Roly – Velkommen til familien!

Vi er stolte over å introdusere nye produkter til vårt sortiment (som allerede inneholder tusenvis av produkter)! Nå finner du Rolys t-skjorter og jakker laget av resirkulerte materialer hos oss! 

Roly, etablert i 1997 av det spanske tekstilselskapet Gorfactory, er spesialister på klær og fritidstekstiler som jakker, t-skjorter og ulike andre klær. Kolleksjonene spenner fra avslappet sommer-/vinterklær og tilbehør til arbeidsklær, skole- og sportsklær. Med over 25 års erfaring innen tekstilproduksjon, velger Roly nøye ut de beste stoffene og råmaterialene, og de utfører kvalitetskontroll under hele produksjonen. Merket er et av de mest anerkjente navnene i det europeiske markedet innenfor profileringstekstiler. 

Engasjement for både miljø og menneskerettigeter er stort hos Roly. De har implementert et omfattende globalt system, som sikrer bærekraftige praksiser og muliggjør tilbudet av mer bærekraftige produkter. Bedriften har vært involvert i planting av over 60 000 trær de siste 4 årene, noe som har resultert i et opptak på ca 10 500 tonn CO2. 

Ta en titt i Roly-katalogen nedenfor og utforsk det omfattende utvalget av klær og tekstiler som tilbys. Ta kontakt med vårt kundeteam om du ønsker å vite mer eller se hvordan plaggene kan se ut med ditt logotrykk på.