Vår Baltimore serie: Eksklusiv stil for alle anledninger

Vesker er ikke bare et praktisk tilbehør for å bære våre eiendeler, men også et viktig element som et uttrykk for vår personlige stil. Uansett om du er en kvinne eller en mann, hos Xpressprofil har vi utviklet en serie med vesker som er designet for å passe alle og for alle anledninger. La oss presentere vår Baltimore-serie og se på hvorfor det er flott å plassere din bedrifts logo på disse veskene.

Tidløs stil for alle

Veskene i Baltimore-serien passer like godt for kvinner som for menn, med et utvalg av forskjellige farger og stiler som kan tilpasses enhver personlig preferanse. Veskene har en stilren og elegant design som passer perfekt til alle anledninger. Enten det er profesjonelle møter eller avslappede utflukter, vil disse veskene være det ideelle tilbehøret som supplerer og forsterker bærerens unike stil.

Markedsfør din bedrift med Baltimore-serien

Ved å plassere din bedrifts logo på våre vesker, tilfører du dem eksklusivitet og styrker bedriftens synlighet. Logoene fungerer som subtile markedsføringskanaler som øker bevisstheten om din bedrift. Både kunder og ansatte blir mer oppmerksomme på ditt merke når veskene brukes, og de blir mobile reklamebærere i offentlige sammenhenger. Dette bidrar til økt synlighet og gjenkjennelse for din bedrift.

Baltimore-serien

Alle produktene i Baltimore-serien er laget av lett og vannavstøtende nubuck. Nubuck er et PU-stoff med en stilig matt overflate, som gir produktene et moderne og elegant utseende. Nesten alle produktene er tilgjengelige i fargene svart, grønn, marineblå og beige/greige. 

Baltimore totebag

Baltimore totebag er en liten og praktisk veske laget av lett og vannavstøtende nubuck. Innsiden av vesken er foret med et syntetisk materiale med lav vekt, noe som gjør den lett å bære. Hovedrommet lukkes enkelt med glidelås, noe som gir trygg oppbevaring av eiendelene dine. Produktet har også robuste håndtak som gjør det enkelt å fylle opp posen skikkelig og ta den med deg uansett hvor du går.

Baltimore Weekendbag

Baltimore weekendbag er en romslig veske som elegant kombinerer stil med enkelhet. Bagen er utstyrt med en justerbar skulderreim for komfortabel bæring, men den kan også enkelt bæres i de solide håndtakene. For å holde innholdet organisert, har vesken en glidelåslomme på den ene siden og en praktisk lomme med trykknapp på den andre. Takket være det vannavstøtende nubuck-materialet som vesken er laget av, kan du reise uten bekymringer.

Baltimore Ryggsekk

Baltimore ryggsekk er en stilren og moderne veske som passer for alle anledninger. Den har justerbare stropper som gir optimal komfort. Ryggsekken er også utstyrt med en praktisk glidelåslomme på en side og en skjult lomme på baksiden, slik at du trygt kan bære den uten bekymringer for verdisakene dine. Den fungerer like godt som en arbeidsveske som en skolesekk.

Baltimore travel ryggsekk

Baltimore Travel Ryggsekk kommer med et minimalistisk og moderne design og har praktisk organiseringskapasitet som lar deg maksimere utnyttelsen av all dens plass. Den har en polstret lomme for datamaskinen og en skjult lomme på ryggen for trygg oppbevaring av verdigjenstandene dine. Ryggsekkens hendige størrelse, justerbare stropper og gjennomtenkte lommer gjør det enkelt for deg å bære alt du trenger mens du er på farten. Den er den perfekte følgesvennen for korte turer eller overnattinger.

Baltimore Dataveske 

En moderne og stilren dataveske som ikke bare ser bra ut, men også er svært funksjonell. I tillegg til plass til en bærbar PC, har den flere mindre rom på innsiden, slik at du kan organisere penner og andre små gjenstander du ønsker å ha med deg i datavesken. Vesken har doble håndtak og en avtagbar skulderreim, noe som gjør det enkelt å ta den med deg når du er på farten. Datavesken har også en praktisk funksjon på baksiden som gjør det enkelt å feste den på håndbagasje når du er på reise.

Baltimore sykkelveske

Baltimore sykkelveske har et elegant og allsidig design som gjør at den kan festes på sykkelrammen, bæres som en ryggsekk eller som en vanlig veske. Vesken har også en polstret datalomme for oppbevaring av elektroniske enheter.

Baltimore office tote

Baltimore office tote er en stilig veske med en elegant matt overflate på utsiden og et lett syntetisk stoff på innsiden. Den passer perfekt, enten du skal på skole, på jobb eller ut på byen. Vesken har et klassisk og tidløs design som vil appellere til de fleste. I tillegg har den en polstret lomme som gir en sikker og praktisk måte å transportere den bærbare datamaskinen din på. I tillegg til plass til datamaskinen har den flere lommer på innsiden for penner, dokumenter eller andre eiendeler. Denne vesken er tilgjengelig i svart.

Baltimore hybrid office bag

Baltimore hybrid office bag er skapt med det moderne kontorlivet i tankene. Den har en elegant, matt overflate på utsiden og et lett syntetisk stoff på innsiden. Vesken er spesielt utviklet for å imøtekomme alle dine kontorbehov, slik at du enkelt kan bytte mellom å arbeide hjemme og andre steder. Med en polstret lomme gir den deg en sikker og praktisk måte å transportere den bærbare datamaskinen din. I tillegg til datamaskinplassen har den flere lommer på innsiden for å oppbevare kabler, adaptere og andre nødvendigheter. Vesken har også en justerbar skulderrem for ekstra komfort og bekvemmelighet under reisen. Denne vesken er tilgjengelig i svart.

Baltimore kjølebag

Baltimore kjølebag har lange håndtak og en justerbar skulderstropp for optimal komfort. Kjølebagen er isolert med ekstra tykt skum, og foret i bagen er laget av det lettvaskbare materialet PEVA. Dette gjør det enkelt å holde kjølebagen ren. Denne kjølebagen passer like bra på stranden som i skogen, og den holder innholdet ditt friskt og kaldt uansett hvor du tar den med.

I Baltimore-serien finnes også: