Hvordan sikre et effektivt og koselig hjemmekontor?

Hjemmekontoret har kommet for å bli for mange. Vi har satt sammen en liten sjekkliste på hva du trenger for å ha en mer effektiv hverdag og et behagelig kontor. 

Det grunnleggende du trenger er: 

  • Et egnet skrivebord helst i en rolig del av hus/leilighet. Det er en fordel å slippe å pakke sammen hver ettermiddag, da det sparer tid, men må du eller ønsker du å gjemme bort arbeidet når du er ferdig, finnes det smarte lagringsmuligheter. 
  • En god ergonomisk kontorstol som gir god støtte under dagen. 
  • En kontorplass som passer deg. Gjør kontoret ditt personlig og trivelig, med maling, planter og annet dekor etter eget ønske. For deg som er i møter i løpet av dagen kan det være aktuelt å ha en fin og ryddig bakgrunn for møter med video. Alternativt kan du legge inn en falsk bakgrunn, i f.eks zoom. 
  • Godt naturlig lys
  • Reduser mulige distraksjoner. 

Hva mer? 

Sikre deg tilgang til kaffe (eller annen ønsket drikke)

Er det litt langt til kaffemaskinen? Denne termokoppen er en av våre bestselgere og har en enkel drikkefunksjon og stilrent design som kan fås med ønsket logo. Termokopp holder kaffe/te eller hva favorittdrikken din er varm i opptil 5 timer. Lokket på koppen er låsbart slik at risikoen for søl rundt laptop og annet utstyr er minimal, noe som er svært nyttig om du er en av oss som bruker armbevegelser når en snakker i møter. Foretrekker du å drikke fra keramikk krus er dette Riviera kruset blant våre favoritter. Kruset har en matt ytterside hvor logo kan trykkes og kontrastfarge innvendig som gjør at kruset blir et blikkfang i ethvert hjem eller kontor. Både krus og kopp er flotte firmagaver og kan fås med logotrykk på. 

 

Ha et headset for møter og musikk 

Har du møter i løpet av dagen eller er du en av dem som jobber best med musikk i ørene? Disse trådløse ørepropper har aktiv støyreduksjon og gir en fantastisk musikkopplevelse, selv med bråkete familiemedlemmer rundt seg.  De har en»transparent mode» om du har behov for å forsterke lyden utenfra slik at du kan følge med på det som skjer rundt deg. Foretrekker du hodelelefoner, har vi denne lekre trådløse hodetelefonen laget av nøye utvalgte bærekraftige materialer. Inkludert mikrofon for å hente og svare på anrop.

 

Gjør det lett å ta notater 

Er du en av dem som liker å gjøre notater for hånd anbefaler vi å ha en notatbok, f.eks denne flotte notatboken i steinpapir, som faktisk er 100% trefritt og bruker mindre energi under produksjon enn vanlig papir. Ønsker du litt farger i hverdagen, samt bedre oversikt kan du prøve disse selvheftende notislappene som du får i trendy farger. Gode kulepenner er det neste du trenger for å gjøre gode notater og en kalender som gir deg bedre oversikt i hverdagen.

 

Ha det du trenger 

Riktig utstyr til laptop sparer deg tid, frustrasjon og kan også gi deg bedre holdning i løpet av dagen (og slik mindre slitasje). Denne trådløse musen er kompatibel med alle nyere Windows- og Mac-operativsystemer. Musens følsomhet kan enkelt tilpasses dine personlige preferanser. Du kan få den med din egen logo som lyser opp. Både stilig og profesjonelt. En musematte er også god å ha, for eksempel denne musematten med polyester overflate som gir imponerende trykk kvalitet og behagelig underlag. Prisen på trykk er inkludert i pris. 

Gjør det mer komfortabelt å arbeide fra laptop med disse smarte bambusbenene. Ved å heve den bærbare datamaskinen kan luften sirkulere effektivt og sikre at skjermen er i riktig øyehøyde. (De er også helt perfekt som kokebokstativ på kjøkkenet). Hold skrivebordet ryddig og enhetene dine ladet, med denne moderne bordladeren som også fungerer som penneholder. Er stresset høyt hos deg og dine kollegaer prøv en av disse stressballene.