Skal bedriften din stille i Holmenkollstafetten? 

Skal din bedrift eller ditt lag delta på en Holmenkollstafetten, eller en  av vårens mange andre stafetter eller løp? Vi kan bistå din bedrift med bekledning, synlighet og merkevarebygging. 

Holmenkollstaffetten er et av Norges største friidrettsarrangement i antall påmeldte, og arrangeres vanligvis i starten av mai måned. I år, 2023, arrangeres stafetten den 13. mai. Staffetten ble for første gang ble arrangert i 1923, og har med små unntak blitt arrangert hvert år etter det. Les mer her https://holmenkollstafetten.no/

Hvert år deltar ca. 3000 lag fra hele landet, og tusenvis møter opp for å heie deltakerne fremover. Mange av lagene velger å kle seg i klær i samme farge, med samme logo og slagord og noen setter også sammen morsomme kostymer. 

Ønsker du treningsklær med logotrykk til ditt lag? Se noen av våre mest populære plagg under og ta kontakt med oss om du ønsker å se skisse på hvordan ditt plagg kan se ut (helt uforpliktende). 

 

Kvinne-modell

Rimeligst! Vår Run active t-skjorte

En av våre mest rimeligste t-skjorter med mulighet for å trykke logo på bryst, arm og rygg. T-skjorten kan fås i en rekke ulike farger, slik at du både kan velge en farge for hele laget eller ulik farge til hver. 

Ladies Cool-dry T-shirt

Elastisk figursydd dametopp i en optimal blanding av CoolDry®, polyester og elastan. T-skjortene føles lett på kroppen, og har gode fukttransporterende egenskaper som gjør at du holder deg tørr og avkjølt under trening selv på varme sommerdager. Trykk logo der du ønsker!

CRAFT t-skjorte

Lett og myk T-shirt for all trening med effektiv fukttransport og reflekterende CRAFT logo. Komfortabel passform. Størrelser XS-2XL. Meshpanel i armhulen gir ekstra ventilasjon. Perfekt for eksponering av klubb-, sponsor- og bedriftslogoer.

Trenings shorts fra CRAFT til dame

Teknisk avansert shorts produsert av resirkulert polyester og elastan. Shortsen har god stretch og en høyere skjæring i sidene for ekstra bevegelsesfrihet. Passer til de fleste intensive fysiske aktiviteter. Shortsen har justerbar snøring i midjen og en skjult lomme bak. Få logotrykk der du ønsker. 

Treningstights fra CRAFT med logotrykk

Avansert treningstights produsert av gjenvunnet polyester og elastan med elastisk snor i midjen. Liten nøkkellomme på innsiden for sikker oppbevaring under trening og/eller løp. Meshdetaljer på baksiden av benet gir effektiv ventilasjon. Tightsen har høy midje for optimal passform og komfort. 

 

Herremodell

Rimeligst! Vår Run active t-skjorte

En av våre mest rimeligste t-skjorter med mulighet for å trykke logo på bryst, arm og rygg. Kan fås i en rekke ulike farger og størrelser. 

Orginal Cool-dry T-shirt

Kroppsnær T-shirt i en optimal blanding av CoolDry® og polyester. Mykt, lett og behagelig stoff med gode fukttransporterende egenskaper. Kan fås i 6 ulike farger og i størrelser fra XS til 4XL. 

Rush SS Tee

Rush SS Tee er en lett t-shirt i funksjonelt materiale som gir god fukttransport og kjøleeffekt. Meshpanel i armhulen gir ekstra ventilasjon. Perfekt t-skjorte å bruke når du vil trykke klubb-, sponsor- og bedriftslogoer.

Treningsshort fra CRAFT til herre

ADV Essence 5″ Stretch Shorts har god passform og har god stretch og en høyere skjæring i sidene for ekstra bevegelsesfrihet. Passer til de fleste intensive fysiske aktiviteter, inkludert et stafettløp. Finnes i svart og blå farge. Få logotrykket der du ønsker. 

Se hele vårt utvalg av treningsklær her: 

https://www.xpressprofil.no/sortiment/profilklar/aktivitet