Profiler bedriften din på en miljøvennlig måte

Gode nyheter, vi har mange miljøvennlige produkter å velge mellom når du skal finne profileringsutstyr til din bedrift, og gaver til kunder eller ansatte. 

 

VELG RESIRKULERTE MATERIALER.

Resirkulering kan gi nytt liv til materialer som ellers ville vært klassifisert som avfall, og resirkulering er en viktig del en sirkulær og mer miljøvennlig økonomi. Bruk av resirkulerte materialer betyr lavere miljøbelastning under produksjon, og gjør også at slike materialene blir mer lønnsomme og mer ettertraktet. En kan resirkulere tekstiler, plast, metaller og mer. 

Se for eksempel etter produkter merket med AWARE. AWARE merket garanterer bruk av resirkulerte materialer og fokus på lavt vannforbruk under produksjon. For hvert solgte produkt blir 2% av inntektene donert til organisasjonen water.org, som arbeider for å gi verdens fattigste tilgang til rent vær og sanitære forhold.

 

Laptop-ryggsekk laget av AWARE-resirkulerte materialer 

Tar dine ansatte med seg laptop frem og tilbake fra jobb? Hva med å gi dem ryggsekk eller veske for laptopen med bedriftens logo.
Laptop-sekken er laget av resirkulert PET (kort for Polyethylene terephthalate) plastikk. Faktisk har 33 plastflasker fått et nytt liv i hver sekk. Det betyr mindre plast på søppeldynga og i naturen. Du finner også laptopvekser laget av RPET på vår hjemmeside, om dine ansatte foretrekker dette.

 

Lue laget av AWARE-resirkulerte materialer 

Hva med å gi dine ansatte en varm gave denne vinteren, samtidig som du profilerer bedriften din? 

Denne søte og behagelige luen er laget med unikt Polylana®-garn. Polylana® er laget av en blanding av ubehandlede og resirkulerte materialer for å skape en innovativ fiber med egenskaper som ligner på akryl eller ullfiber.

 

 

Elegant termokrus i resirkulert plast 

Drikker dine ansatte kaffe på vei til jobb? Profiler bedriften din, mens du sparer miljøet med termokrus laget av resirkulert materialer.  Kruset holder kaffen varm i lang tid og har skrulokk. Det er slik en fantastisk krus å bruke, uansett om en tar med seg kaffe hjemmefra eller skal kjøpe kaffe på veien. Krusene kan selvfølgelig også benyttes på kontoret.

Få ønsket trykk på koppen, f.eks en hilsen, slagord, eller din egen logo. 

Du finner også andre alternativer på vår nettside.

 

Notatbok laget av resirkulert plast

Sørg for at arbeidsoppgaver på kontoret blir organisert i stil med denne flotte notatboken. Notatboken inneholder 64 ark/128 sider med kremfargede linjerte 80gm/s resirkulert FSC sertifisert papir. På innsiden finner du en rom for telefon, to kort, og en penn.

Materialet på utsiden og innsiden består av 100% AWARE- resirkulert polyester. Notatboken er faktisk laget av 7 resirkulerte plastflasker.
PVC fri.

 

PROFILERING: Nøkkelbånd i resirkulert plast

Benytter dine ansatte adgangskort eller identitetskort, eller skal du kanskje på messe eller lignende? 

Vårt mest populære nøkkelbånd er laget av  resirkulert polyester (RPET) og leveres med sikkerhetslås i nakken. Du kan få nøkkelbåndet i flere ulike farger og trykk av logo på båndet er inkludert!

 

Profiler bedriften din, mens du reduserer plastforbruket blant ansatte (og kunder).

Gjør det enklere for flere å bli mer miljøvennlig ved å gi bort handlenett med din logo/trykk.

Du kan også finne gjenbrukbare frukt- og grønnsaksposer, som erstatter de mindre plastposene en ofte tar i bruk når en handler, også disse kan merkes med logo.

