Julegavetips til dine kunder

Å gi julegaver til kunder er en flott måte å vise takknemlighet og bygge gode kundeforhold. Det positive med denne gesten ligger i å styrke forbindelsen det skaper mellom bedriften og kundene. Gaver viser at du verdsetter kundenes støtte og setter pris på deres lojalitet. Det kan også hjelpe med å styrke merkekjennskap og kundelojalitet. Dessuten kan gaver være en fin måte å skille seg ut fra konkurrentene og skape en minneverdig opplevelse. Kunder som føler seg verdsatt og sett, er mer tilbøyelige til å forbli lojale og fortsette å gjøre forretninger med deg. Så gi gaver med hjertet denne julen, og nyt de positive fordelene det gir for både kunden og din virksomhet.

Christmas Quatre Giftbox

Hvem blir vel ikke sugen på sjokolade i juletiden? Vår Christmas Quatre Giftbox er en perfekt julegave å gi til kunder. Sjokoladen kommer i en juleeske der du også kan velge eget trykk på omslaget. Det finnes fire forskjellige sjokoladesmaker: mørk sjokolade med 70,5% kakaoinnhold, mørk sjokolade med 58% kakaoinnhold, melkesjokolade med 35,5% kakaoinnhold, og karamell med 35% kakaoinnhold. Dette er en smakfull gave som vil glede smaksløkene til enhver sjokoladeelsker i julen.

Christmas Chocolate Bar

Vår Christmas Chocolate Bar er deilige sjokoladeplater som kommer i en fin juleforpakning der omslaget kan tilpasses med et valgfritt motiv. Dette gir en personlig og gjennomtenkt gave. Våre sjokoladeplater er tilgjengelige i en rekke smaker, inkludert intens mørk sjokolade med 70,5% kakaoinnhold, mørk sjokolade med 58% kakaoinnhold, melkesjokolade med 35,5% kakaoinnhold, og karamell med 35% kakaoinnhold.

Luxury Christmas Flat Box

Vår Luxury Christmas Flat Box er virkelig en luksuriøs godbit å gi til dine kunder i julen. Den kommer med en trykt etikett som kan tilpasses med ditt valgte motiv, noe som gir en personlig vri. Du kan velge mellom tre ulike typer sjokolade å ha i juleesken: Rocky Road Melkesjokolade med 35,5% kakaoinnhold, Rocky Road Mørk Sjokolade med 70,5% kakaoinnhold, og en kombinasjon av fløtekarameller og sjokoladekarameller.

Christmas Cube Box

Våre populære Cubes er nå tilgjengelige i en juleversjon, og du kan velge mellom flere herlige smaker. Alternativene inkluderer: Blandet julekaramell, Borgstena sjokolademix, Juleskum og den italienske Pralinmixen. Cubene finnes i både mindre og større størrelser. Spred juleglede gjennom godteri.

Ginger Bread

Ingen jul er komplett uten pepperkaker. Vår flotte juleeske inneholder 150 g deilige økologiske pepperkaker fra Nyåkers. Disse herlige og klassistke julekjeksene er en skatt på julebordet og perfekte for å skape den rette julestemningen. Del juleglede med kolleger, kunder og venner ved å gi dem disse pepperkakene i en juleeske.

Caramel Bag

Gled dine kjære kunder med en delikat godtepose som julegave. Posen inneholder 20 fristende biter med deilige smaker, perfekt for å spre juleglede. Du kan velge blant flere ulike smaker, inkludert klassisk karamell, lakris, bringebær, bringebær-lakris, mint sjokolade, karamellkrem og sjokolade.

Thor 480 ml vakuumisolert sportsflaske i kobber

Vår Thor sportsflaske har en vakuumkonstruksjon og doble vegger i rustfritt stål med kobberisolasjon som gjør at den kan holde drikkevarer kalde i hele 48 timer og varme i minst 12 timer. Dette gjør den perfekt for både kalde vinterdager og lange utendørsaktiviteter. Flaskens konstruksjon hindrer også irriterende kondens på utsiden. Den har et skrulokk med tredetaljer og et holdbart pulverbelegg som gir den et moderne utseende. Det beste av alt er at du har muligheten til å trykke din logo på flasken, slik at den blir en personlig gave som også bidrar til økt merkesynlighet. Thor sportsflaske kommer i fargene sølv, svart og hvit og leveres i en Avenue gaveeske, som gjør den til den perfekte julegaven til dine kunder.

Ivy GRS sertifisert RPET mohairteppe

Gi kundene dine en unik og bærekraftig julegave med Ivy GRS-sertifisert RPET mohairteppe. Dette ultramyke teppet er ikke bare miljøvennlig, men det gir også en følelse av luksus. For å gjøre gaven enda mer spesiell, tilbyr vi muligheten til å få din logo brodert på teppet, slik at det blir en personlig gave som dine kunder vil sette pris på. Ivy-teppet er tilgjengelig i to vakre farger, lysgrå og beige, og leveres i en resirkulert polyveske. Med 10 cm frynser på hver side og et 72 cm x 4 cm bånd, er dette den perfekte julegaven som kombinerer stil, komfort og bærekraft.

Wellmark Discovery håndsåpedispenser og duftende stearinlyssett 

Skjem bort kundene dine med en følelse av velvære og luksus denne julesesongen med Wellmark Discovery håndsåpedispenser og duftende stearinlyssett i mørk ravduft. Håndsåpedispenseren kommer i en 250 ml glassflaske med en praktisk dispenser, og den er både biologisk nedbrytbar og fri for parabener, palmeolje, SLS og Sles. Duftlyset er laget av rapsvoks og skaper en behagelig og beroligende atmosfære. For å gjøre gaven ekstra spesiell, har du muligheten til å få din logo gravert på håndsåpedispenseren og duftende stearinlyssettet eller trykt som et klistermerke for en personlig touch.