Profiler din bedrift i vinter

Vi har samlet sammen våre mest populære profileringsprodukter for vintersesongen. Produktene kan merkes med ønsket logotrykk. 

 

Isskrape med logotrykk 

Iskrape gir fin og rimelig reklame i løpet av vinterhalvåret, og er en perfekt reklameartikkel og gi bort på messer, eventer eller i resepsjonen. Vi har isskraper i ulike fasonger og farger i vårt sortiment. Finn iskrapen og trykktypen som passer ditt ønsket logotrykk, for eksempel vår frosty trekantet isskrape eller vår firkantede isskrape med avskårne hjørner som finnes i ulike farger. Trykk for eksempel logo sammen med dine kontaktdetaljer. 

Lue med logotrykk

En lue er en kjekk og nyttig gave til ansatte og gir flott profilering av bedriften i løpet av vinteren, om den ansatte er på vei til jobb, på tur eller ute på oppdrag. Avhengig av materiale på luen har en ulike trykkmuligheter. For mange luer er det best å brodere eller sy på en lapp med logo på. Noen av våre mest populære luer er vår Irwin lue og vår Hale Polylana®-lue, et bærekraftig alternativ. I år har vi også lagt til CRAFTS NOR lue, i vårt sortiment en finstrikket lue i mykt og behagelig materiale med flotte norske farger og ikke minst det norske flagget. 

 

Les oss vår test av luer her. 

Les mer om vår CRAFT NOR kolleksjon her. 

 

Termokopp med logotrykk 

En kjekk gave til både ansatte og kunder som varmer på kalde morgenen på vei til jobb. Våre termokopper kan merkes med ønsket trykk, slik at bedriften din profileres både på farten og på kontoret. Termokopper er også et mer bærekraftig alternativer til kaffekopper en kanskje kjøper på veien. Vår easy lock termokopp er en av våre bestselgere, med enkel drikkefunksjon og stilrent design. Lokket er låsbart, slik at risikoen for lekkasje og søl reduseres. Koppen passer hvilken som helst koppholder i bil.

Reflekser med logotrykk 

Vinteren er en mørk tid her i nord, og reflekser er en populær reklameartikkel å gi bort til kunder og besøkende for både store og små. Våre runde refleksbrikker med logo er noen av våre mest populære reflekser. Vi reflekser i flere fasonger, inkludert hjerteformede reflekser som er en annen svært populær profileringsartikkel i vårt sortiment. Vi har også slapwraps som enkelt festes på arm eller fot og ulike typer refleksvester for voksne

 

Leter du etter treningstøy som kan profilere din bedrift for vinteren?

Les om vår Craft NOR kolleksjon her