Skap god lagånd med tekstiler med trykk

Vil du skape minneverdig opplevelser med laget ditt i år? En flott måte å gjøre det både gøyalt og bygge lagånd under løp, om det er stafetter eller marathon, er ved å sette sammen et felles antrekk for laget som f.eks t-skjorter med trykk, heldresser, ansiktsmaling eller mer. 

Nedenfor finner du et utvalg av produkter (t-skjorter, pannebånd, caps) som passer perfekt til løpere, og som du kan trykke ønsket trykk på, enten det er bedriftslogo, laglogo, teamnavn eller for eksempel en morsom tekst til dem som løper bak dere. 

T-skjorter med trykk

En t-skjorte har stor trykkflate både fremme og bak, og er slik veldig synlig. Hele laget kan f.eks ha t-skjorter i samme farger eller så kan en alle ha ulike farger på t-skjorten med samme trykk. 

Vi har både vanlige t-skjorter og treningst-skjorter i vårt sortiment, slik at du kan finne t.skjorten som passer ditt ønske og budsjett. 

Pannbånd og svettebånd med trykk

Pannebånd og svettebånd er nyttig tilbehør for mange når en løper, og gjør det mer komfortabelt under aktiviteten. Båndene kan merkes med ønsket tekst eller logo. 

Caps med trykk

En caps er et populært tilbehør for de som løper utendørs. Her kan en også velge ulike farger, slik at en kan matche eller komplimentere hverandre. Logo kan trykkes foran, på siden eller bak, avhengig av hvilken caps du velger. 

Vi har også vannflasker som du kan trykke ønsket trykk på blant vårt sortiment, om du ønsker å passe på at teamet får i seg nok veske under løpet. 

Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne de beste produktene for akkurat deg og ditt team! Vi sender deg gjerne et uforpliktende tilbud og skisser på hvordan de kan se ut.