Gjør dine ansatte reiseklare

Drar dine ansatte på hyppige jobbreiser eller kanskje du vil profilere deg mens dine ansatte er på reise enten om det er på vei til jobb, på helgetur eller utenlandstur? Vi har en rekke rekke kofferter, bager og tilbehør i vårt sortiment, som vil gjøre de ansatte reiseklare. Vi har funnet frem våre mest populære reiseartikler under. Disse er også utmerkede sommergaver til ansatte. 

Weekendbag eller liten reisebag

Weekendbag er en populær gave til ansatte, og de fleste av dem passer like så godt til helgeturen som til treningssenteret etter jobb. Vår Echo reiseveske har et eksklusiv design med detaljer i skinnimitasjon. Den rommer 40 liter og har en justerbar og avtakbar skulderreim. 

En annen populær bag i vårt sortiment er Impact AWARE Urban outdoor weekend. Bagen har mer enn nok plass for en weekendtur og er designet til å passe livet utendørs. Bagen inneholder en frontlomme med glidelås og en hovedlomme. Den er laget av resirkulerte materialer og deler av overskuddet fra salget av bagen går til organisasjonen water.org. Blant Impact AWARE produktene finner du også en mer feminin versjon av weekendbagen.  

 

Større bager og kofferter

Reiser dine ansatte over lengre perioder og trenger en større bag eller koffert. Har vi blant annet 

Vancouver trolley reisebag, som er en 75 liter bag med hovedrom med glidelås, frontlomme med glidelås og trillesystem. Et annet flott alternativ er denne store rullekofferten

Ønsker du å gi ansatte et koffertsett, slik de både er rustet til korte og lange turer, anbefaler vi Köpenhamn settet, som kommer i tre ulike størrelser og som kan ekspanderes med 25% for ekstra plass når en trenger det, eller vårt Stockholm sett som har innebygd vekt for å sikre at en kan utnytte plassen en har til det ytterste og unngå overvekt. 

 

Tilbehør

Gjør dine ansatte godt forberedt med det lille ekstra. Vårt Frankfurt reisesett med aluminiumsflasker i ulike størrelser til det en måtte trenge å ha med seg av flytende. Flaskene er godkjent om bord på fly, og kommer med en liten bag som en kan merke med logotrykk eller annet ønsket trykk. Vil du gjør reisen mer behagelig for dine ansatte, så anbefaler vi vårt reisesett med oppblåsbar nakkepute, øyemaske og ørepropper. Litt luksus på tur er alltid deilig. 

Til reiser fra og til jobb, og tidlig morgenfly, er en en god termokopp ypperlig å ha. Peeta vakuum kobber isolert termokopp er en slitesterk termokopp i rustfritt stål, som er ideell for reise og som passer i de fleste koppholdere. Den har et kjekt lekkasjesikkert lokk og holder drikken varm i 8 timer (eller kald i 24 timer). 

Prikken over ien på tur, er god musikk eller kanskje en lydbok på øre. På vårt nettside finner du blant annet er komfortabele, sammenleggbare og og trådløse BT hodetelefoner laget av ABS med gummitrekk, pakket i en EVA-pose. Muligheten til å folde hodetelefonene sammen gjør det enkelt å ha dem med i en ryggsekk eller koffert. Kan også brukes ved hjelp av en medfølgende ledningen.