Rimelige profileringsartikler å gi bort i sommeren

Vil du profilere din bedrift ved å gi bort reklameprodukter frem mot sommeren? Her er en rekke rimelige profileringsprodukter en kan få sitt ønsket logotrykk på. 

Vanntett og flytende telefonlomme

Pose som gjør det mulig å holde telefonen 100 % trygg og sikker under vannaktiviteter, strand- og bassengbesøk eller under kraftig sommerregn. Hvis telefonposen slippes i vannet, vil den flyte, slik du mobilen enkelt kan plukkes opp igjen. Lommen har spesielle gjennomsiktige deler slik at en kan ta bilder og navigere på telefonskjermen mens den er i posen. Passer telefoner opptil 6,5 tommer. Fin giveway mot sommeren. 

Frøpose med logotrykk

Ønsker du å promotere egen bedrift samtidig som du gjør noe veldig bra for miljøet, og hagene til de som mottar gaven? Hva med på gi bort en pose med med blomsterfrø som tiltrekker både bier og sommerfugler? En virkelig bærekraftig gave. Posen kan merkes med ønskes trykk. Spør oss gjerne om skisse. 

Drikkeflaske med karabinkrok

Vannflaske er en fin og nyttig gave, samtidig som den er synlig og kan brukes igjen og igjen gjennom hele året. Vår Oregon drikkeflaske er perfekt på trening, på tur og på kontoret. Oregon flasken har stor dekorasjonsflate, skrulokk med karabinkrok som gjør det enkelt å feste den til f.eks. en sekk og dermed unngå å miste den.

Lommelykt i bambus med nøkkelring

En stilig og kjekk gave. En mini-lommelykt av bambus som er festet til en nøkkelring, som gjør at en alltid kan ha den med seg sammen med nøklene. Lommelykten lyser godt opp mørke rom eller omgivelser. Lykten kan merkes med ønsket logotrykk. 

Feniks caps 

Caps med logo er en kjekk og nyttig sak å ha når vi nærmer oss sesong for solfylte dager. Capsen finnes i ulike farger og du kan velge fargen som passer din merkevare best. Capsen har 5 paneler som gjør at du kan trykke ønsket logo på heel fremsiden om du ønsker. En kan også brodere på capsen. 

Mini vifte med trykk

En perfekt liten gadget å gi bort som hjelper mottar å kjøle seg ned på varme sommerdager. De lyse, slående fargene vil gjøre at din logo er svært synlig. Viften leveres i gaveeske, inkludert batterier.

Strandtennis sett med logotrykk

Skap gøyale minner fra stranden eller parken. Dette settet tilbys i et bredt spekter av farger slik at du kan velge farge som passer din logo og merkevare. Køllene er svært holdbare og leveres sammen med en myk ball i lignende farge i en nettpakking, slik at det er lett å bære med seg for en morsom dag på stranden. Be oss gjerne om skisse for å se hvordan de kan se ut med ditt logotrykk. 

Leter du etter mer ekslusive gaver å gi bort til kunder og ansatte? Sjekk ut disse sommergavene