Gjør deg klar til årets messer og events

Samfunnet åpner opp igjen, og vi er forhåpentligvis snart tilbake til en normal hverdag. Skal du gjøre deg klar til messer eller andre eventer i 2022? Her er produktene du trenger:

Messebord, Roll up eller flagg

Skal du ha stand så kan det være en fordel med et bord, hvor du kan legge brosjyrer, giveaways og lignende. Boomerang messebord gir mulighet for profilering på fremsiden av bordet. Duken foran kan byttes ut til neste år, om du ønsker det. Messebordet leveres i en transportveske, slik at den enkelt kan transporteres og er enkelt å montere. Bak bordet finner du to hyller, hvor du kan oppbevare diverse under messen. 

Gjør standen din synlig ved hjelp av roll up eller flagg. Vår xpress rollup kan designes etter eget ønske, gjerne med bedriftens slagord og viktigste budskap. Den er enkel å sette opp og ta ned, og kan brukes igjen og igjen. 

Foretrekker du flagg, har vi ulike typer. En av våre favoritter er dette dråpeformede flagget som passer både inne og ute. Her kan du f.eks trykke bedriftens logo. 

 

Nøkkelbånd og Profileringsklær

Nøkkelbånd, f.eks til navneskilt og tittel, er fint å ha til de som står på standen, og er også en flott giveaway på en messe. De er også kjekke å ha til adgangskort på kontoret.

Skap ekstra synlighet og få teamet til å se profesjonelle ut, ved hjelp av klær med logo. På messe kan vi anbefale f.eks t-skjorte eller skjorte med logo på. 

Vil du vite mer om hvorfor du bør investere i profileringsklær? Les mer HER

 

Giveaways

Hva med å gi bort noe på messen for å skape ekstra trafikk til stand, synlighet og bli husket?

 

 

 

Se hele vårt utvalg på www.xpressprofil.no