Gjør dine ansatte klare for en produktiv høst med våre termoskopper med logotrykk

Ved å trykke logoen din på et termoskrus gir du en personlig og profesjonell vri til en praktisk hverdagsgjenstand. Termokopper er kjent for sin evne til å holde drikke varm lenge, og dette gjør dem til den perfekte gaven til dine ansatte. Termoser er like praktiske å ha både på kontoret og utendørs, og ved å trykke logoen din på termosene øker du synligheten til merkevaren din. Vi har termoser laget i flere ulike materialer og med ulike teknikker slik at du kan finne den som passer best for dine behov og preferanser.

Her er våre mest populære termoskopper med logotrykk:

Kobberisolerte Termoskrus 

Kobberisolerte termoskopper gir enestående termisk isolasjon, og gir deg muligheten til å nyte favorittdrikken din ved optimal temperatur over lengre tid. Enten du vil ha en rykende varm kopp kaffe under lange møter eller en forfriskende kald drink på en solrik dag, holder de kobberisolerte termoskoppene drikken på ønsket temperatur, uavhengig av omgivelsene rundt deg.

Nedenfor finner du to populære kobberisolerte termoskopper:

Geo termokrus med kobberisolert vakuumfunksjon

Vår Geo termoskopp er et utmerket valg både når det gjelder funksjonalitet og muligheten for logotrykk. Med sin dobbeltveggede vakuumkonstruksjon og kobberisolasjon har den muligheten til å holde drikker varme i opptil 8 timer og kalde i hele 24 timer. Utformingen av termoskoppen hindrer kondens på utsiden av koppen og med det store lokket er det enkelt å fylle termoskoppen. Termoskoppen har en volumkapasitet på 350 ml og finnes i flere farger, slik at du kan velge en som passer til din virksomhets merkevare.

Valhalla kobber vakuumisolert termokrus uten håndtak

Vår Valhalla termos er en kobber- og vakuumisolert termos i rustfritt stål og uten håndtak. Den har et moderne design med korkdetaljer som gir den et trendy preg. Dette termoskruset har en konstruksjon som hindrer kondens på utsiden og holder drikken varm i opptil 8 timer og kald i 24 timer. Termoskruset rommer 500 ml drikke og finnes i fargene sort, hvit og grå.

Vakumisolerte termokrus 

Vakuumisolerte termoskopper er blant de som holder varmen nest lengst. De kan være enten enkeltveggede eller dobbeltveggede.

Nedenfor finner du to populære varianter av vakuumisolerte termoskopper:

Bambus 450 ml vannglass med utside av bambus

Vår bambus termoskopp har dobbeltvegget rustfritt stål isolasjon som kan holde drikken varm i opptil 2 timer og kald i opptil 4 timer. Med sin naturlige bambusoverflate har termoskoppen et stilig design og med en volumkapasitet på 450 ml gir den god plass til favorittdrikken din.

Pika 330 ml vakuumisolert termokopp og isolerende drikkebeholder

Vår Pika termoskopp har en dobbelveggkonstruksjon med vakuumisolasjon som sikrer at varme drikker holder seg varme og kalde drikker holder seg kalde. Med en volumkapasitet på 330 ml er den akkurat passe størrelse for å slukke tørsten. Pika termokoppen er tilgjengelig i flere farger, slik at du kan velge den som passer til din bedrifts identitet.

Termoskopper dobbeltvegg

Dobbeltveggede termoskopper har en konstruksjon som skaper et luftfritt rom mellom de to veggene, som fungerer som en effektiv varme- eller kuldebarriere.

Nedenfor finner du to populære dobbeltveggede termoskopper:

Mojave 300 ml termokopp

Vår Mojave termoskopp er en isolert termoskopp som holder drikken varm i lengre tid. Termoskoppen rommer 300 ml drikke og er laget av PP-plast og rustfritt stål og finnes i flere farger.

Americano® Eco 350 ml resirkulert isolert kopp med sølesikkert lokk

Vår American Eco er en dobbeltvegget og resirkulert isolert kopp med sølesikkert lokk. Denne koppen er laget av 100 % resirkulert plast og lokket er laget av matsikker PP-plast. Termoskoppen har et volum på 350 ml, er BPA-fri og finnes i flere farger.