Våre mest populære penner med logotrykk

I en tid der digital markedsføring regjerer landskapet, er det lett å undervurdere kraften som ligger i fysiske markedsføringsverktøy. Et slik type ikke-digital markedsføring som har stått tidstesten, er profiltrykk på penner. Disse små enkle produktene kan ha en betydelig innvirkning på synligheten og merkevarebevisstheten til bedriften din. Enten du deler dem som gaver til kunder, bruker dem på bedriftsarrangementer, eller har dem tilgjengelige på kontoret, representerer profilpennene mer enn bare enkle skriveverktøy – de utgjør en investering som etablerer en varig forbindelse til bedriften din.

Her er våre mest populære penner med logotrykk:

Nash transparent kulepenn med farget gummigrep

Vår Nash Transparent kulepenn med farget gummigrep er ikke bare prisgunstig, men også en av våre bestselgende modeller. Pennen er et utmerket valg for å markedsføre firmaet ditt. Den finnes også i flere farger, slik at du kan velge den som passer best til merkevaren din. Med en elegant design og pålitelig funksjonalitet har den raskt blitt en favoritt blant kundene våre.

Nash transparent kulepenn med farget gummigrep

Nash kule- og touchpenn med farget kropp og sort grep

Vår Nash kule- og touchpenn med farget kropp og sort grep er en del av den samme Nash serien, men med en ekstra funksjonalitet som gjør den enda mer allsidig. Pennen kombinerer den velkjente designen og kvaliteten til Nash-serien med en touch-funksjon som gjør den ideell for bruk med iPader og andre berøringsskjermer.

 Nash kule- og touchpenn med farget kropp og sort grep

Prodir DS3 kulepenn – Polerad plast / Metall

Vår Prodir DS3 kulepenn i polert plast og metall er en designklassiker og selve ikonet blant reklamepennene. Med sin tidløse design har Prodir DS3-kulepennen etablert seg som en favoritt blant kundene våre. Pennen er tilgjengelig i flere farger, slik at du kan velge den som best representerer bedriftsprofilen din. Den gode kvaliteten og den elegante utførelsen gjør den til et flott valg for enhver anledning. Den er nå også tilgjengelig i ulike utførelser, inkludert Soft Touch (TRR) og som «biologisk nedbrytbar» (TBB).

Prodir DS3 kulepenn - Polerad plast / Metall

Moneta klikk-kulepenn i aluminium

Vår Moneta klikk-kulepenn i aluminium er utstyrt med en praktisk klikkmekanisme og utstråler eleganse med sin lakkerte finish og polerte glans, samt slående kromdetaljer. Den stilrene og tiltalende designen gjør den til et flott valg. Du kan velge blant flere farger, slik at du finner den som passer perfekt til stilen og bedriftsprofilen din.

Moneta klikk-kulepenn i aluminium

 

I dagens miljøbevisste samfunn er valg av penner som tar hensyn til bærekraft og resirkulering viktigere enn noensinne. Velg miljøvennlige pennalternativer som reflekterer omsorgen for planeten.

Vancouver resirkulert kulepenn

Vancouver kulepennen med klikkmekanisme og gjennomsiktig sylinder representerer bærekraft med stil. Sylinderen er laget av resirkulerte vannflasker, og dette miljøvennlige valget bidrar aktivt til å redusere plastavfall. Velg blant en variasjon av farger, slik at du kan finne den som best komplementerer stilen og budskapet ditt. Med Vancouver resirkulerte kulepenn viser du engasjement for både kvalitet og miljø.

Vancouver resirkulert kulepenn

Midar kulepenn i kork og hvetehalm

Midar kulepenn har en sylinder laget av kork og hvetehalmtrim, og kommer i en variasjon av farger. Ved å bruke hvetehalm, den gjenværende stengelen etter hvetekornene er høstet, gir pennen en miljøvennlig alternativ som reduserer plastforbruket.

Midar kulepenn i kork og hvetehalm

Moneta kulepenn i resirkulert aluminium

Vår Moneta kulepenn i resirkulert aluminium er også et bærekraftig valg. Resirkulert aluminium krever mindre energi enn produksjon av nytt aluminium, og dermed er den mer miljøvennlig. Dette reduserer avfallsmengden og bidrar til å bevare naturressurser, samtidig som det har som mål å redusere klimagassutslippene.

Moneta klikk-kulepenn i aluminium

 

Nedenfor finner du to alternativer for luksuriøse varianter. Ved å velge en eksklusiv penn skaper du en unik profilering som gir et varig inntrykk hos kunder og forretningsforbindelser.

Swiss Peak deluxe stylus penn

Vår Swiss Peak Deluxe stylus-penn har en unik og stilren design, noe som gjør den til et bemerkelsesverdig valg. Pennen leveres i en Swiss Peak gaveeske, noe som legger til en ekstra touch av luksus i presentasjonen.

Swiss Peak deluxe stylus penn

Parker Jotter kulepenn

Parker Jotter kulepenn er Parkers klassiske pennvalg, foretrukket av mange dedikerte skribenter som alltid har en penn med seg. Pennen leveres i en elegant Parker gaveeske, og den inkluderer også en kulepennrefill for kontinuerlig skriving. Med sin eksklusive design er Parker Jotter kulepenn et utmerket valg for de som verdsetter både funksjonalitet og stil.

Parker Jotter kulepenn

Her finner du hele vårt utvalg av penner