NYHET! Leveringstid er redusert

NYHET!

Vi har betraktelig redusert produksjonstid på en rekke av våre bestselgende profileringsartikler. Vi kan nå tilby svært kort leveringstid til adresser i Oslo på 1-5 dager etter godkjent trykkskisse. 

Noen av bestselgerene blant reklameartiklene du nå kan få levert innen et par dager er: 

Sublimeringskrus 

Et 330ml klassisk hvitt kermisk krus som gir mulighet for å trykke et fullfarge trykk rundt hele koppen. Det perfekte valget for å vise en hvilken som helst logo eller budskap. 

Resirkulert Pheebs handlenett 

Handlenett produsert av 210 g/m² resirkulert bommulls- og polyesterblanding. Du kan trykke på både fremsiden og baksiden. 

Tom resirkulert PET nøkkelbånd

Nøkkelbånd laget av resirkulert plast med sikkerhetslås i nakken. Båndet kommer med oval krok av høy kvalitet med som er perfekt for navneskilt, ID-kort eller nøkler. Nøkkelbåndet kommer i ulike farger. 

Ønsker du andre farger? Da har vi også nøkkelbånd hvor du kan trykke på hele båndet, inkludert bakgrunnsfargen. 

IM rollerpenn

En meget elegant og profesjonell penn som er både smart, polert og etablert. Slitesterk klips i rustfritt stål og overflate som leveres i en elegant Parker gaveeske.

Heros kortermet T-skjorte med trykk

En av våre bestselgere og rimeligste modeller. Perfekt t-skjorte for eventer. Mulighet for å trykke logo på både frem og bakside. T-skjortene finnes i flere ulike farger, og i både herre og damemodell. 

Riviera keramikk krus

Kruset har en svart matt ytterside og ulike kontrastfarger innvendig. Rivierakruset et ekte blikkfang i ethvert hjem eller kontor. Det solide, men likevel muntre kruset rommer opptil 340 ml. Du kan både trykke og gravere din logo etter ønske. 

Nash kulepenn med farget kropp og sort gummigrep

Kulepenn med trykkmekanisme og soft touch-grep, finnes i en rekke farger.

Vasa termosflaske

Termosen holder drikken varm i 12 timer eller kaldt i 48 timer ved hjelp av doble vegger av 18/8 klasse rustfritt stål med vakuumisolasjon og kobberbelagt innervegg. Flasken har en prikkete overflate. Volumet er 500ml. Presentert i en Avenue gaveeske.

Sikkerhetsvest i pose til profesjonelt bruk

Klasse 2 advarselsvest med høy synlighet, egnet for personer med lengde mellom 165-180 cm. Stort dekorasjonsområde på forsiden/baksiden av vesten, samt på posen.

Merk at leveringstiden vil avhenge av at produkter med valgt farge er på lager. Spør oss gjerne om mer informasjon. Ta gjerne direkte kontakt med oss om du har en kort tidfrist og trenger ekspresslevering.