomhet eller organisasjon til en bredere målgruppe. I tillegg viser deltakelse i Refleksens dag med tilpassede reflekser at din bedrift er engasjert i samfunnsansvar og trafikksikkerhet, noe som kan bygge positiv goodwill blant både kunder og ansatte.

Ta deg tid til å forberede deg til Refleksens dag ved å skaffe reflekser med din egen logo. Sørg for at både du og dine nærmeste er synlige og trygge mens dere ferdes i trafikken. Sammen kan vi arbeide for å øke sikkerheten på norske veier! Klikk her for å utforske vårt utvalg av refleksprodukter.