NYHETER I MAI

NYHETER 

Vi har fått en rekke nyheter i sortimentet denne måneden. Her er et lite utvalg av profileringsartikler som også passer perfekt som sommergaver med logotrykk til ansatte og/eller kunder. 

Supo dobbelvegget lunsjbeger

Supo-lunsjbegeret er laget av resirkulert rustfritt stål. Det gjør det til et mer bærekraftig valg sammenlignet med lunsjbeger av plast og engangsemballasje. Perfekt å ha med både til jobb og på tur. Kapasitet 480ml. Kan lasergraves eller trykkes på. 

Embrace drikkebeger i rustfritt stål 

Et flott drikkebeger med et komfortabelt håndtak. Den slanke basen gjør at det passer perfekt i de fleste koppholdere, slik at du kan holde deg forfrisket uansett om du har en lang dag med møter, en rotime eller en tur ut av byen. Dette drikkeglasset på 900 ml er laget av slitesterkt resirkulert rustfritt stål og takler alle utfordringer. Det vakuumisolerte drikkeglasset med doble vegger leveres komplett med sølsikkert lokk, sugerør og sugerørsspiss i silikon. Kan lasergraveres eller trykkes på. 

Freeze-it-isbitbrett

Hold drinkene kjølige med det praktiske Freeze-it-isbitbrettet. De lange tynne formene skaper isbiter perfekt for bruk i drikkeflasker. Disse isbitbrettene lages på bestilling, noe som betyr at logoen din kan relieffstøpes til det sentrale området og få en 3D-effekt. Produsert i Storbritannia.

 

Crescent AWARE RPET halvmåne slyngeveske

En perfekt veske for daglige utflukter. Denne allsidige unisex-vesken er laget av AWARE resirkulert polyester. Den er designet for å ligge tett inntil kroppen, og byr på komfort og stil for en aktiv livsstil. Til tross for den kompakte størrelsen har den god plass til viktige ting som mobil og lommebok. 

Mepal Vita tritan-vannflaske

Vita 500 ml tritan-vannflaske har lekkasjesikker teknologi og doble åpninger som garanterer en at en ikke søler, noe som er perfekt når en er på farten. Med hetten som enkelt faller over drikkekanten, er rengjøring en lek i oppvaskmaskinen. 

KOMMER SNART

Kafo solbriller

Disse retrodesignede solbrillene er den ideelle promoteringsgaven til sommerfestivaler, arrangementer eller andre solfylte utendørsaktiviteter. Rammen er laget av en blanding av plast- og kaffefibre, noe som reduserer bruken av ny plast. De lette og komfortable stengene er også laget av kaffefibre fra bærekraftige, miljømessige og sosialt ansvarlige kilder. Brillen samsvarer med EN ISO 12312-1 og har UV400-linser som er klassifisert som kategori 3. Det gjør den til det perfekte valget for beskyttelse mot sterkt sollys.

Se flere nyheter her.