Vi tester favoritten Cool Dry Sport Pique!

Cool Dry Sport PiqueCool Dry Sport PiqueCool Dry Sport Pique

Vi har testet Xpresprofils supre Cool Dry Sport Pique. Skjorta passer perfekt både på messer og events, til den stilbevisste selger, på kontoret og ikke minst som en flott gave til fritidsbruk – med en diskret reklame på venstre side av brystet. Det stilrene inntrykket gjør at skjorta passer godt inn overalt! Testpersonen er en mann på rundt 1.80 cm, og han bruker størrelse XL i klær.

Cool Dry Sport Pique

  • Den er en super mix av CoolDry® og polyester, så den transporterer fukt og er myk og lett å ha på.
  • Den har en perfekt passform og gir et profesjonelt inntrykk samtidig som den gir komfort.
  • Den passer både til fysisk anstrengelse og representasjons-sammenheng.

Cool Dry Sport PiqueDet kom som en overraskelse for oss at det finnes en pique som både ser kjempefin ut, som sitter perfekt, og som man faktisk kan ha på under fysisk arbeid. Cool Dry Sport Pique er lagd i en super blanding av CoolDry® og polyester, og transporterer derfor fuktigheten vekk i en fart.

Nettopp fordi den har et mykt og lett stoff, og fordi passformen er helt perfekt, er den veldig lett å ha på også under fysisk anstrengelse. Vi tenker oss at denne t-skjorta passer perfekt i en varm og intens messehall for profesjonelt utseende og maksimal komfort underveis.

Vi har testet Cool Dry Sport Pique til fysisk arbeid under en hel arbeidsdag. Til dette gjorde den seg perfekt. Bortsett fra utseendet er det ingen forskjell på denne og en standard løpe-t-skjorte.

Brukeromtale pique

Da vi åpnet pakken med denne pique-t-skjorta, ble vi fort klare over kvaliteten. Det myke, gode og samtidig kvalitetsrike stoffet gir fort inntrykk av at denne pique-skjorta passer for den allsidige mannen som trenger like allsidige plagg. Denne passer nemlig like godt til fysisk anstrengelse som den passer til møter eller annen representativ virksomhet – og det vet vi fordi vi har forsøkt.Cool Dry Sport Pique

Nettopp fordi den er lagd i CoolDry® og polyester, og dermed transporterer fuktighet, er den lettlig, luftig og gir en følelse av komfort. Nettopp derfor gjør den seg godt til fysisk anstrengelse også. Det ser kanskje litt rart ut å løpe maraton i den, men den gjør seg godt til både bygging av terrasse (vi har prøvd!), hagearbeid, en hel arbeidsdag og turgåing.

Denne pique-skjorta ble faktisk undertegnedes første møte med en pique, og nå er det ingen vei tilbake. Nyfrelste og lykkelige, vi kommer til å kjøpe flere av denne. Den passer til alt, den har super passform, den er ikke for kort, slik mange t-skjorter og skjorter er, den er løs der den skal være løs og sitter tett der den skal. En perfekt pique – til en perfekt pris.

Vår anbefaling er veldig klar: Du finner ikke en bedre pique