Kjekt å ha til din nyansatte

Høsten er høytid for nyansettelser. Om du har ansatt noen nylig, trenger du kanskje å stille opp med mer enn papirarbeid og ledelse – og vi vet hva! 

 

Hva med å lage en velkomstpakke med logo? Det trenger ikke å koste allverden, men det vil bety mye for den som kommer inn døra som helt ny i din bedrift.

Det hender at bedrifter tar kontakt med oss for å høre hva andre bestiller når nyansatte skal gjøre sin inntreden. La oss foreslå de viktigste profileringsartiklene du kan gi en nyansatt – som pakke, eller hver for seg:

 

T-skjorte med logo: Xpress New Classic-t

Ingenting sier «velkommen til oss!» som en t-skjorte med logo. Ikke bare vil den nyansatte føle seg som en del av teamet, men vedkommende vil også representere bedriften både i arbeidstiden og på fritiden. T-skjorter er supre profileringsartikler, og kjøper du dem i god kvalitet, varer de lenge. Hva med vår Xpress New Classic-t? Den kommer i alle mulige farger, er i 100% bomull og kler veldig godt logotrykk.

Bambuspenn i boksKulepenn(er) med logo: 

Ah, kulepennen! Vi bruker den alle sammen, og stort sett bruker vi den en hel del i løpet av arbeidsdagen. Å benytte sjansen til å profilere bedriften din litt, er bare god markedsførings-strategi. Kanskje dine ansatte ofte drar bort på møter? Kanskje dere har et høyt forbruk på kulepenner, og trenger å alltid ha noen parate?

Nesten uansett hvilken bedrift du driver, er det lurt å ha kulepenner i hus. Vi har kvalitetsrike kulepenner som varer lenge, og som virkelig vil kle din logo. Hva med vår Xpress-kulepenn? Vi har også miljøvennlige alternativ, som den flotte bambuspennen – den finnes også i boks (se bildet til venstre).

Psst ..! Vi har også penner til byggebransjen!

Notisfutteral

 

Andre kontorrekvisitter med logo: 

Å komme til et sted som helt ny, og oppleve at man ikke trenger å handle noe fordi sjefen har sørget for å dekke alle behov, er en fantastisk god følelse. Gi dine ansatte den følelsen, vel! Vi har lommeregnere, konferansemapper, notatblokker, selvheftende notislapper og mye mer! Vi har også gjort det enkelt for deg med samlepakken Beauxed kontormateriell.

Veske eller nett med logo: 

Kanskje er det lurt å gi noe å bære alt dette i, også? Vi har både datavesker, dokumentvesker, håndvesker og bags og poser – alle vil kle godt din bedrifts logo! Vår favoritt for tida er Nevada handlenett i bomull. Passer godt til det meste, er helt i tråd med moten og har god plass til en stor logo. Husk at alle våre produkter er i god kvalitet.

Mobillader med logo: 

En mobillader trenger vi alle i disse dager, og det er en kjempefin omsorgsgave og profileringsartikkel å gi! Vi har et stort utvalg i ulike ladere, så finner helt sikkert en som passer til akkurat ditt formål. Vi har trådløse varianter også. Vi syns Vogue USB-ladestasjon er den perfekte kombinasjon av design og funksjonalitet.

 

Alle de ovennevnte produktene har vi i alle mulige varianter, og i alle prisklasser. Ta kontakt med oss for et tilbud, eller hjelp til å finne produktene som passer din bedrifts behov!