 

 

VELG ØKOLOGISKE TEKSTILER

Global Organic Textile Standard (GOTS) er en internasjonal merkeordning for økologiske tekstiler. Sertifiseringen stiller krav til alle ledd i produksjonsprosessen, fra råvare til ferdig produkt,  både når det kommer til miljø og sosial ansvarlighet. 

Hos oss finner du en rekke GOTS sertifiserte produkter fra ansiktsmasker, t-skjorter, gensere, luer og mer. Produktene kan du få med din logo.  

Pique t-skjorter laget av GOTS sertifisert økologisk bomull

Ønsker du at dine ansatte skal vise tilhørighet og profilere bedriften ved hjelp av klær eller uniform? På nettsiden vår finner du en rekke ulike t-skjorter, gensere, bukser, luer, skjorter og mer, som er GOTS sertifisert og som du kan trykke din logo (eller annet ønsket trykk) på.

 

 

Orissa 100 g/m² handlenett av GOTS sertifisert økologisk bomull

Har du behov for nett eller poser til messe, event eller kanskje du ønsker å gi en gave til ansatte eller kunder.
På nettsiden vår finner du GOTS-sertifisert handlenett av økologisk bomull med stort åpent hovedrom. Har to håndtak med en fallhøyde på 32 cm. Kan bære opptil 10 kg.

 

VELG BÆREKRAFTIGE MATERIALER SOM BAMBUS

Bambus er et svært bærekraftig materiale. Dette har mange grunner. En viktig grunn er at bambus vokser til full størrelse på bare 3-4 måneder, sammenliknet med trær som kan kan ta 30+ år. Det er faktisk en av de raskest voksende plantene på jorda.

Bambus (og dyrking av denne) er også meget bra for miljøet, da bambus absorberer dobbelt så mye CO2 som mange type trær, og lager 30% mer oksygen enn de fleste trær.

Bambus er også et svært sterkt materiale, og har lang levetid. Materialer laget av bambus er også anti-bakterielle helt naturlig, og dermed helt ideell for f.eks sugerør og bestikk. Det er også ikke behov for midler mot skadedyr under dyrking eller kjemikalier under produksjon av bambus.

 

Kulepenner laget av bærekraftig bambus

Så med alle disse grunnene for å velge bambus, hva med å bytte ut kjedelige plastpenner med et mer miljøvennlig alternativ som disse flotte pennene laget av bambus? Kulepennene kan du få med ønsket trykk, om det er slagord, logo eller annen hilsen.

 

Flott og elegant gjenbrukbar vannflaske med bambuslokk

Reduser bruken av kjøpte plastflasker på kontoret og hjemme hos ansatte, samtidig som du sørger for at de får i seg nok vann i løpet av dagen med denne lekre gjenbrukbare vannflasken fra Impact Collection.
Flasken er laget av glass av høy kvalitet som tåler store endringer i temperaturer, og har et lokk laget av bærekraftig bambus. Flasken har rom for 750 ml, og har en sleeve hvor du kan trykke din logo for å gjøre flasken komplett.
Ved salg av flasken doneres 2% av inntektene til water.org.

 

Trådløs ladeplate laget av bærekraftig bambus. 

Vi trenger alle å lade telefonen i disse dager, om vi er på kontoret eller hjemme. Denne lekre ladeplaten er laget av bambus og gir mulighet for lading av smarttelefon (opp til 1A)  uten kabler. Den kan også benyttes til å lade telefoner som ikke har trådløs teknologi, ved hjelp av en ekstern trådløs ladingsmottaker eller mottakeretui. 

Du kan trykke din bedrifts logo på ladeplatene. Laderne gir et moderne og stilig preg på kontorplassene, og er også en fin gave til ansatte. 

Har dine ansatte mer behov for lading på veien finner du også powerbanker laget av bambus på vår hjemmeside.

 

Vil du se hvordan produktene vil se ut med din logo? Send oss din logo (vektorisert logo om du har) og ønsket produkt.