Vårens og sommerens sekker og bager er på plass!

Varmere tider er rundt hjørne. Her er noen av våre favoritt bager og sekker denne sesongen, som kan ta med på tur, på stranden, på trening eller mer. En utmerket gave til både ansatte og kunde. Produktene er fra Impact AWARE serien, som består av grønne og mer miljøvennlige produkter laget av resirkulerte materialer. I tillegg blir 2% av fortjenesten av hvert Impact produkt som selges donert til organisasjonen Water.org, som arbeider for å sikre tilgang til rent vann og sanitære forhold for de aller fattigste. Sekkene og bagene kan merkes med ønsket logotrykk og slik bistå å profilere din bedrift.

 

Impact AWARE Urban outdoor kjølebag

Romslig kjølebag av resirkulerte materialer. En utmerket miljøvennlig sommergave til dine ansatte. 

Når du trenger en romslig kjølebag som er skreddersydd til livet utendørs så er denne perfekt til deg. Pakk matpakke til to og ta med kjølebagen på tur, på piknikk, i parken eller på jobb. En regulerbar skulderstropp gjør den enkel å bære. Kjølebagen rommer opp til 12 drikkebokser. Hver kjølebag sparer 4,6 liter vann og har gjenbrukt 7,8 halvliter PET flasker.

 

Impact AWARE Urban outdoor weekend bag

En klassisk og elegant weekend bag laget av resirkulert plast. Et miljøvennlig produkt som kan brukes til å profilere din bedrift.

Impact AWARE Urban outdoor weekend bag har mer enn nok plass for en weekendtur! Bagen har en frontlomme med glidelås og en hovedlomme. Sidelommene med glidelås gir enkel tilgang til det du finner mest nødvendig . Weekend bagen er laget av 50% resirkulert polyester og foret er 100% resirkulert polyester. Hver sekk sparer 14,33 liter vann og har gjenbrukt 24,05 halvliter PET flasker.

 

Impact AWARE Urban outdoor ryggsekk

En kjekk sekk laget av resirkulerte materialer, som fås i ulike farger og med ønsket logotrykk for profilering av din bedrift.

Impact AWARE Urban outdoor ryggsekken har en fantastisk design inspirert av livet utendørs, og er også et flott miljøvennlig alternativ til firmagave for din bedrift. Ryggsekken inneholder en mellomlomme med glidelås og en romslig hovedlomme. Frontlommen med glidelås gir rask tilgang til hverdagsnødvendigheter. Ryggsekken er laget av 50% resirkulert polyester og foret er 100% resirkulert polyester. Hver sekk sparer 9,9 liter vann og har gjenbrukt 16,65 halvlitere PET flasker.