Gjør deg klar til 17. mai!

Nå er det ikke alt for lenge til Norges gater blir fylt med festligheter, flagg og jubel. 17. mai er en dag som er dypt forankret i vår nasjonale identitet og historie. Denne dagen markerer ikke bare grunnlovsdagen og frigjøringen fra dansk styre i 1814, men den feirer også den norske kulturen, friheten og demokratiet vi er så stolte av. Det er en dag for å hedre vår fortid, feire vår nåtid og se frem mot vår fremtid som nasjon.

Ønsker du å markere den nasjonale dag med logoprodukter, tilbyr vi en rekke produkter som bedriften din kan trykke logoen på, som kan kombineres med det norske flaggets design. 

Her er noen forslag: 

Profiler din bedrift med nøkkelbånd med norske farger

Nøkkelbånd er nyttig til mangt, og brukes både til ID kort, nøkler, adgangskort,deltakerpass og mer.  Vårt bestselgende nøkkelbånd er ikke bare funksjonelt, det kan også tilpasses med din bedriftslogo og ønsket design. Fullfargetrykk er inkludert i prisen, og vi kan trykkes på hele båndet, slik at du kan designe akkurat det nøkkelbåndet du vil ha. Videre har du mulighet til å velge fra ulike tillegg som kortholder, krok, mobilholder, flaskeåpner og mer, slik at du kan dekke akkurat dine spesifikke behov.

Nøkkelbåndene finnes i resirkulerte materialer. 

Velg mellom standard levering på 14-21 dager eller ekspress levering på 5-7 dager. 

Få opp feststemningen med applausstaver

Oppblåsbare applausstaver eller clappers, som det også kalles, er en fantastisk måte å få opp feststemningen rundt 17. mai-feiringen! Applausstaver med norske flaggets design vil også gi publikum noe morsomt og interaktivt å bruke. Pakket i par, med en tut for rask og enkel oppblåsing, er disse stavene praktiske å bruke og en sikker vinner blant både voksne og barn. La applausen høres over publikumshavet og spre den norske stoltheten med disse flotte clappers!

Gi bort litt sjokoladeglede 

Våre Quatre Neapolitans sjokolader gir ikke bare en herlig smaksopplevelse, men de kan også tilpasses med din egen logo, noe som gjør dem til et perfekt giveaway produkt rundt 17. mai for å både spre ekte sjokoladeglede og profilere din bedrift. 

Med fire forskjellige smaker tilgjengelig – melkesjokolade, mørk sjokolade, ekstra mørk sjokolade og karamell – kan du finne en sjokolade som gleder smaksansene til både deg og dine potensielle kunder.

Trykk opptil 4 farger i trykket. 

Toll- og sukkeravgift allerede er inkludert i prisen, slik at det enkelt og bekymringsfritt å bestille.

Yeppos Flowpack

Et annet supert giveaway produkt til dagene rundt 17. Mai er våre Yeppos Flowpack. Dropsene er ideelle budskapsbærere som kan deles ut på ulike arrangementer, som for eksempel 17. mai-feiringen. Omslaget fås i flere ulike farger, og kan trykkes med opp til fire valgfrie PMS- eller CMYK-farger. Trykk logo og budskap i norske farger! 

Yeppos Flowpack er tilgjengelig i fem forskjellige smaker, inkludert fruit & sweet liquorice, sweet liquorice, seasalted, fruitmix og fruitchewies. 

Toll- og sukkeravgift er allerede inkludert i prisen.

Reklameballong

Ønsker du å dele ut et rimelig giveaway produkter som gir din bedrift god synlighet rundt 17. mai? Ballonger med logotrykk er synlige på lang avstand, og fanger blikket til både barn og voksne og sprer glede og entusiasme.

Minimumsantall med logotrykk (hvit og svart trykk) er 500 ballonger. Velg ballonger i rødt, hvitt og blått (flere farger er tilgjengelig). 

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å tilpasse våre profilferingsprodukter til din bedrifts behov og ønsker.