Hold varmen med våre termoser med logotrykk

Ønsker du å holde både drikken din og deg selv varm samtidig som du skaper synlighet for merkevaren? Da er våre termoser med logotrykk det du trenger i høst! Med disse termosene holder du ikke bare drikken varm, men får også en profesjonell markedsføringsmulighet som gir merkevaren din den oppmerksomheten den fortjener. Disse termosene er også perfekte for å ta med seg ut på tur og når du skal til fjells.

Her er våre mest populære termoser med logotrykk:

Kobberisolert termos

Kobberisolerte termoser er geniale for å holde drikken din varm eller kald over lengre tid. De er utstyrt med et indre kobberbelegg som isolerer effektivt slik at du kan nyte din favorittdrikk akkurat slik du foretrekker den, når som helst og hvor som helst!

Nedenfor finner du to populære kobberisolerte termoser blant våre kunder:

Vasa 500 ml vakuumisolert flaske av kobber

Vår Vasa termos 500 ml holder ikke bare din drikke varm i hele 12 timer eller kaldt i 24 timer, den er også en smart investering for markedsføring av din bedrift. Med sine doble vegger av rustfritt stål, avansert vakuumisolering og kobberbelagt innervegg, kombinerer denne termosen funksjonalitet med stil. Når du trykker din bedriftslogo på denne termosen, gir du merkevaren din kontinuerlig synlighet som når langt utenfor møterommet eller fjellstiene. Dine ansatte, kunder eller samarbeidspartnere vil sette pris på den ekstra tanken du viser ved å tilby dem denne praktiske gaven. Termosen er perfekt å ta med seg på farten, enten det er til kontoret, på utflukt eller til fjellområder. Den finnes i flere farger og leveres i en flott gaveeske.

Thor kobber vakuum isolert termoflaske

Vår Thor termos har et volum på 650 ml og er konstruert med doble vegger av 18/8 rustfritt stål og er utstyrt med vakuumkobberisolering samt en innervegg belagt med kobber. Dette gir den optimale muligheten til å holde drikker varme i 12 timer eller kalde i 48 timer. Den trendy pulverlakken på utsiden gir flasken et moderne utseende, og den store åpningen er perfekt for å eventuelt legge til isbiter. Ved å velge å trykke din logo på denne termosen, er det svært sannsynlig at dine ansatte, kunder eller samarbeidspartnere vil verdsette denne praktiske gaven.Termosen er tilgjengelig i flere farger slik at du kan tilpasse den til din bedrifts profil, og den leveres i en elegant Avenue gaveeske.

Vakuumisolert drikkeflaske-termos

Vakuumisolerte drikkeflaske-termoser er også en praktisk løsning for å holde drikke på farten varm eller kald over lang tid. Med dobbel veggkonstruksjon og vakuumisoleringsevne, kan du nyte varme eller kalde drikker i mange timer.

Nedenfor finner du to populære varianter av vakuumisolerte termos drikkeflasker:

Cove 750 ml. vakuumisolert termoflaske i rustfritt stål

Vår Cove 750 ml termos er en vakuumisolert flaske med en stilren design, konstruert av 18/8 rustfritt stål. Denne termosen holder drikker varme eller kalde i flere timer og er testet og godkjent i henhold til tysk lovgivning for matsikkerhet (German Food Safe Legislation/LFGB), samt testet for ftalater i henhold til REACH forskrifter. Den slanke designen gjør at flasken passer i de fleste koppholdere. Ved å trykke din bedrifts logo på denne termoflasken, sikrer du kontinuerlig eksponering og gir en praktisk og miljøvennlig gave. Termosen finnes i flere farger og leveres i en gaveeske av resirkulert papp.

Arsenal 510 ml vakuumisolert flaske

Vår Arsenal termos har en vakuumkonstruksjon med doble vegger i rustfritt stål, som sikrer at drikkene holder seg kalde i opptil 15 timer og varme i minst 5 timer. Konstruksjonen forhindrer også uønsket kondens på utsiden av flasken. Med sitt skrulokk i rustfritt stål og en kapasitet på 510 ml, er denne flasken ideell for å holde ansatte, kunder eller samarbeidspartnere hydrert og tilfredsstilte. Termosen er tilgjengelig i flere farger.

Termoser med dobbeltvegg

Termoser med dobbeltvegg er designet for å holde temperaturen på drikken din stabil. Denne innovative konstruksjonen innebærer at termosen har to vegger med et lufttomt mellomrom, som fungerer som en isolerende barriere. Dette gjør at termosen effektivt kan holde drikken varm i flere timer, eller holde kalde drikker avkjølt.

Nedenfor finner du to populære dobbeltveggede termoser:

Sullivan termoflaske

Vår Sullivan termoflaske er en klassisk turtermis med doble vegger og en design som kombinerer lokk og kopp i ett. Denne termoflasken er en allsidig følgesvenn for både varme og kalde drikker og er en populær gjenganger for alle turinteresserte og de på farten. Den praktiske enhåndsflasken har en trykknapp for drikketuten, som automatisk stenger når drikkekoppen skrus på flasken, noe som gjør det enkelt å nyte din favorittdrikk uansett hvor du befinner deg. Med en imponerende volumkapasitet på 750 ml, er dette en utmerket måte å holde dine ansatte, kunder eller samarbeidspartnere hydrert og fornøyde på.

Rustfritt stål termos med dobbelfunksjonslokk 1L

Vår rustfrie ståltermos er mer enn bare en vanlig termos, den representerer en innovativ drikkeløsning. Lokket har en dobbel funksjon med både flip-top sugerør og skrukork, slik at du kan velge nøyaktig hvordan du ønsker å drikke fra flasken. Håndtaket øverst på flasken gjør den enkel å bære med deg. Med sider dobbeltisolert i rustfritt stål holder den drikker varme i opptil 5 timer og kalde i hele 15 timer. Flasken har også en pulverlakkert finish som gjør den ekstremt slitesterk. Termosen har en volumkapasitet på 1000 ml, en BPA-fri konstruksjon og er tilgjengelig i flere farger.