Varme jakker med logotrykk

Nå som sommeren er over, og høsten har nærmer seg med kjøligere temperatur og bare trær, er det én ting vi alle er enige om: Det er på tide å tenke på varmere klær. Høsten er den perfekte tiden for å omfavne det velkjente lag-på-lag-antrekket, og da trenger man en stilig, varm og komfortabel jakke. Men hva om vi går et skritt lenger? Hva om vi sier at du ikke bare kan holde deg varm i en stilfull jakke, men også fremme din egen virksomhet samtidig? Ja, du leste riktig. Å trykke logoen din på varme jakker er en smart investering som gir merkevareeksponering, et profesjonelt utseende og holder relasjoner til kunder og ansatte varme. Det gir deg også muligheten til å tilby relevante gaver og premier i kampanjer i høstsesongen, samtidig som din logo gir langvarig synlighet på et plagg som ofte brukes i flere sesonger. La oss ta en nærmere titt på våre mest populære høstjakker for å finne den som passer best for din bedrift.

Basic Softshell Jacket 

Vår Basic Softshell Jacket er en allsidig og funksjonell softshelljakke som tilbyr praktiske egenskaper for å imøtekomme dine behov. Med tre ytterlommer med glidelås og to innerlommer, gir den tilstrekkelig og sikker lagringsplass for personlige eiendeler. Jakken har ton-i-ton glidelåser som gir den et strømlinjeformet utseende. De elastiske tape i ermene og nederkanten sikrer en god passform og beskyttelse mot været. Med en vanntett vurdering på 3000 WP (vanntetthet)  og en pusteevne på 1000 MVP (Moisture Vapor Permeability), gir denne jakken beskyttelse mot vind og regn uten å være klam. Jakken er tilgjengelig i flere farger.

Bestselger XP Softshell Jakke 

Vår Bestselger XP Softshell Jakke er et plagg av eksepsjonell kvalitet som utmerker seg som et ideelt valg for våren og høsten. Denne jakken er vindtett, vannavstøtende og samtidig pustende, noe som gjør den til et pålitelig valg i variabelt vær. Med to praktiske sidelommer med glidelås har den også den nødvendige funksjonaliteten for oppbevaring av små gjenstander. Jakken er laget av polyester softshell-materiale, som ikke bare er slitesterkt, men også motstandsdyktig mot nupper. Tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser, fra herre XS til XXXL og dame 34 til 44, samt flere farger, inkludert rød, sort, marineblå og grå, gjør den enkel å tilpasse til din bedrifts stil.

Hudson 

Vår Hudson-jakke er en moderne dunjakke i syntetisk materiale med en rekke praktiske funksjoner, inkludert avtagbar hette, tre utvendige glidelåslommer og to innvendige lommer. Den er også tilpasset for bruk med hodetelefoner og finnes i et variert utvalg av farger. Jakken kombinerer moderne design med høy funksjonalitet, noe som gjør den til et attraktivt valg.

Jacket Warm J 

Vår Craft Jacket Warm er en polstret jakke som gir deg varme og komfort selv under kalde værforhold. Jakken er konstruert med lett polstret polyester og inneholder stretchy jersey-paneler med en børstet innside som gir ekstra fleksibilitet og bevegelsesfrihet. Dette gjør at du kan holde deg varm uten å begrense din naturlige bevegelse. Jakken er tilgjengelig i flere farger og kombinerer funksjonalitet med stil. Denne jakken vil bli høyt verdsatt av dem som bærer den, ikke bare for dens varme og komfort, men også for sitt tidløse design som passer både til hverdagsbruk og utendørsaktiviteter.

Bestselger Vattert XP Jakke

Vår Bestselger Vattert XP Jakke er en allsidig funksjonsjakke med bobledesign, tilgjengelig både for damer og herrer. Den er vindtett, vannavstøtende og samtidig pustende, noe som gjør den egnet for ulike værforhold og aktiviteter. Med to praktiske sidelommer med glidelås gir den også brukerne muligheten til å oppbevare små gjenstander trygt. Jakken er konstruert med holdbart nylon både på utsiden og innsiden, og den har justerbar passform nederst for ekstra komfort. Den finnes i flere størrelser og farger, inkludert grå, sort og marineblå.

Dinlas vindjakke 

Vår Dinlas vindjakke er den perfekte følgesvennen for alle utendørsaktiviteter. Denne lette og funksjonelle jakken er laget av 72 g/m² 280T ripstop nylonstoff, med et fôr av 60 g/m² 210T taftpolyester. Med et vannavstøtende belegg på 500 mm* gir den pålitelig beskyttelse mot lett regn og fuktighet. Jakken er utstyrt med en praktisk hette som kan rulles bort, og dette gir allsidighet slik at du kan tilpasse deg skiftende værforhold uten problemer. Raglanermene sikrer en behagelig passform og økt bevegelighet, noe som gjør den ideell for en aktiv livsstil. I tillegg har jakken en praktisk innerlomme for oppbevaring av viktige ting. Med Dinlas vindjakken som en del av utendørsgarderoben din, er du klar for eventyr uansett vær. Den finnes i flere farger, slik at du kan tilpasse den til bedriftens stil.

Palo vindjakke

Vår Palo vindjakke er en lett og stilfull jakke, det ideelle alternativet for milde værforhold. Jakken er konstruert av slitesterkt 133 g/m² 320T nylon taslon twill, noe som sikrer både holdbarhet og en lett følelse når den er på. Det myke 210T polyestertaft-fôret med 60 g/m² polyester gir jakken komfort. Med en vanntetthet på 2000 mm* og en pusteevne på 2000 g/m², gir denne jakken beskyttelse mot lett regn samtidig som den opprettholder pusteevnen under aktivitet. Ventilasjonshullene med matte maljer under armene sørger for optimal luftsirkulasjon og komfort. Justerbar snor med snørelås nederst på kanten muliggjør en tilpasset passform. Palo-jakken er det ideelle valget både tidlig på våren og på regnfulle høstdager, og den passer til en rekke ulike aktiviteter. Den tilbys i forskjellige farger for å kunne tilpasses din bedrifts merkevare.

Original Knitted Fleecejakke

Vår Original Knitted Fleecejakke er både behagelig og funksjonell som et mellomlagsplagg, takket være den børstede innsiden som gir ekstra varme. Med sidelommer utstyrt med glidelås, gir den praktisk lagringsplass for små og viktige gjenstander. Jakken er også nuppebehandlet for å bevare sitt stilfulle utseende over tid. Tilgjengelig i flere farger gir den deg muligheten til å tilpasse den til bedriftens stil.

Teddy fleece jacket

Vår Teddy fleece jacket er en varm og solid jakke med høy termisk isolasjonsevne. Med tre utvendige lommer med glidelås gir den praktisk lagringsplass og enkel tilgang til nødvendige gjenstander. Jakken har elastiske mansjetter og linning, som gir en behagelig passform og bidrar til å holde på varmen. Kontraststoffet som brukes på skuldrene og brystlommen gir jakken en moderne og stilfull vri til utseendet. Jakken finns tilgjengelig i to populære farger for høsten.

*Vanntetthet måles i millimeter vannsøyle (mm H₂O) og representerer høyden av vannsøylen stoffet kan motstå før det begynner å lekke.

Rating Resistance Weather
Up to 2,000mm Water resistant Very light rain
2,000mm–5,000mm Waterproof Light to average rain
5,000mm-10,000mm Very Waterproof Moderate to heavy rain
10,000mm and above Highly Waterproof Heavy rain