Onboarding pakke til nye ansatte

Skal du ansette i år? Ønsk dine nye ansatte velkommen ved å gi dem en velkomstpakke med kjekke dubbeditter som kommer den ansatte til nytte i den nye jobben. Her er noen forslag til en slik velkomstpakke: 

  1. Laptopbeskyttelse
  2. Notatbøker
  3. Penn
  4. Kaffekopp 
  5. Drikkeflaske
  6. Powerbank

 

1. Laptop beskyttelse

Skal den ansatte ta med seg laptop mellom hjem og kontor, eller kanskje til kunder eller til messer? Da er det fint med beskyttelse som også gir et profesjonelt inntrykk av bedriften. Her er noen forslag: 

PC Cover med bedriftens logo

Du kan velge mellom tre ulike farger på dette PC coveret, svart, marine blå og lynggrå. Velg fargen som passer bedriftens farger og logo best. 

PC veske med bedriftens logo

Denne laptopvesken tilbyr unik stil og lagring for laptopen og nettbrettet ditt. RFID beskyttet lomme for lommebok og pass. Du kan lett koble til powerbanken din via integrert USB-port slik at du kan lade mobilen din mens du er på farten. Du kan trykke bedriftens logo på ulike steder på vesken. 

PC sekk med bedriftens logo
Skal dine ansatte sykle eller gå til jobb er det kanskje bedre å tilby dem en PC sekk. Denne stilige sekken fra Field & Co.® Campster-serien, er inspirert av retro camping og gamle speiderskole-utseende, og tilpasset dagens behov.

 

2. Notatbøker med bedriftens logo

Notatbøker og en kalender gir mulighet for en mer organisert hverdag. 

 

Et rimelig alternativ

Denne kjekke notatbok har omslag i resirkulert papir. Boken har linjer. Foretrekker du bøker uten linjer finner du det også blant sortimentet vårt. 


Et eksklusivt alternativ

Dette smarte skrivesettet inneholder en smartpenn og et stort linjert papirbrett med spesielt Nkodet papir. Sammen med Moleskine Notes-appen kan du ganske enkelt skrive på sidene på papirbrettet og få umiddelbare digitale notater som kan redigeres, transkriberes, organiseres og deles på enheten din. 

3. Penn med bedriftens logo

 

Et rimelig alternativ 

Nash kulepenner med trykkmekanisme og soft touch-grep. Du kan få pennene i mange forskjellige farger, og slik velge fargen som passer bedriftens brand best. 

Et eksklusivt alternativ 

Denne elegante pennen fra Parker er en meget profesjonell og pålitelig penn som er både smart, polert og etablert. Slitesterk klips i rustfritt stål og overflate i det velkjente Parker designet. Leveres i en Parker gaveeske.

4. Kaffekopp med bedriftens logo

Kaffekos i løpet av dagen er viktig for mange av oss. 

Termokopp

Denne termokoppen med sølefritt skrulokk for kaffe på veien eller for å holde kaffen varm lengre på kontoret. Koppen er produsert av 100% resirkulert PP-plast og fullstendig resirkulerbart. Tipp topp synes vi. 

 

 

Keramikk krus

Vi har også en rekke keramikk krus som du kan få bedriftens logo trykket på om du foretrekker å drikke fra disse. 

 

5. Vannflaske med bedriftens logo

Sørg for at dine ansatte drikker rikelig med vann og profilerer bedriften mens de gjør det. 

Et rimelig alternativ 

Vannflasken Kick er den perfekte ledsageren på trening, på kontoret eller i flaskeholderen på sykkelen. Denne moderne vannflasken fås i flere ulike transparente farger. 

Et eksklusivt alternativ 

Elegant gjenbrukbar flaske fra Impact Collection i solid glass og rustfritt stål med bambuslokk. 2% av inntektene fra hvert solgte produkt til organisasjonen water.org. En vakker sleeve gjør utseende komplett.

6. Power Bank/ladeplate med bedriftens logo

Sørg for at den ansatte kan være tilgjengelig på mobilen under hele dagen, med hjelp av power bank og/eller ladeplate etter behov. 

Power Bank 

Denne ultra flate 5.00 mAh powerbanken i aluminium kan enkelt tas med i alle vesker og sekker. 

Ladeplate 

Ønsker du heller å gjøre det enkelt å lade telefonen på for eksempel skrivebordet, har vi denne elegante trådløse ladeplaten. Ladeplaten støtter 10W lading, slik at din telefon lades dobbelt så raskt som de fleste trådløse ladere på markedet. 

Til slutt: 

Her er noen flere punkter som vil gjøre at den nye ansatte vil føle seg velkommen: 

  • omvisning av bygg/kontor 
  • introdusere dem til andre ansatte
  • gi dem en mentor/kontaktperson under opplæring
  • en godt planlagt opplæring