Ti nyheter i mars

Dette er ti av de flotte nyhetene som har blitt en del av Xpresslageret denne gangen. Vi minner om at alle produktene våre kan fås med din logo. 

 

1.

Trådløs høyttaler i bambus (link i bildet). Den ser kanskje liten ut, men med sine 3 watt, BT 4.1 og sitt innebygde 300 mAh lithiumbatteri, har denne kule duppeditten en rekkevidde på opptil 10 meter, og en spilletid på opptil tre timer! I tillegg får du bakgrunnslys.

 

2.

Hva med et notatbokomslag som lader din iPhone eller Android-telefon? Klikk deg inn via bildet og hils på vårt 5-Watts trådløse notatbokomslag som både ser kul ut og er funksjonell med sin trådløse ladeplate i front. Definitivt et av vårens kuleste produkter!

 

3.

Badeprodukter som ligner på mat har lenge vært en trend, og utvalget vårt står selvsagt i stil med det. Her får du en superkul svømmering (link i bildet) som med sterke farger og stilig design ligner på en vannmelon. Vi digger det. Produktet er produsert i PVC.

 

4.

Undertegnede falt totalt for denne svømmeringen (link i bildet), som passer perfekt inn i den tilsynelatende evigvarende unicorn-trenden. Det meste skal være enhjørninger i dag, og hva er vel bedre enn å svømme med en?

 

5.

Denne ryggsekken (link i bildet) er ikke bare fin og miljøvennlig, men praktisk også: I et stort hovedrom får du nemlig plass til din laptop eller ditt nettbrett opp til 13″. Miljøvennlig, spør du? Ja! For utsiden er lagd av 100% resirkulerte vannflasker. Har lomme til vannflaska, polstrede stropper og en lomme med glidelås i fronten. Finnes i blått og svart.

 

6.

Denne trådløse ladebanken (link i bildet) med stilrent design og 20 000 mAh, har også PD-protokoll (Power Delivery). Det gjør at den kan lade både laptopen og smarttelefonen. Den har både porter og mulighet for trådløs lading, sånn at du enkelt kan lade begge deler samtidig. Kommer i en super gaveeske.

 

7.

Et luksuriøst headset (link i bildet) med bambusdetaljer. Det kan naturligvis legges sammen, og spilletiden er opp til 22 timer. Øreputer gjør at de føles behagelige på, og brukskomforten er generelt sett høy – kombinert med høykvalitets musikkavspilling, selvsagt!

 

8.

Hva med denne trådløse datamusa som kan lyse opp din valgfrie, graverte logo (link i bildet)? Det stilrene og pene designet setter bare to streker under svaret: kvalitet. Den er kompatibel med både Mac og Windows.

 

 

9.

Vær synlig og trygg også etter mørkets frembrudd med denne tøffe sikkerhetsstroppen (link i bildet)! Stroppen har innebygde LED-lys som viser godt igjen. Den kommer i rødt, hvitt og blått, og festes enkelt på armen din.

 

10.

Bluetooth®-ørepropper med opplyst logo og ergonomisk ørebøyle (link i bildet). What’s not to like? Disse sitter helt perfekt på øret, og har et enkelt og fengende design. Du kan enkelt stille på volum og skifte sang. De lades veldig raskt, og har en maksimal spilletid (ved fullt volum, og hvem tør vel å bruke det?) på 2,5 timer.

 

Vi fornyer konstant vårt vareutvalg. Følg med, om kort tid presenterer vi ti nyheter til her i bloggen!