Test av varme luer

Vi har testet luene vi har i vårt sortiment. Alle luene du finner på vår side kan leveres med din bedriftslogo. Les mer om hvorfor det både er effektivt og rimelig å benytte klær til å profilere din bedrift her. Anbefalt trykkmetode vil variere i forhold til materialet i luen. les om våre trykkmetoder her. Har du spørsmål om hvilken lue som kan passe dine ønsker, ta kontakt med vår salgsavdeling på salg@xpressprofil.no

 

Vinner i kategorien: Bærekraftig
Impact AWARE klassisk beanie med Polylana garn

Denne klassiske beanie-en er perfekt for hverdagsbruk og er laget av resirkulert Polylana-garn. AWARE merket garanterer også at vannforbruket under produksjon er minimalt. 2 % av inntektene fra hvert solgte produkt bli donert til Water.org, som arbeider for tilgang til vann og sanitære forhold for alle. Det liker vi. Luen finnes i tre ulike farger og passer til alle. Denne luen er også en favoritt når det kommer til utseende blant teamet hos Xpressprofil.

 

 

Vinner i kategorien: Lue med refleksmateriale
Shine lue med resirkulert reflekstråd.

Luer med refleksmaterialer gir bedre synlighet i vintermørke. Denne kjekke Shine luen er laget av bærekraftige materialer som resirkulert polyester og akryl, men også reflekstråd. Luen hjelper deg slik til å bli mer synlig i vintermørke, slik at den er perfekt til aktiviteter utendørs når det er mørkt og kaldt.

 

 

Vinner i kategori: Ullblanding
Svalbard lue med ekstra lengde

Denne deilige og moderne luen er strikket med ekstra lengde. Den er laget med 50% ull / 50% akryl. En god, varm og myk lue, som passer godt til navnet den har fått, og norske vintere.

 

 

 

Vinner i kategori: Mest lue for pengene
Boreas beanie med lapp

Kjekk lue med dobbeltbrettet kant. Luen har en lapp for logo, som gjør at en kan velge mellom flere og rimeligere trykkmetoder enn andre luer gir mulighet til, blant annet silketrykk og digitaltrykk.

 

 

 

 

 

Vinner i kategori: Fleece lue
Caliber lue

Denne deilige fleeceluen er laget med kjekt antinuppmateriale. Luen har brett og finnes i fem ulike kjekke farger. Luen gir mulighet for silketrykk og broderi. Spør oss gjerne om å se en mock up.