Profileringstøy og utstyr til restauranter og kafeer

I en stadig mer konkurransepreget restaurantbransje er det viktig å skille seg ut og bygge en sterk merkevareidentitet. En effektiv måte å oppnå dette på er ved å bruke produkter med logotrykk. Enten det er servietter, menyer, glass, uniformer eller take-away emballasje, kan skreddersydde produkter med ditt restaurantlogo ikke bare styrke merkevaregjenkjenningen, men også forbedre gjestenes totale opplevelse. I dennebloggposten finner du et bredt utvalg av høykvalitets produkter som kan tilpasses med din logo, og som er designet for å fremheve din unike stil og profesjonalitet. Utforsk mulighetene for å gjøre ditt spisested enda mer minneverdig og imponer dine gjester med gjennomførte detaljer.

Servietter med digitaltrykk 

Våre bestselgende servietter i fullfarget trykk! Serviettene er laget av miljøpapir av høy kvalitet. Servietten er i utgangspunktet hvitt med en preget kant. Trykket er utført med CMYK digitaltrykk på 1/4 av hele servietten. Foldet er servietten 16,5×16,5cm.

Våtservietter med trykk

Vil du tilby gjestene dine våtservietter? Hva med p trykke logo eller ønsket beskjed på? Disse høykvalitets engangsvåtserviett er tilgjengelig med flere ulike dufter som mandarin/sitrus, sitron, kaldt vann eller lavendel. 

Ukiyo bomullservietter eller kuvertbrikker med trykk 

Disse vakre Ukiyo serviettene måler 45x45cm er laget av resirkulert bomull. De kan brukes som servietter eller kuvertbrikker og tilføyer bordet det lille ekstra. 

Takeaway poser med logotrykk

Bestiller en takeaway hos deg? Da er papirposer med logotrykk perfekt til å markedsføre din restaurant mens kunden er på vei hjem! Denne papirpose har flate håndtak i høy kvalitet og har en trykkflate på opptil 30% av overflaten. 

 

FOR SERVITØREN

Kawartha kortermet økologisk t-skjorte

Kawartha GOTS økologisk t-skjorte med V-hals for dame er et stilig og bærekraftig valg. Laget av 95 % GOTS sertifisert økologisk bomull, med en gramvekt på 200 g/m², er denne t-skjorten ikke bare bra for miljøet, men også myk og behagelig å ha på. Finnes i herremodell og damemodell

Heros t-skjorte

Heros t-skjorten er perfekt for alle arrangementer. Tilpassede sidesømmer, kortere ermer er nøye tilpasset for å skape en flott passform og design. T-skjorten er laget av 150 g/m² bomull og er lett og behagelig å ha på. I tillegg er bomullsmaterialet mykt å ta på og ideelt for merkevarebygging av høy kvalitet. Finnes i både damemodell og herremodell og i 7 ulike farger. 

Bologna forkle med trykk til servitøren 

Kort slitesterkt forstykke perfekt for enhver servitør med midtlommer, pennelomme og nøkkelring.

Waist Apron Short (gots)

Et annet alternativ til forkle, er dette midjeforkleet med knyting, som er laget av Fairtrade sertifisert bomull. Forkleet er tilgjengelig i tre ulike farger og har en frontlomme som er delt på midten.

Foxy-servitørkniv med trykk

Servitørkniv av rustfritt stål med farget kropp, utstyrt med korkskrue, foliekutter og flaskeåpner. Med to-trinnskonstruksjonen er det enkelt å trekke korken ut av flasken. Kniven er tilgjengelig i ulike farger og kan enten lasergraves eller trykkes på. 

FOR KOKKEN

Klassisk forkle til kokken

Kvalitetsforkle laget av 65 % polyester og 35 % bomull. Forkleet er utstyrt med en praktisk frontlomme. Et broderi er inkludert i prisen. Maksimal størrelse på broderi øverst er 15x10cm og nederst 30x15cm.

Standardfargen er sort, men det er også mulig å få andre farger. 

Zandana kokkelue

Kokkelue med justerbare bånd som knytes på baksiden. Tilgjengelig i svart eller hvit. Et must-have tilbehør til ethvert moderne kjøkken.

Kl Glove

Grillvott fra Kosta Linnewäfveri, laget av 100 % bomull. Den kviltede votten beskytter hånden når du lager mat eller baker. Dekorativ hempe i PU-skinn. Matchet med forkle 411215 eller 411218 og grytekluter 411220.

Japansk kokkekniv

Japansk kokkekniv med ekstra skarpt blad laget av Tysk stål.

Størrelse: 18 cm i blad.