Våre mest populære capser

Sommerens hodeplagg! Det er spesielt 4 grunner til at caps er en utmerket firmagave:

  1. Caps gir solbeskyttelse og er et allsidig tilbehør.
  2. Caps kan skreddersys med logo og budskap.
  3. Caps fungerer som en vandrende reklameplakat.
  4. Du kan velge mellom flere ulike modeller, materiale og farger, og kan slik finne frem til capsen som passer din merkevare. 

 

Vi har et stort utvalg av capser i vårt sortiment. De mest populære capsene er for tiden: 

 

Drake caps med 6 paneler

Caps med buet skjerm og nettingstoff bak på capsen. Capsen lukkes med borrelåslukking og finnes i flere farger, slik at du kan velge fargen som passer din merkevare best. Skal du trykke på en caps med 6 paneler anbefaler vi at det trykkes på foran på siden (i det ene panelet) eller bak, slik at du ikke trykker over en søm. 

Caps laget av resirkulerte materialer

Ønsker du å bruke og fremme bærekraftige stoffer er vår caps fra Impact AWARE et flott produkt. Capsen finnes i flere farger og kan brukes med stolthet! Bruk av resirkulerte stoffmaterialer har sørget for lavere forbruk av vann under produksjon. 

Truckers caps med netting bak 

Klassisk truckers-nettingcaps med myk forside. 5 paneler og foroverbøyd skjerm. Finnes i ulike farger, og også med hvit fremside og baksiden i ulike farger. En hvit fremside vil gjøre logotrykket ditt svært synlig, og med kun et panel foran kan du trykke midt på fremsiden. 

Caps til barn med logotrykk

Ønsker du caps til barn? Vår Feniks barnecaps har 5 paneler og finnes i en rekke ulike farger. Velg fargen du ønsker, eller ha et utvalg av ulike farger med trykk (gitt at du har samme trykk på capsene kan du velge ulike farger uten ekstra kostnad). 

Lurer du på hvilken caps som kan passe din målgruppe? Ikke nøl med å sende vårt kundeteam en mail til kundeteamet@xpressprofil.no