NYHET! Xtorm – powerbanker med logotrykk

Noen av våre flotte nyheter dette året er pålitelige og effektive ladeløsninger fra Xtorm. Xtorm, ble etablert i Nederland i 2008, og har spesialisert seg på reise og friluftsliv produkter. De er i dag en ledende aktør innen holdbare strømløsninger for mobile enheter. Med sin slitesterke nederlandske design sørger Xtorm for den best mulige opplevelsen for brukerne, samtidig som den garanterer at de aldri går tom for strøm. Power bankene har banebrytende teknologi som raskere USB-C-lading for best brukeropplevelse. Bærekraft er i fokus hos Xtorm, og produktene har lang levetid som minimerer miljøpåvirkningen.

Hvorfor velge Xtorm powerbanker?  

  • GRS-sertifisert
  • Batterier i A-klasse: Lengre levetid
  • Sikkerhetskontrollerte
  • Gjennomtenkte on-the-go-funksjoner og den nyeste teknologien
  • Den nyeste tilgjengelige trykketeknikken: Gravering

 

Her er noen av deres bestselger: 

Xtorm FS510 Fuel 10 000 mAh mobillader med logotrykk

Denne mobilladeren har en batterikapasitet på 10 000 mAh som gir mulighet for flere ladeøkter. Den bruker 20 W strømforsyning, noe som muliggjør rask lading av kompatible enheter. Det slanke, elegante og kompakte designet er perfekt for lommer, vesker og ryggsekker, og passer både for reisende, friluftsentusiaster og hverdagsbrukere. Mobilladeren inneholder sikkerhetsfunksjoner som garanterer sikker og effektiv lading. Finnes i ulike farger. 

 

Xtorm FS5271 Fuel 27 000 mAh powerbank

Trenger du mer batterikapasitet? Xtorm Fuel serien inkluderer også denne 27 000 mAh høykapasitets Fuel Series-mobillader har 2x ultraraske USB-C PD-porter og 1x USB-A-port. Dette lar deg lade ulike mobile enheter og til og med laptoper raskt! Mobilladeren har et unikt mønster på utsiden og kan logomerkes med ønsket logotrykk. 

Xtorm XR201 Xtreme 10 000 mAh powerbank med logotrykk 

Ønsker du en ekstra robust powerbank er Xtorm Xtreme designet for å tåle tøffe omgivelser og den er vanntett, noe som sikrer holdbarhet og pålitelighet. Den har også en integrert lommelykt som gir ekstra funksjonalitet for friluftsentusiaster. Powerbanken har en kapasitet på 10 000 mAh. Den er utstyrt med en effekt på 20 W og muliggjør hurtiglading, og kan lade opp inntil 3 enheter om gangen.

Xtorm XR210 Xtreme 25 600 mAh portabel powerbank med 100 W-strømuttak

Trenger du mer robust batterikapasitet? Xtorm XR210 Xtreme har hele 25 600 mAh batterikapasitet. Dette portable strømuttaket er laget med reisebehovene dine i tankene. Den rommer mye, inkludert en bemerkelsesverdig 100 W AC-utgang og forskjellige USB-utganger. Denne flysikre powerbanken på 25 600 mAh (92 Wh) sikrer at du holder deg tilkoblet og får strøm uansett hvor reisen din tar deg. Laderen gir mulighet til å lade en telefon 4 ganger eller et nettbrett 2,5 ganger. Du kan til og med gi strøm til en liten kjøler i 1,5 timer, eller du kan bruke den elektriske barbermaskinen din omtrent 10 ganger med 100 W AC-utgang. Kombinert med et Xtorm-solcellepanel har du din egen strømforsyning for hånden for å drive dine (små) enheter når som helst, hvor som helst.

Xtorm XWF21 15 W sammenleggbar iphone og apple watch 2-i-1 trådløs reiselader

På jakt etter en mer kompakt og elegant powerbank? Denne sammenleggbare og trådløse magnetiske reiseladeren kan du lade iPhone og Apple Watch samtidig. Ideell for lading hjemme, på kontoret eller under en overnattingstur. Har en magnetisk trådløs ladepute (15 W) og en iWatch-lader (3 W).