Sommerens profileringsprodukter

Vil du profilere din bedrift i sommer? Her er produktene som kan hjelpe deg til nettopp det!

 

Handlenett 

Handlenett har en stor trykkflate og plass til både logo og ønsket melding, og gir god synlighet til din bedrift. De fleste av våre handlenett er tilgjengelig i en rekke ulike farger. Våre Pheebs 210 g/m² handlenett er laget ved hjelp av resirkulert bomulls- og polyesterblanding. Nettene har et stort hovedrom, samt håndtak med en lengde på 31 cm. Tåler opptil 10 kg vekt. 

Vil du se våre andre handlenett? Sjekk ut vårt brede utvalg på vår nettside www.xpressprofil.no

 

Solbriller 

Våre Sun Ray solbriller i bambus er bærekraftige, retrodesignede solbriller som er ideelle profilgaver under sommerfestivaler, arrangementer eller andre solfylte utendørsaktiviteter. Rammen er laget av en plast- og bambusblanding som reduserer bruken av ny plast, og kommer i flere trendy farger. Stengene har en lett og komfortabel passform og er laget i bambus som er høstet fra bærekraftige, miljøvennlige og sosialt ansvarlige kilder. Denne brillen er i samsvar med EN ISO 12312-1 og har UV400-linser som er klassifisert som kategori 3. Lasergravering anbefales som et bærekraftig dekorasjonsalternativ.

 

Nøkkelbånd

Nøkkelbånd er et svært nyttig profileringsartikkel uansett årstid. Skal du ha eventer i sommer eller ønsker å gjøre deg klar til høsten sjekk ut vårt utvalg av nøkkelbånd på vår nettside. 

Et av våre mest populære nøkkelbånd er våre nøkkelbånd med jojo. Jojoen gjør det enkelt å bruke nøkkelbåndet sammen med både nøkler, ID-kort eller navneskilt.  Nøkkelband kan fås i 10, 15 og 20 mm bredde, avhengig av ønske og hva du ønsker å trykke på det. Jojo kan trekkes ut til 60 cm snor. Båndet har også sikkerhetslås og karabinkrok

 

Sportsflaske 

Det er spesielt viktig å få i seg veske nå på varme sommerdager, og vi har en rekke ulike vann- og sportsflasker, samt termosflasker. Flaskene kan merkes med ønsket logotrykk slik at de gir din bedrift en flott synlighet både i sommer og året gjennom. Trykkområdet på flaskene vil ofte avhenge av hvilken trykkmetode du ønsker.

Vår Cove 685 ml sportsflaske er en populær enkeltvegget sportsflaske i holdbart materiale med skrulokk. Lokk og bunn er laget i rustfritt stål. Volum er 685 ml.

 

T-skjorte 

T-skjorter tilbyr en stor trykkflate som kan gi deg synlighet etter ønske. Våre Hero kortermede T-skjorter er noen av våre mest populære t-skjorter og er også noen av våre rimeligste alternativer. T-skjortene finnes i både herre- og damemodell og i en rekke ulike farger. En kan trykke både på frem- og bakside. 

 

Ønsker du å se vårt utvalg av treningst-skjorter? Sjekk ut https://www.xpressprofil.no/sortiment/profilklar/aktivitet/overdeler

 

Vil du lese mer om hvordan du velger riktig profileringsprodukt til din bedrift? Les vårt siste bloggpost på tema her. (link)