Julegavetips: Start det nye året riktig med personlig tilpassede kalendere

Selv om julesokkene fremdeles er gjemt bort i skapet, er det allerede på tide å begynne å forberede seg for det kommende året. Når vi nærmer oss slutten av året, får vi en mulighet til å vise takknemlighet overfor våre ansatte og kunder for deres støtte. Dette året har vært preget av samarbeid, innsats og lojalitet, og det er på sin plass å markere denne innsatsen.

Men hvordan kan vi samtidig sørge for at vårt merkevare får den oppmerksomheten og anerkjennelsen den fortjener? Svaret ligger i å velge gaver som er mer enn bare en gest; gaver som gir tilbake gjennom hele året. En flott måte å oppnå dette på er ved å gi bort personlig tilpassede kalendere som julegaver.

Kalendere er tidløse gaver som passer for både ansatte og kunder. De representerer mer enn bare papir og datoer; de symboliserer organisasjonens forpliktelse til å holde tritt med tiden og planlegge for fremtiden. En kalender er et praktisk verktøy som hjelper mottakerne med å holde styr på avtaler, frister og viktige datoer, noe som er uvurderlig i en travel hverdag.

Ved å tilpasse kalenderen med din egen logo og design, øker du synligheten for din merkevare. Kalendere blir ofte hengt opp på veggen eller plassert på skrivebordet, noe som betyr at mottakeren daglig vil bli eksponert for din logo og melding. Dette gjør kalenderne til en effektiv måte å styrke merkevareidentiteten på og minne folk om ditt firma gjennom hele året.

I tillegg til tilpasning tilbyr vi ulike typer kalendere, slik at du kan velge den som passer best for dine ansatte og kunder. Veggkalendere er flotte for å holde oversikt over hele året, bordkalendere passer perfekt på skrivebordet, og lommeplanleggere er ideelle for de som er stadig på farten. Du kan velge den typen som best samsvarer med behovene til dine ansatte og kunder.

Så når du begynner å forberede deg for julen, bør du vurdere å inkludere tilpassede kalendere som en del av din gavepraksis. Dette vil vise takknemlighet for dine ansatte og kunder, samtidig som det bidrar til å spre din merkevare gjennom hele året. Kalendere er gaver som fortsetter å gi, og de hjelper deg med å bygge varige relasjoner med dine forbindelser. Så la oss allerede nå begynne å planlegge for et nytt år fylt med suksess og samarbeid.

Utforsk våre fantastiske kalendere! Du kan lese mer om noen av dem nedenfor.

Moleskine 

Vi har tre ulike Moleskine-kalendere for 2024, hver med sine unike funksjoner. Alle kalenderne har 70 g/m² syrefritt elfenbensfarget papir, en svart elastisk lukking, sidebåndmarkør og en praktisk utvidbar innerlomme.

Først har vi Moleskine 12M-kalenderen i størrelse L med dagsoversikt og hardt omslag. Den gir deg en dedikert side for hver dag og inkluderer selvklebende etiketter for å markere viktige datoer og frister. Den inneholder også nyttig informasjon om tidssoner, internasjonale målinger, landskoder og flytider.

Videre tilbyr vi Moleskine 12M-kalenderen i størrelse L med ukesoversikt og hardt omslag. Denne kalenderen er formatert for å vise ukens avtaler til venstre, mens høyre side gir deg plass til notater og ideer.

Sist, men ikke minst, har vi Moleskine 12M-kalenderen i størrelse XL med ukesoversikt og mykt omslag. Denne kalenderen er også formatert for ukens avtaler til venstre, mens høyre side gir deg plass til notater og ideer. Uansett hvilken Moleskine-kalender du velger, vil den være en pålitelig og stilig følgesvenn for å organisere året på best mulig måte.

A5 Business Systemkalendere

Året 2024 starter med både stil og funksjonalitet når du velger vår elegante rustikke A5 Business Systemkalender. Den har et omslag i rustikk kalveskinn som utstråler eleganse og kvalitet, og den er utstyrt med praktiske detaljer som ringmekanisme, lommer og en kredittkortholder. Du kan velge mellom farger som svart, brun og kamel. De 80 g/m2 kvalitetsarkene gir en silkemyk skriveopplevelse, og kalenderen inneholder ukeplaner, årsplaner og gjøremålslister. Totalt har kalenderen 80 sider for kalenderinformasjon, samt 40 sider for egne tanker og ideer. Ved å trykke ditt firmas logo på forsiden kan du skape en personlig og profesjonell kalenderopplevelse som representerer din virksomhet på en fremragende måte.

A5 Spiral Kalender

Med vår tilpassbare Spiral A5-kalender har du muligheten til å virkelig sette ditt firmas preg på omslaget, som fungerer som et blankt lerret som venter på din kreativitet. Kalenderen inneholder ukeplaner, tilstrekkelig plass for notater og rom for å drømme stort. Hver uke gir muligheten til å sette mål og notere ideer.

Standard A6 Kalendere med trykk

Trykk din logo på vår standard A6-kalender og gi kalenderen en personlig preg. I denne innbundne ukeplanleggeren har du oversikt over ukene på hver side, samtidig som det er god plass til notater og inspirerende ideer. Kalenderne er laget av 80 g/m² høykvalitetspapir og har en elastisk lukking og et sidebånd som holder kalenderen sikkert lukket og gjør det enkelt å finne ukens planer.

Veggkalender A4

Vår A4 veggkalender kan tilpasses etter dine preferanser ved å velge mellom en sort, hvit eller sølv spiral, samt muligheten til å velge mellom stående eller liggende format. Å trykke din bedrifts logo på denne kalenderen gir en utmerket måte å markedsføre selskapet ditt og holde det i tankene til de som bruker kalenderen daglig.

Skrivebordskalender A5

Vår A5 skrivebordskalender er tilgjengelig i både liggende og stående format. Begge alternativene inneholder 13 ark med høykvalitets 170g belagt glanset papir og har en enkel toppinnbindingsdesign. Denne kalenderen er designet for å hjelpe mottakeren med å holde oversikt over viktige datoer og ta praktiske notater. Ved å trykke din logo på denne kalenderen, kan du skape en nyttig gave til dine ansatte eller kunder samtidig som du markedsfører din virksomhet.