Gjør deg klar for høstregnet med paraply med logotrykk

Høsten er i ferd med å gjøre sitt inntog, og med den kommer det uforutsigbare været med sol og regn om hverandre. Dette er tiden da en paraply kan være mer enn bare en beskyttelse mot regn, det kan også være en smart måte å profilere virksomheten din på. Med logoen din på en paraply holder du ikke bare deg selv, ansatte og kundene dine tørre i høstværet, men du sprer også merkevaren og bedriftens anerkjennelse når de er ute og går i regnet. Enten det er for ansatte eller som gave til kunder, er en paraply en funksjonell og effektiv måte å markedsføre virksomheten din denne tiden av året.

Her er våre mest populære paraplyer med logotrykk:

Barry 23″ automatisk paraply

Vår Barry paraply er en av våre mest populære og bestselgende paraplyer, og det er ikke uten grunn. Dette 23-tommers paraplyen åpner seg automatisk med bare ett klikk, og den brukervennlige funksjonen gjør den til en praktisk følgesvenn uansett vær. Paraplyen er laget av polyester og har et metallskaft, holdbare metallspiler og et komfortabelt plasthåndtak. Det som gjør Barry-paraplyen til en ideell kandidat for logotrykk, er de romslige dekorasjonsflatene den tilbyr. Med tilgjengelighet i flere farger kan du matche paraplyen med din bedrifts merkevare identitet.

Jova 23″ paraply med treskaft og -håndtak

Vår Jova paraply med treskaft, trehåndtak og metallspiler er en prisgunstig variant med en klassisk stil. Dette 23-tommers paraplyen har et tidløst utseende og egner seg perfekt for å trykke logoen til bedriften din. Paraplyen er tilgjengelig i tre forskjellige farger, noe som gir deg valgmuligheter i forhold til hva passer din bedrift best.

Noon 23″ vindtett automatisk paraply

Vår Noon paraply har et vindsikkert system som gir optimal fleksibilitet selv under de mest stormfulle forhold. Den automatiske åpningen gjør den enkel å bruke, samtidig som metallskjelettet med glassfiberspiler og det myke, gummierte håndtaket gir solid og komfortabel håndtering. Paraplytrekk er også inkludert for ekstra beskyttelse. Paraplyen er tilgjengelig i fargene svart og grå.

Tornado 30″ storm paraply

Vårt Tornado stormparaply er for dem som virkelig ønsker å beskytte seg mot regn og storm. Denne ekstra store paraplyen er ideell for å trykke bedriftens logo, da den ikke bare gir praktisk beskyttelse, men også et imponerende utstillingsvindu for merkevaren din. Paraplyen er laget av 190T pongee polyester, har automatisk åpning, et dobbelt lag som sikrer ekstra slitestyrke, og et behagelig gummihåndtak. Den er pakket i en Swiss Peak pouch.

Glendale 30″ ventilert automatisk paraply

Vår Glendale golfparaply er en romslig paraply som gir deg ekstra beskyttelse mot regn. Paraplyen har automatisk åpning, ventilert pongee-duk og kommer med en matchende oppbevaringspose i pongee. Enten den brukes på golfbanen, i urbane omgivelser eller i mer landlige miljøer, vil logoparaplyen tiltrekke seg oppmerksomhet og bidra til økt synlighet for merkevaren din.

Nina 17″ vindtett paraply for barn

Vår Nina-paraply er spesielt designet for de minste og gir en barnevennlig beskyttelse mot regnet. Paraplyen er enkel å åpne og lukke med sikkerhetsløperen uten fjærer. Med sin robuste konstruksjon, inkludert store avrundede spisser og topp, prioriteres sikkerheten når været er utfordrende. Ved å trykke bedriftens logo på denne paraplyen åpner det seg en unik mulighet til å nå ut til familier på en positiv måte.

 

Å velge miljøvennlige paraplyer å trykke firmalogoen på kan være med på å vise bedriftens engasjement for bærekraft og miljøvennlige valg. Dette gir også en mulighet til å assosiere merkevaren din med positive verdier og tiltrekke seg kunder som er opptatt av miljøbevissthet.

Under kan du lese om tre miljøvennlige alternativer:

23″ Impact AWARE rPET 190T stormsikker paraply

Vår Impact paraply er laget av 190T rPET pongee med AWARE-sporing, og er et miljøvennlig valg for å trykke bedriftens logo. AWARE garanterer bruk av ekte resirkulerte tekstiler og redusert vannforbruk, takket være deres innovative fysiske sporings- og blokkjede-teknologi. Med fokus på vann, doneres 2% av inntektene fra hvert solgte Impact-produkt til Water.org. Paraplyens ramme og ribber er laget av glassfiber, med et EVA-håndtak, og paraplyens markise er laget av 7,5 PET-flasker (500 ml). Paraplyen finnes i flere farger.

21″ Impact AWARE RPET 190T bambusparaply, autom. åpne/lukke

Vår Impact bambusparaply er også laget av 190T rPET pongee med AWARE-sporing og der 2% av inntektene doneres fra hvert solgte Impact-produkt til Water.org. Paraplyen har en automatisk åpnings- og lukkemekanisme, samt et bambushåndtak som kombinerer funksjonalitet og stil. Denne paraplyen er laget av 7,3 PET-flasker (500 ml) og er tilgjengelig i flere farger. For selskaper som ønsker å signalisere sitt engasjement for miljøansvar og bærekraft, er denne paraplyen med trykt logo en ideell måte å formidle dette på.

21″ Impact AWARE rPET 190T miniparaply, automatisk åpning

Vår Impact miniparaply kan du enkelt ta den med deg hvor som helst, da den lett får plass i vesken. Akkurat som de andre Impact-paraplyene, er også denne paraplyen laget av 190T rPET pongee med AWARE-sporing, og 2% av inntektene fra hvert solgte Impact-produkt doneres til Water.org. Paraplyen er konstruert med materiale fra 7,7 PET-flasker (500 ml). Den har automatisk åpning, et ABS-håndtak og finnes i flere farger. Den praktiske størrelsen og de miljøvennlige egenskapene gjør den til et ideelt lerret for forretningslogoer.