Våren og sommerens mest populære profileringsklær

Er du klar for varmere dager? Klær med trykk er en effektiv og rimelig måte å fremheve din merkevare og drive aktiv markedsføring av din bedrift. Vår og sommer er ofte høysesong for messer, løp og aktiviteter der profileringsartikler kan gi viktig merkevarebygging. Vi har samlet våre mest populære profilklær denne sesongen under.

Vil du lese mer om hvorfor du bør investere i klær med logotrykk til din bedrift? Les mer her.

T-skjorte

T-skjorter er svært ettertraktet profileringsplagg på vår og sommer. Det finnes flere rimelige alternativer slik at det er et populært valg om en ønsker at teamet skal gjøre seg bemerket på en spesifikk messe eller aktivitet. Vi har et bredt utvalg av t-skjorter i ulike stoffer, priser, form og farger, blant annet vanlige t-skjorter, trenings t-skjorter og piké t-skjorter.

En av våre mest populære t-skjorter er vår HERO t-skjorte. Dette er en av våre rimeligste t-skjorter. T-skjortene er tilgjengelig i hele 20 ulike farger, og en kan få trykk på ulike plasser på t-skjorten. Finnes i herre/unisex og i dame modell.

En annen populær t-skjorte i sortimentet er vår GOTS sertifisert bomulls t-skjorte, laget av økologisk bomull. Du kan få t-skjortene i 14 ulike farger. T-skjortene er sertifisert av Nordic Ecolabel, Fairtrade, GOTS og ØKO-TEX. GOTS (Global Organic Textile Standard) er en internasjonal merkeordning, som stiller krav til at minimum 70 prosent av fibrene i produktet skal være økologisk dyrket. Tekstiler med GOTS merket må også oppfylle andre miljø- og helsekrav (f.eks i forhold til sikkerheten og lønn til arbeiderne) gjennom hele produksjonsprosessen.

Piké t-skjorte

Har du lyst på en mer formell t-skjorte? Vi har flere alternativer til pikéskjorter, og også disse kan du få i svært mange ulike farger.

En av favorittene blant våre kunder er vår Xpress classic Marion. Dette er en klassiske pique med moderne passform. T-skjorten har en knappestolpe med 3 knapper, splitt i sidene, ribb i krage og armavslutning. Marion t-skjorten finnes i en rekke ulike farger, slik at du kan velge en farge som passer ditt logotrykk. Størrelser tilgjengelig er XS-2XL.

En populær herremodell av pike tskjorten er vår Xpress Classic Lincoln.

Se flere Piké t-skjorter her.

Trenings t-skjorter

Vi har et bredt utvalg av treningstøy og treningsprodukter som vi kan trykke din bedrifts eller annet ønsket logotrykk på. Blant sortimentet vårt er trenings t-skjorter som passer utmerket til å fremheve din bedrift om du skal være med i et løp eller har et sporty team, og med varmere temperaturer blir disse også mer synlig også utendørs i denne sesongen. I tillegg hører vi ofte at flotte klær og kjekt utstyr motiverer de ansatte til å holde seg i form, noe som er et ekstra vinn for bedriftene.

En av våre mest populære trenings t-skjorter er vår Cool dry t-skjorte, som er laget av en blanding av CoolDry®, polyester og elastan. Blandingen gir et myk, lett og behagelig stoff med gode fukttransporterende egenskaper som holder deg tørr og avkjølt under trening eller på varme sommerdager. Finnes i dame og herremodell.

Les mer her om treningsklær med trykk her.

Se flere våre trenings t-skjorter her.

Hvor skal du ha logotrykk på t-skjorten?

På de fleste t-skjortene kan du velge mellom å ha stort trykk fremme eller på rygg, eller et litt mer diskre trykk på bryst eller skulder. Du kan vanligvis også velge mellom trykk, merking og broderi. Vi gir deg alltid skisse etter ønske, og kan gi deg råd på hva som passer t-skjorten, din logo og ønsket bruk. Avhengig av plassering, størrelse og antall farger du ønsker i logoen vil vi anbefale deg trykkmetode og gi deg pris. Merk at det kan være et minimumskrav for å få trykk på noen av t-skjortene.

Se flere t-skjorter her. 

Skjorter

Skjorter gir et profesjonelt uttrykk og kan brukes hele året, men på sommeren har en enda bedre mulighet til å faktisk vise dem frem, da vi forhåpentligvis ikke har verken behov for genser eller jakke over.

En av våre mest populære skjorter Exclusive Slim Fit Shirt finnes i to ulike farger. De er formsydd, og fås i en rekke ulike størrelser. Spør oss gjerne om størrelsesguide. Merk at vi har skjorter i både dame og herremodell.

Jakker

Norsk vår og sommer kommer med noen kaldere dager, og jakker er derfor også godt selv i denne sesongen.

En jakke vi opplever høy etterspørsel etter er vår Langley softshell jakke. Jakken finnes i både dame og herre modell, er vanntett og pustende. Du kan få jakken i fem ulike farger. Vi anbefaler trykk på bryst. Spør oss gjerne mer om trykkmetoder.

Husk tilbehør

Tilbehøret setter prikken over ien, og vi har et bredt utvalg av tilbehør til sommeren.

Retro og trendy briller med melert finish kan fullføre ehvert antrekk, og er også en kjekk sommergave å få for ansatte.

Vår feniks caps med fem paneler finnes i en flere farger. Spør oss om tilbud i dag på trykk eller brodering.

Vannflaske er en “must” på både kontor og strand når temperaturen stiger. Vi har en rekke populære vannflasker, blant dem er vår 685ml Tritan sportsflaske.

Ønsker du å gi dine ansatte en sommergave i år. Da har vi satt sammen en rekke kjekke forslag på flotte sommergaver her.