Unike julegaver til ansatte og kunder

Jula nærmer seg (igjen). Ønsker du å skjemme bort dine ansatte eller kunder ved å gi en julegave eller en oppmerksomhet er det på tide å starte planleggingen og innkjøpene. Her er et utvalg av produkter du finner på nettsiden vår, som vi synes passer ypperlig som julegaver til både kunder og ansatte. Alle produktene kan merket med din unike julehilsen eller logoen til din bedrift. Vi tilbyr levering på døren på de fleste produkter.

 

julegaver1. Spre julestemning hjem eller til kontoret med 

På nettsiden vår finner du en rekke ypperlige gaver til kunder og ansatte, perfekt for å skape ekstra god julestemning, f.eks julekaffejulete, brente mandler, juletwist, gaveposer og mer. Du kan merke produktene med din logo eller hilsen. Produktene kan deles på et kontor eller tas med rett hjem. 

 

 

 

Powerbank i bærekraftig bambus 2. Powerbank i bærekraftig bambus

Har du lyst å gi en julegave som kan brukes hele året? Det er vel bare til å innrømme at vi alle trenger strøm i dag, og med denne elegante powerbanken laget av bærekraftig bambus kan du bistå dine kunder og ansatte uansett hvor de er, året rundt. Powerbanken støtter 5W trådløs lading og lading via USB-port via kabel. Når den er fulladet, vil den gi en nok strøm til å lade opp en mobiltelefon opptil to ganger. Powerbanken gir mulighet til å se strømnivå, slik at en alltid vet når en skal lade opp igjen.

 

 

 

3. Termokrus i resirkulert plast 

Vis at du bryr deg både om kunden/ansatt og miljøet med dette termokruset med skrulokk, laget av resirkulert plast. Termokruset gir dine kunder og/eller ansatte mulighet for å ta med eller bestille kaffe på veien uten behov for engangsplast. En slik gave vil slik både komme kunden og naturen til gode.  Vi kan trykke ønsket trykk på koppen. Du kan slik legge på en hilsen, slagord, eller din egen logo.

 

 

 

Reflekterende weekend bag laget av resirkulert plast4. Reflekterende weekend bag laget av resirkulert plast

Har du aktive kunder/ansatte som drar på småturer eller kanskje trenger en bag til trening? Denne stilige bagen er laget av 100 % resirkulerte materialer og AWARE-sporer. AWARE merket garanterer bruk av resirkulerte materialer og fokus på lavt vannforbruk under produksjon. En bag er laget av 19 plastflasker og har spart miljøet for 10 liter vann. 

Bagen har reflekterende materiale som gjør den som bærer godt synlige i vintermørket. Det er mulighet for trykk av din logo på sidene på bagen.

 

 

5. Et insektshotell, en gave for mottaker og miljøetEt insektshotell, en gave for mottaker og miljøet

Har du kunder eller ansatte som er opptatt av hage? Vis at du bryr deg om naturen og fremtiden ved å gi et insektshotell i gave. 

Insekter er som vi vet uunnværlige i naturen. Et insekthotell skaper rom og plass til bier, sommerfugler, marihøner, biller og andre viktige insekter (i hovedsak deres egg og larver). 

Det har blitt mindre insekter i Norge de siste årene, mye på grunn av mangel på gamle hule trær hvor det kan legges egg. For at hagene våre skal bli fylt med flotte blomster, er det viktig at den legger til rette for skapningene som pollinerer dem. 

Du kan trykke din hilsen og/eller logo på hotellet.

 

Smart nøkkelfinner med trykk 6. Smart nøkkelfinner med trykk 

Tiden er for mange av oss vår knappeste ressurs. Hvem av oss har ikke ønsket å få hjelp til å finne nøklene litt raskere? Nøkkelfinneren er liten, rimelig og smart gave, som kan sørge for at det spares mange minutter i løpet av et år, og en kan takke deg og din bedrift hver gang. 

Nøkkelringen har mulighet for trykk.

 

 

 

Bluetooth høyttaler i bambus med lys7. Bluetooth høyttaler i bambus med lys

Har du kunder eller ansatte som er glad i musikk? Gi dem en liten høyttaler som gjør det mulig for dem å spille musikk med god lydkvalitet uansett hvor de er. 

Høyttaleren er laget av bærekraftig bambus, og lyser opp når det spilles musikk. Den gir opptil to timers bruk ved maksimalt volum.

Leveres i en Avenue gaveeske og med en mikro USB ladekabel. Det er mulighet for trykk på høyttaler og gaveeske.

 

 

8. Ukiyo deluxe duftpinner

Ukiyo betyr å leve i nuet og nyte alle de dyrebare øyeblikkene vi har, og DET et fint tema for det nye året synes vi.

Sett ditt preg på hjemmet til mottaker med dette vakre settet fra Ukiyo. Duftpinnene gir en deilig duft av jasmin, og er pakket i en pen gaveeske. 

Det er mulighet for trykk på glass og gaveeske.

 

 

 

9. Skjærebrett/serveringsbrett i bærekraftig bambus

Ønsker du å gi en fin gave til noen som liker seg på kjøkkenet? Disse flotte skjærebrettene er laget av bambus høstet og produsert etter bærekraftige standarder. Brettet kan også brukes til servering av tapas, og finnes i ulike størrelser.
Kan merkes med logo eller annet ønsket trykk.

 

 

 

10. Lette og behagelige dunvotter 

Hva med en varmende julegave til dine kunder og ansatte på kalde vinterdager? Disse deilige dunvottene er RDS sertifisert, en sertifisering som sikrer human behandling av gjess og ender i hele produksjonsprosessen, og impregnert med Bionic Finish Eco. 

Kan merkes med ønsket trykk.