Våre beste tips til sommergaver med logotrykk i 2023

Vi har samlet våre beste forslag til sommergaver til ansatte i ulike prisklasser. Spør oss gjerne om skisser på hvordan de kan se ut med din bedriftslogo. 

Utendørs høyttaler med stemningslys og logotrykk

Kraftig 7W IPX6-sertifisert trådløs høyttaler, perfekt for utendørsaktiviteter som piknik, grill, strand eller bassengfest. Det innebygde 1500 mAh-batteriet sørger for opptil 4,5 timers avspillingstid. Bluetooth med mulighet for avstand på opptil 10 meter. Innebygd mikrofon og stemmeassistent for håndfri kontroll. Leveres i en premium gaveeske.

Vanntett telefonlomme med logotrykk 

Vanntett pose av høy kvalitet som gjør det mulig å holde telefonen 100 % trygg og sikker under vannaktiviteter, strand- og bassengbesøk (eller under kraftig regn vis en skulle være mer uheldig). Hvis telefonposen slippes i vannet, vil den forbli flytende. Posen gir mulighet for å ta bilder og navigere på telefonskjermen mens den er i posen. Passer telefoner opptil 6,5 tommer.

 

Strandmadrass med logotrykk 

Lord Nelsons sammenleggbare strandmadrass med ryggstøtte er perfekt å ta med til stranden, bassenget eller campingplassen. Strandmadrassen fungerer godt både som solseng og fluktstol. Sand kan enkelt børstes bort før hjemreise. Madrassen brettes enkelt sammen med hjelp av borrelåsstropper, og skulderremmen gjør den komfortabel å bære med seg. Ryggstøtten har en lett stålkonstruksjon og kan justeres i den posisjonen som passer deg best når du for eksempel skal slappe av med en god bok. Perfekt å gi bort i sommergave.

Strandveske med logotrykk

Enten du skal på et arrangement, til stranden eller handle dagligvarer, er Panama vesken med glidelås den perfekte alt mulig veske. Vesken er laget av slitesterk 600D polyester og har et hovedrom med glidelås for å holde alle gjenstander i vesken beskyttet mot ytre påvirkninger. Den lille glidelåslommen inne i vesken gir plass til noen småting, som en penn eller nøkler. Med de 34 cm lange håndtakene er vesken lett å bære over skulderen. Tåler vekt opp til 10 kg.

Polariserte solbriller med speilglass med logotrykk 

Hiru solbriller produsert i bærekraftige rPET/tre materialer, med de høyeste kvalitetsstandarder. Rammen i høy kvalitet er polert og malt, og laget av rPET plast. Stengene har en lett og komfortabel passform, og laget i eiketre som er høstet fra bærekraftige, miljøvennlige og sosialt ansvarlige kilder. Blå polariserte speilglass som eliminerer reflekterende sollys, noe som gjør den ideell for bilkjøring og alle solfylte utendørs sommer- og vinteraktiviteter. Lasergravering anbefales som et bærekraftig dekorasjonsalternativ.

Hengekøye med trykk

Hva er deiligere enn å slappe av i hengekøy gjennom late feriedager? Hengekøyen kan enkelt tas med å henges opp i hagen, på hytta, eller på eventer.