Våre mest populære krus og kopper 

Krus og kopper er en viktig del av hverdagen for de fleste mennesker. Vi bruker dem til å drikke kaffe, te, kakao og andre drikker. Hva om denne regelmessige hverdagsbruken også kunne gi din bedrift ekstra synlighet? La oss se på hvorfor dette er en smart investering for bedriften din.

Kvalitet og stil

Våre krus og kopper er ikke bare funksjonelle, de er også designet med tanke på kvalitet og stil. Fra klassiske keramiske krus til moderne dobbeltveggede termokopper, har vi et utvalg som passer til enhver smak og bruk. Ved å trykke din bedriftslogo på disse produktene, får du ikke bare din merkevare ut i verden, men du gjør det også med funksjonalitet.

Daglig eksponering

En av de største fordelene med å plassere din logo på krus og kopper er den daglige eksponeringen det gir. Mange av oss starter dagen med en kopp kaffe på vei til jobb eller mens vi jobber ved skrivebordet. Når dine kunder eller ansatte bruker disse kursene, blir din logo en del av deres daglige rutine. Dette gir en konstant påminnelse om din bedrift og skaper en varig tilknytning.

Ideell for bedriftsgaver

Enten det er som en gave til ansatte, samarbeidspartnere eller kunder, er krus og kopper en ideell gave. Ved å trykke din logo på disse produktene, gir du ikke bare en nyttig gave, men du sikrer også at din bedrift blir husket. Det skaper et positivt inntrykk og viser omtanke for detaljer.

Variasjon for enhver anledning

Vi forstår at forskjellige anledninger krever forskjellige typer krus eller kopper. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg som passer til ulike behov. Enten det er et elegant porselenskrus for formelle møter eller en robust termokopp for utendørsaktiviteter, har vi det du trenger for å markedsføre din bedrift på en effektiv måte.

Tre av våre mest populære krus og kopper skiller seg ut med unike egenskaper:

Riviera keramikk krus

Våre populære Riviera keramikk krus har en elegant matt svart ytterside og gir deg muligheten til å velge blant ulike kontrastfarger for innsiden av kruset. Denne tilpasningsmuligheten gjør det enkelt å velge fargen som best komplementerer ditt logotrykk og styrker din merkevareidentitet.

Sublimeringskrus

Ønsker du en klassisk hvit kopp eller vil du heller ha et krus der hele overflaten kan brukes til trykk? Vårt sublimeringskrus gir deg friheten til å uttrykke din bedriftsidentitet på en helhetlig måte. Med rikelig med plass kan du trykke både logo, slagord eller visjon for å skape et varig inntrykk.

Geo termokrus med kobberisolering

For de som setter pris på funksjonalitet, er vårt Geo termokrus med kobberisolert vakuumfunksjon et utmerket valg. Dette termokruset har evnen til å holde varme drikker varme i opptil 8 timer og kalde drikker kalde i hele 24 timer, og det har en volumkapasitet på 350 ml. Tilgjengelig i flere farger gir dette termokruset deg muligheten til å velge en nyanse som perfekt matcher din bedrifts merkevare.

Så hvorfor ikke ta steget og trykke din bedriftslogo på våre mest populære krus og kopper? Det er en smart investering som gir daglig eksponering, skaper positiv oppmerksomhet og setter din bedrift i rampelyset. Utforsk vårt utvalg i dag og gi din merkevare den oppmerksomheten den fortjener.