Våre mest populære termokopper

Termokopper holde drikker til ønsket temperatur over en lang periode, noe som gir mulighet for å nyte varme eller kalde drikker på farten. På kalde morgener er det ekstra stas med en varm kopp kaffe som både varmer og gir et boost av energi på vei til jobb. En termokopp gir også mulighet til å spare både penger og miljøet, samt også oppvask. Vi har en rekke ulike termokopper å velge mellom i vårt sortiment. 

Her er noen av våre mest poulære termokopper: 

Mojave 300 ml termokopp

Mojave termokopp har et solid, men samtidig slankt design. Den er laget av en kombinasjonen av PP-plast og rustfritt stål og motstår korrosjon og er enkelt å rengjøre. Koppen har skrulokk som gjør den enkel å drikke fra. 

Americano® Eco 350 ml termokopp

Americano® Eco termorkopp er dobbeltvegget og laget av 100% resirkulert plast og har et sølesikkert lokk, laget av matsikret PP plast. Skrulokket som forebygger lekkasje er produsert uten silikon for at koppen skal være helt resirkulerbar. Koppen er pakket i komposterbar pose. 

Peeta vakuum 500ml kobber isolert termokopp

Peeta termokopp er en slitesterk termokopp som er ideell for reise og som passer i de fleste koppholdere. Lekkasjesikkert lokk med enkel flip åpning. Koppen er laget av rustfritt stål, og med en dobbeltvegget vakuumkonstruksjon med kobberisolasjon som holder drikken varm i 8 timer og kald i 24 timer. Konstruksjonen forhindrer også kondens på utsiden av kruset. Leveres i Avenue gaveeske.

Elwood 410 ml termobeger

Enten du drikker en morgenkaffe når du er på farten eller nyter en god kopp te på kontoret, er Elwood koppen en flott kopp. Koppens isolerte doble vegger holder drikker kalde eller varme i lang tid. Skrulokkets åpne-/lukkemekanisme gjør det lett å drikke. Kombinasjonen av rustfritt stål og plast gjør koppen veldig sterk, korrosjonsbestandig og lett å rengjøre. Volumet er 410 ml.

 

Koppene finnes med ulike farger, og har noe forskjellige trykketeknikker og trykkeområde. Spør gjerne vårt kundeteam om råd for å finne riktig kopp til din bedrift via e-post kundeteamet@xpressprofil.no