Våre mest populære sommergave til ansatte

Ønsker du å gi dine ansatte en oppmerksomhet før de går på ferie? Hva med å gi de noe som de kan nyte, sammen med venner og familie i løpet av sommeren som for eksempel grilltilbehør, kjølebag, tennissett, badehåndkler og mer. Vi har samlet våre mest populære sommergaver under.

Om du ønsker kan du trykke ønsket logotrykk på produktene.

HIRU Solbriller laget av rPET/tre materialer

Hiru solbriller er produsert i bærekraftige rPET og tre materialer i eiketre som er høstet fra bærekraftige, miljøvennlige og sosialt ansvarlige kilder. Blå polariserte speilglass som eliminerer reflekterende sollys, noe som gjør den ideell for bilkjøring og alle solfylte utendørs sommer- og vinteraktiviteter.

Frescobol tennissett i tre

Et ekslusivt tennissett laget av slitesterke furu blandet med sapeletre som uttarter seg i forskjellige mønstre på hver racket. Inkluderer to baller og et komfortabelt grep. Settet kommer i en tøypose av bomull slik at settet lett kan fraktes med til favoritt stranden eller parken.

Hengekøye

Hengekøye med trykk, fås i ulike farger. Perfekt å henge opp i hagen, på balkongen eller ta med på ferie.

Kjolebag laget av rPET

Kjølebag med god plass til å oppbevare mat og drikke. Laget av bærekraftig RPET.

Rpet Sortino Kjølekurv

En romslig og flott kjølekurv med lokk betyr slutten på kjedelige kjøleposer i plastikk. Den er laget av 50% resirkulert materiale fra PET-flasker. På utsiden av kjølekurven er det også et mindre rom, slik at du kan ta med annet tilbehør. Med en justerbar skulderstropp og dobbelt håndtak, er det flere alternativer for å bære kjølekurven.

Baikal GRS RPET ryggsekk 12L

Bærekraftig ryggsekk produsert av 80% resirkulerte materialer. Stort hovedrom med glidelås, en liten lomme med glidelås på innsiden og et rom med glidelås foran. Leveres med komfortable skulderstropper og et håndtak.

Kai 540 ml drikkeflaske til trening i glass med trelokk

En enkel og elegant flaske laget av borosilikatglass. Det er en type glass som er sterkere og lettere enn vanlig glass og BPA fritt. Flasken er pakket inn med en myk silikonhylse for å sikre et sikkert grep og har et skrulokk av bambus og en sklisikker bunn, slik at flasken ikke velter så lett. Flasken leveres i en pen Avenue gaveeske.