La oss gjøre deg synlig på messene i 2024!

Skal du være utstiller på messe denne messesesongen? La oss hjelpe deg å skille deg ut blant de mange utstillerne og tiltrekke oppmerksomheten fra besøkende på messen til din stand. Vi tilbyr produkter som messebord, flagg, rollup, profilklær, og reklameprodukter med trykk. 

Trenger du hjelp til design? Ta kontakt med oss!

STAND 

– Skap en stand som skiller seg ut

Design en profesjonell og flott messestand som viser frem din bedrifts merkevare og budskap. Bruk farger, grafikk og belysning for å skape en stand som får oppmerksomhet og mange besøkende!

Messebord med trykk

En investering for messer og events fremover da bordet kan brukes igjen og igjen. Du kan kjøpe flere trykk slik at trykket passer til eventet du skal på. 

Beachflagg med trykk

Gjør din stand ekstra synlig med et beach flagg. Flaggene finnes i ulike størrelser og vi kan bistå deg med design ved behov. 

Roll up med trykk

Roll up skaper også synlighet, og er helt perfekt til å gi informasjon og skape interesse blant forbipasserende og besøkende.

Bean bag med trykk

Skap en oase for besøkende og gi dem et sted å sitte mens de tar seg en prat med teamet ditt med disse stilige sakkosekkene med trykk. 

Regissørstol med trykk

Ønsker du stol med trykk på standen din, har vi disse sammenleggbare regissørstolene i tre som du kan få ønsket trykk på i ryggstøtten og setet. 

PROFILKLÆR 

– Gjør teamet ditt er synlig med profilklær og nøkkelbånd med trykk

Sørg for at teamet ditt skiller seg ut og viser hvilken stand de tilhører ved hjelp av klær med logotrykk. Klær med trykk fungerer som en vandrende reklameplakat, og gjør at teamet ditt ser profesjonelle ut og det er lettere for besøkende å ta kontakt. Vi har en rekke t-skjorter som vi kan trykke på bryst eller rygg. Velg mellom ulike farger og størrelser. Ta kontakt med oss for å se hvordan de kan se ut med ditt logotrykk.

Kawartha GOTS økologisk t-skjorte

Kawartha GOTS økologisk t-skjorte med V-hals er et stilig og bærekraftig valg. Laget av 95 % GOTS sertifisert økologisk bomull. Finnes i 8 ulike farger og i både herre og damemodell

Prince kortermet poloskjorte 

Kortermet poloskjorte i OCS sertifisert økologisk bomull.Finnes i 7 ulike farger og i både herre og damemodell

Nøkkelbånd med trykk

Nøkkelbånd med logotrykk er svært nyttig til messesesongen og brukes både til navneskilt og adgangskort. Våre bestselgende RPET nøkkelbånd er laget av resirkulert polyester og inkluderer fullfargetrykk. Nøkkelbåndene kan tilpasses etter ønske (bredde, lengde, krok osv) og kan kjøpes med en rekke tilbehør (se kortholder og plastlomme under). Ta gjerne kontakt med oss om du har behov for annet. 

Tilbehør til nøkkelbånd

Kortholder

Plastlomme

Giveaway produkter

Vil du gi dine besøkende en liten gave? Når besøkende tar med produktene hjem, blir ditt merke eksponert for dem og potensielt også for andre i deres omgangskrets, igjen og igjen og over tid. Du kan også trykke konyaktdetaljer på flere av disse produktene slik at de fungerer som et visittkort. 

Nøkkelring med flaskeåpner. 

En kjekk og nyttig liten sak som en kan gi bort til besøkende på standen. Nøkkelringen finnes i 5 ulike farger og kan trykkes på eller graveres. 

Reflekser med trykk

Vi har en rekke ulike reflekser. Refleksene i linken under er tilgjenglig i ulike former, slik at du kan velge figuren som passer din bedrift. 

Sjokolade med trykk

Vil du lokke besøkende med sjokolader til kaffen? Disse sjokoladene har en fin liten trykkflate, slik at de kan merkes med din logo eller ønsket trykk. Velg mellom mørk sjokolade, melkesjokolade eller karamell. 

Moneta kulepenn med trykk 

Penner er alltid nyttige for mottaker og gir mulighet til å trykke både logotrykk og kontaktinformasjon.

Arica Kulepenn i tre med trykk 

Vår Arica kulepenn er et mer miljøvennlig alternativ og en penn som skiller seg ut. 

Notatbok med trykk

En notatbok er en kjekk og nyttig gave å motta, og gir også mottaker mulighet til å notere ned sine lærdommer fra standet og teamet ditt. 

Vannflaske med logotrykk

Vannflasker er en flott gave som blir brukt igjen og igjen, og over tid. Vår Bodhi 500 ml vannflaske er laget av resirkulerte materialer og har et lokk i rustfritt stål.

Carolina bomullshandlenett med trykk 

Handlenett har stor trykkflate og er synlige på tur. En flott gave til besøkende på messen som kanskje får flere giveaways til å ta med seg hjem. 

Pheebs handlenett i resirkulert bomulls og polyesterblanding 

Et annet populært handlenett er vårt Pheebs handlenett. Finnes i tre ulike farger. 

Solbriller med logotrykk

Det er endelig tid for solbriller igjen! Disse høykvalitets solbrillene er laget med GRS-sertifisert resirkulert innfatning. Trykk på en eller begge sider.