Høstens jakker

Gjør deg og dine ansatte klar for høsten med jakke med bedriftens logo på!

Her er noen av våre favoritter: 

Behagelig fleecejakke i herremodell

En fleece jakke kan både brukes alene og som et ektra lag for varme under annen jakke. Fleecejakken er i herremodell med børstet innside og sidelommer med glidelås. Jakken er nuppebehandlet. Et perfekt plagg å ha for alle. Du kan trykke ønsket logotrykk på jakken, spør oss gjerne om trykkmetoder og om å få se forslag til hvordan de kan se ut. 

Lett og sporty unisex dunjakke

En sporty unisex dunjakke som egentlig kan brukes året rundt og i cirka alle anledninger. Ypperlig jakke både til bruk alene og som ekstra isolasjonslag, og passer like godt til mann som kvinne.  De mindre størrelsene er tilpasset damefasongen. Jakken tar også svært liten plass om du skal ha den med på tur i koffert eller sekk. 

Dunet i jakken er sertifisert i henhold til Responsible Down Standard (RDS). RDS dekker sporbarhet og dyrevelferd i hele produksjonskjeden til det ferdige produktet. Du kan lese mer om dette på www.responsibledown.org.

Sporty Softshell jakke

En allsidig jakke som tåler det meste. Ha den på deg i fjellet, på ski, til sjøs eller annet. Jakken er vindtett, vanntett og har et 2-veis elastisk stoff med teipede sømmer som er vannavvisende på samtlige utvendige lommer. Jakken har en avtakbar og justerbar hette. Du kan velge fargen på jakken etter hva som passer din bedrifts farger best. Spør oss gjerne om å få se den med logo på.