Nyhet! Repreve® Our Ocean produkter i vårt sortiment

Vi har fått flere miljøvennlige produkter i vårt sortiment!

Rundt åtte millioner tonn plastikk havner i havet hvert år, og 80 prosent av søppel og plast som har havnet i havet kan ikke resirkuleres. Endrer vi ikke måten vi bruker og kaster plastprodukter på vil det være mer plast i havet enn fisk innen 2050. For å bistå til å redusere mengden plastavfall, og spesifikt plast som havner i havet, investerte Unifi, produsenten av Repreve, i utviklingen av innovative teknologier for å mer effektivt skape resirkulert polyestergarn av høy kvalitet.

Bedriften fokuserer først og frem på plast som er på vei til havet, og samarbeider med en rekke organisasjoner for å samle inn plastflasker i områder i nærheten av havet som ikke har noe offisielt resirkuleringsprogram.

Repreve® Our Ocean garnet brukes i en rekke produkter, blant annet treningsklær og utendørstøy kan lages med Repreve® Our Ocean, da det gir en bærekraftig alternativ til tradisjonell polyester. Garnet brukes også i ryggsekker og bager og kan også brukes i produksjonen av bilinteriør, som setedeksler og gulvmatter. Noen større merker som benytter garnet inkludere H&M, Quicksilver og TOMS.

Vil du bidra til å redusere plast i havet? Se våre Repreve® Ocean produktene her.

 

Våre favoritter blant våre Repreve® Ocean produkter er: 

Repreve® Ocean Bærbar PC-ryggsekk 16l

Repreve® Ocean 15″ PC-ryggsekk har to sidelommer for vannflasker, og en frontlomme med glidelås for ekstra oppbevaringsrom. Hovedrommet har laptopmappe en enkel lukking med belter og spenner.

Repreve® Ocean Duffelbag 35l

Duffelbagen har et stort hovedrom med glidelås, to sidelommer med glidelås for gjenstander som sko eller tilbehør, bærehåndtak og en avtakbar, polstret og justerbar skulderrem.