Hodeplagg med skreddersydd design for din bedrift

Hodeplagg med bedriftslogo er en svært synlig og populær profileringsartikkel. Vi har en rekke ulike hodeplagg i vårt sortiment, inkludert caps, hatter, multiwear, luer og pannebånd. Her er noen av capsene og luene vi tror vil bli populære i år!

Drake caps med 6 paneler
Caps med 6 paneler med buet skjerm. Bakpanelene er i nettingstoff. Capsen har borrelåslukking.
Du kan velge mellom å trykke på capsen eller å få logo eller ønsket design brodert. Velg mellom en rekke ulike farger.

Cerus 6-panel cool fit cap
Caps med 6 paneler med buet skjerm med nettpaneler for ventilasjon. Capsen har en metallspenne for lukking bak. Finnes i en rekke ulike farger.

Manu stretch cap med 5 paneler

Caps med 5 paneler, det betyr at frontpanel ikke har søm i midten og det er lettere å trykke et større eget design på fremsiden. Capsen har broderte hull for lufting og metallspenne bak. Finnes i to ulike gråfarger.

Hale Polylana®-lue
Bærekraftige lue med enkelt lag og dobbelbrettet kant. Polylana®-fiber er det laveffektive alternativet til 100 % akryl- og ullfiber, som sparer vann, energi og reduserer CO2-utslipp i produksjons- og fargeprosessen. Broder ønsket logotrykk på luen. Finnes i marineblå, stormgrå og svart.

Ives økologisk lue
Bærekraftige lue laget av 100% økologisk bomull med enkelt lag og dobbelbrettet kant. Finnes i marineblå, stormgrå og svart. Ønsket eget design kan broderes på luen.

Rigi refleks lue
Lue med refleksdetaljer med dobbelbrettet kant. Få ønsket logodesign brodert på luen.