Gjør dine ansatte klar til høsten

Paraply med logo

Denne paraplyen er stor nok til å holde 2 personer tørre. Den er både solid og behagelig å holde, og kanskje like viktig, den har store dekorasjonsflater for ønsket logotrykk og er tilgjengelig i ulike farger.

Regnkåpe til dine ansatte

Er dine ansatte på farten i løpet av arbeidsdagen? Da er det kjekt å passe på at de holder seg tørre selv på regnfulle dager. Denne kjekke regnkåpe (eller regnfrakk) finnes både i kvinne- og herremodell. Kåpen har vanntette glidelåser, og justerbar/avtagbar hette, med både ytre og indre lommer. Den kan merkes med ønsket logotrykk, slik at ansatte profilerer bedriften din både på vei til/fra jobb og mens de er på farten. 

Regnjakke med logotrykk 

Foretrekker dine ansatte en jakke fremfor en kåpe, har vi denne flotte regnjakken som blant annet har PrimaLoft®et patentert mikrofiberstruktur for å holde på kroppens varme og energi. Jakken er utstyrt med flere lommer og en skjult hette kan rulles opp og er kompakt nok til å passe i en lomme. Finnes i både kvinneog herremodell. 

 

Vil du lese mer om profilklær? Les vårt bloggoinnlegg om hvordan klær kan bistå deg å bygge opp din merkevare her. 

Refleksvest eller sikkerhetsvest for økt synlighet

Høsten og vinteren er en mørkere tid. En refleks/sikkerhetsvest sikrer at dine ansatte er synlige og trygge i høst og vintermørke. Stort dekorasjonsområde på forsiden/baksiden av vesten, samt på posen. Denne sikkerhetsvester er laget for profesjonelt bruk og oppfyller EUs krav til personlig verneutstyr. 

Les mer om reflekser her

Se flere av våre refleksfavoritter her

 

Kaffekopp til å gå inn til kontoret

Hva med kopp med noe varmt i til tidlige morgener? Denne termokoppen er en av våre bestselgere. Den har doble stålvegger som holder drikken din varm i opptil 5 timer. Lokket er låsbart slik at en ikke opplever lekkasje og søl på veien. Lokket er enkelt å holde rent for hygiene, og kan også vaskes i oppvaskmaskin. Størrelsen på koppen gjør at den passer perfekt i enhver koppholder i bil. Koppen kan pyntes på med ønsket logotrykk. Spør oss gjerne om å se forslag hvordan koppen kan se ut for deg. 

Laptop sekk med regntrekk

Sykler eller går dine ansatte til jobb med sekk på ryggen. Gi laptop og eiendeler ekstra beskyttelse med et sekk med inkludert regntrekk. Sekken har blant annet plass til en 15,4” laptop. Merk sekken med ønsket logo. Vi forteller deg gjerne mer om våre trykkmetoder.