Ryggsekker med logotrykk – her er våre 5 favoritter

Ønsker du å skape synlighet og markedsføre bedriften din blant folk på farta i år? Våren er på vei, og vi gleder oss å utforske skoger, bestige fjell og padle langs fjordene igjen. En flott måte å få synlighet blant folk på farta er å gi ryggsekker med bedriftens logo på til bedriftens ansatte og/eller kunder. Det er alene en kjempe flott firmagave, men også en fantastisk mulighet for eksponering hvoren sekken blir brukt

Noen tips fra oss når du velger ryggsekk: 

  • Velg en ryggsekk som er allsidig og kan brukes i en rekke ulike situasjoner og aktiviteter. Da blir ryggsekken benytter mer og du får eksponering ofte. 
  • Velg en ryggsekk av god kvalitet. Da kan også brukes både ofte og over lang tid, og du kan få avkastning på din investeringen lenge fremover. 

Nedenfor finner du våre fem favorittryggsekker, som du kan trykke ditt logotrykk på:

Boomerang ryggsekk 

Vår Boomerang ryggsekk 22l er definitivt ikke bare en vakker ryggsekk, men er også en svært funksjonell og allsidig en. Med romslig hovedrom med glidelås og praktiske frontlomme kan du enkelt organisere og ta med deg alt du trenger på dine eventyr utendørs, uansett om det er tur i fjellet, en dagstur i skogen eller en dag på stranda. De justerbare og polstrede skulderputene gjør sekken komfortabel å bære. Sekken er laget av slitesterke materialer.

+ Tre forskjellige farger

+ Rikelig med plass til å bære store og små gjenstander

+ Laget av slitesterke materialer

Original Daypack 

Vår Original Daypack 25l har rikelig med plass til alt du trenger for dagsturer. De tre rommene innvendig gjør det enkelt å holde orden, mens det er utvendige flaskelommer, og rom for drikkepose og utgang for drikkeslange, slik at du kan ha drikke lett tilgjengelig uten å måtte ta av sekken. Sekken er også komfortabel å bære da den har kraftige polstring, god ventilasjon i ryggen, justerbare bryststropper og stropper på hver side som sikrer at sekken holder seg stabil. 

+ Rom for drikkepose og utgang for drikkeslange

+ Finnes i flere farger

+ Kraftig polstring med god ventilasjon i rygg

+ Elastisk stropp for festing av vått tøy/etc. utvendig 

+ Reflekser både foran og bak.

Original Alpine Pack 

Vår Original Alpine Pack har et romslig hovedrom og en praktisk innvendig nettinglomme for verdisaker som gir den deg god plass og organisering for å ta med alt du trenger på turen. Den nettingdekkede ryggplaten i skum gir mulighet for lufting slik at du kan nyte turen uten å bli for varm og svett. Sekken har også en justerbar bryststropp og hoftebelte med glidelåslommer for å sikre en stabil og behagelig passform mens du er på farten. Med et eget rom for oppheng av drikkepose, kan du enkelt holde deg hydrert underveis. Den elastiske frontlommen til diverse utstyr gir mulighet for å ha viktig utstyr lett tilgjengelig. Sekken har reflekterende detaljer i fronten som gjør at deg synlig på veien. 

+ Rom for drikkepose og utgang for drikkeslange

+ Nettingdekket ryggplate i skum gir utmerket luftgjennomstrømning og økt bærekomfort

+ Reflekterende detaljer i front.

+ Utvendige flaskelommer

Original Adventure Pack 

Vår Original Adventure Pack er en innholdsrike, lette og romslige tursekk på 30l, full av smarte løsninger og detaljer som gjør turen din enda mer behagelig og praktisk. Med sitt smale bæresystem og luftkanal mot ryggen, gir den optimal komfort selv under lange turer. Hovedrommet er stort nok til å romme alt du trenger for turen, mens rommet for drikkepose og rommet for mp3/cd lar deg organisere og ha viktige ting lett tilgjengelig. Den utvendige nettinglommen gir ekstra oppbevaringsplass til småting du vil ha rask tilgang til. For å sikre at utstyret ditt holder seg tørt selv i regnværet, har Original Adventure Pack et skjult regntrekk i bunnen som du enkelt kan trekke ut og bruke når været blir vått.

+ Praktisk regntrekk

+ God lufting irygg

+ Rom for drikkepose  

+ Flaskelomme på hver side.

Nomad Backpack 

Vår Nomad ryggsekken tilbyr praktisk, vanntett funksjonalitet og slitesterk kvalitet, perfekt for de som ønsker enkelhet uten å gå på kompromiss. Med et romslig hovedrom og forsterket lomme til laptop, er det god plass til alle viktige eiendeler. Ryggsekken er laget av 100% vanntett stoff og har polstret mesh ryggpanel og ergonomiske skulderstropper for komfortabel bæring. Med en utvendig glidelåslomme og broderingstilgang, er den både praktisk og stilfull. Perfekt for daglig bruk, arbeid eller eventyr.

+ To forskjellige farger

+ 100% vanntett stoff

+ Polstret mesh ryggpanel

+ Ergonomiske polstrede skulderstropper

+ Stort hovedrom

+ Forsterket lomme til laptop

+ Utvendig glidelåslomme

Kontakt oss i dag for uforpliktende tilbud og skisser!