Profileringsartikler til ditt kontor

Vil du gjøre kontoret ditt klar for effektivitet og vekst høsten 2023. Her er profileringsartiklene som kan bistå deg og ditt team. Kontorartiklene kan alle fås med ønskes logotrykk. 

Notatbok med logotrykk

En notatbok kan bistå dine ansatte til å både være mer effektive og strukturerte, og er en flott mulighet til å markedsføre logoen din. 

Vår Spectrum A5 notatbok i stivt omslag, har en myk overflate og 96 linjerte ark på 60 g/m², ideelt for å skrive ned både raske ideer eller lange notater. A5 størrelsen er praktisk, da den lett passer inn i de fleste vesker.

 

Kaffekopper med logotrykk

Kaffekopper med logotrykk er en fin, nyttig og synlig ting å ha på ethvert kontor, og kan brukes av både ansatte og besøkende. Trykk bedriftens logo, slagord eller visjon på kaffekoppene etter ønske, og bygg din merkevare. Krus som kan brukes igjen og igjen sparer også miljøet om alternativet er engangskopper. Krus kan også være en fin måte å markere en spesiell 

Våre populære riviera keramikk krus har en matt svart ytterside og ulike kontrastfarger en kan velge innvendig i kruset. En kan slik velge fargen som passer best til eget logotrykk og merkevare. 

Ønsker du en hvit kopp, eller en kopp hvor du kan trykke på hele kruset, er vårt sublimeringskrus et fint alternativ. Her er det god plass til å trykke både logo, slagord eller visjon. 

Vi har også termokopper og drikkeflasker som en kan trykke ønsket logotrykk på i vårt sortiment. 

 

Penner med logotrykk

Penner med trykk er en av de mest populære og kostnadseffektive profileringsartiklene som bedrifter bruker for å fremme sin merkevare. En kan trykke bedriftens logo, navn og/eller kontaktinformasjon på pennene.  En svært nyttig ting for dine ansatte å ha, men penner fungerer også som en fin liten gave til potensielle og eksisterende kunder som er innom kontoret, og og slik en aldri så liten vandrende reklameplakat i etterkant. 

Våre populære Nash kule- og touchpenn er svært rimelige og finnes med en rekke ulike farger både på kropp og grep, slik at du kan velge det som passer dine ønsker. 

Vår Moneta klikk-kulepenn er et annet rimelig og populært alternativ. Pennen har et mykt gummibelegget gjør pennen svært behagelig å skrive med, og om du velger lasergravering i stedet for trykk vil pennens sølvunderlag vise. Pennen er tilgjengelig i mange forskjellige stiler og utførelser.

Et mer elegant alternativ er vår klassiske Swiss Peak Luzern penn. Denne finnes kun i svart. 

 

Pakketape med logotrykk

Pakker dere og sender pakker fra kontoret? Hva med pakketape med logotrykk? Du kan trykke logo, hilsen, eller kontaktinformasjon etter ønske. Vi har et bredt utvalg av pakketaper i flere ulike materialer og limemetoder. 

Våre standard pakketape med logo er svært populære.

Ønsker du et miljøvennlig alternativ som kan resirkuleres er vår Kraft pakketape et flott valg. 

 

Musematte med trykk 

Musematte er en synlig profileringsartikkel for både ansatte og besøkende kunder, og kan brukes over lang tid. Den er en nyttig sak for ansatte og har alle ansatte samme musematte skaper det også et fint og ryddig ut. Musematter er også en fin og nyttig gave til potensielle og eksisterende kunder

Vår populære Q-Mat® rektangulær musematte leveres på en sort skumbase av høy kvalitet. Du kan trykke på hele musematten. 

Passer det deg eller din merkevare med en rund musematte, så finnes også Q-Mat® rund musematte. 

USB penn

Vi har minnepenner i ulike design, perfekte til lagring av både personlige og forretningsmessige dokumenter! En fin gave til ansatte, samarbeidspartnere eller lojale kunder. Vi trykker gjerne din logo på, eventuelt tekst eller motiv.

Vår USB Twister er en en av våre mest populære minnepenner. En kan velge ulike størrelser og ulike farger etter ønske. 

 

Logomatte med trykk til inngang(ene)

En logomatte gir kontoret et profesjonelt og gjennomtenkt utseende. Det viser at bedriften bryr seg om detaljer og ønsker å skape en positiv førstinntrykk for besøkende, kunder og ansatte. Logomatter bidrar også til å holde gulvene renere og tørrere, noe som reduserer rengjøringsbehovet og forlenger gulvets levetid.

Vi har logomatter i ulike størrelser. Vår ECO Logomatte Medium (115x180cm) passer for eksempel til en middels stor dør på 100-130cm. Baksiden er 100 % nitrilgummi med forsterkede kanter som sørger for at matten holder seg på plass.

 

Nøkkelbånd med trykk 

Bruker dine ansatte adgangskort eller ID kort? Da kan det være både fint og nyttig med et nøkkelbånd. 

Vårt bestselger Nøkkelbånd RPET er laget av resirkulerte materialer. Du kan trykke på hele båndet, slik at du kan få både logo og bakgrunnsfarge etter ønske. Båndet har sikkerhetslås i nakken og krok i enden. Vi selger også myke og hard plast kortholdere og annet tilbehør med nøkkelbåndene.